Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Hayır dedikleri gibi bende sorun yoktu ama biz hiç 1 yıllık çocuk isteği süresinde eşime test yatırmamıştık. Ben en son hsg çektirdim o da temiz çıkınca doktor eşimden test istedi en başından akıl edip eşime de test yaptırsaydık bu kadar zaman beklemezdik belki.. Sizin ikinizde de birsey yokmus peki doktor ne önerdi sizin için?
Sabrınız kalmadıysa aşılama yapalım sabrınız varsa biraz daha bekleyelim diyor. Yine de destekleyici olması için yumurta çoğaltıcı ilaç ve iğneler de kullandık ama onlar da fayda etmedi. Artık dua etmekten başka bir çare yok gibi geliyor.. İnşallah probleminiz en kısa sürede çözülür ve bebeğinizin haberini alırsınız.

Sabrınız kalmadıysa aşılama yapalım sabrınız varsa biraz daha bekleyelim diyor. Yine de destekleyici olması için yumurta çoğaltıcı ilaç ve iğneler de kullandık ama onlar da fayda etmedi. Artık dua etmekten başka bir çare yok gibi geliyor.. İnşallah probleminiz en kısa sürede çözülür ve bebeğinizin haberini alırsınız.
Eğer maddi durumunuz müsaitse ve sabrınız kalmadıysa direk tüp bebek için görüşebilirsiniz çünkü aşılamada başarı oranı %10lardayken tüp bebekte bu oran %35-40 iyice düşünmek lazım maddi manevi çok zor süreçler. Allah sizinde kucağınızı en kisa sürede doldursun inşallah🙏

Eğer maddi durumunuz müsaitse ve sabrınız kalmadıysa direk tüp bebek için görüşebilirsiniz çünkü aşılamada başarı oranı %10lardayken tüp bebekte bu oran %35-40 iyice düşünmek lazım maddi manevi çok zor süreçler. Allah sizinde kucağınızı en kisa sürede doldursun inşallah🙏
Ben de sizinle aynı şekilde düşünüyorum aşılamada başarı oranı çok düşük.. Ancak tüp bebek sürecine başlamadan önce kendime bir süre tatil verdim :) Psikolojim hazır olduğunda başlayacağım.. Amiinn 🙏

Ben de sizinle aynı şekilde düşünüyorum aşılamada başarı oranı çok düşük.. Ancak tüp bebek sürecine başlamadan önce kendime bir süre tatil verdim :) Psikolojim hazır olduğunda başlayacağım.. Amiinn 🙏
En güzelini yapmışsınız doğru düşünüyorsunuz belki bu tatil sürecinde bir süpriz olur.😍 Her ne kadar stresten uzak durun demek istesemde bunun mümkünatının zor olduğunu biliyorum yinede biz olumlu düşünelim ve bol dua edelim inşallah bu foruma mutlu haberlerde yazacağız birgün.🤗

Allahım inşallah bu defa sizin için son tedavi olur ve hayırlı sağlıklı bir yavruyla çıkarsınız tedaviden.🌸 Benim size bir sorum olacaktı ilk tedaviniz için randevuya gittikten ne kadar zaman sonra tedaviye başladınız bizde aralıkta tedavi için randevu aldık sürece başlamamız ne kadar sürer merak ediyorumda🤔
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Hepımız ıcın güzel seyler olsun ınsallah Hemen basladık canım. Tabi baazı doktorlar öncesinde hsg istiyorlar. Ama ben adetin 2.günü hemen baslamıstım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Hepımız ıcın güzel seyler olsun ınsallah Hemen basladık canım. Tabi baazı doktorlar öncesinde hsg istiyorlar. Ama ben adetin 2.günü hemen baslamıstım
Rica ederim canım ne demek amin inşallah.🙏 Yaa umarım bizde hemen başlarız uzasın istemiyorum gerçekten.. Ben hsg çektirmiştim daha önce onu gösterebilirim eğer isterse o zaman 🤔

Rica ederim canım ne demek amin inşallah.🙏 Yaa umarım bizde hemen başlarız uzasın istemiyorum gerçekten.. Ben hsg çektirmiştim daha önce onu gösterebilirim eğer isterse o zaman 🤔
Evet canım yanında götür bu zamana kadar yaptırdığın her testi

teşekkür ederim canım haftasonu eşimin arkadaşının çocuğunun doğum günü vardı ordada konu açıldı yoldada konuştuk artık karar verdik şansımızı Fertijinde deneyeceğiz, yorumun içimi ferahlattı sağol canım
ceyda hnm naptınız gittiniz mi

evet canım fertijinde başladık tedavimize her şey yolunda ilerliyor çok memnunum

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰
burcuuu sayfana bayıldımm.. harika şeyler paylaşıyorsun hemen takibe alıyorum. Şuan dinlenip kendine iyi gelen şeyleri yapman harika ve bence her kadın diğer kadınları desteklemeli. Hatta bunu ticarete de dökebilirsin bence. Bayıldım gerçekten

kızlar neler yaptınız son durumlardan ne haber?
Canım ben Fertijinde devam bildiğin gibi. Şuan o geçen 2 ay önceki halimden eser yok diyebilirim. Nedensiz bir pozitiflik var üstümde umut doluyum, doktoruma da aşşırı güveniyorum ve bu tedavinin başarılı olacağına artık inancım tam. Transfer bekliyoruz şu aşamada ve buraya gelene kadarda her safhada bizimle çok güzel ilgilenildi, genelde benim eşim çok pinpiriklidir, alıngandır yani zor bir tip ama o bile o kadar memnun kaldıki ben böyle yer görmedim diyor. Haliyle benimde kafam baya rahat, o dırdır edecek bir şey bulamadı diye hahaha :)) Stressiz bir şekilde geçiyor günler bakalım hep böyle olur inşallah. Sizlerden de haberlerinizi bekliyoruz kızlarr

Bizde ocakta düşünüyoruz tüp, süreci hiç bilmiyorum, doğudayız burda iyi bir yerde yok napcam bilmiyorum ya moral için takipteyim🙁
benimde ocakta olacak ay hem heyecanlıyım hemde üzülüyorum
Yani kafamdan olmayacak diye kendi içimde söylüyorum

Tüp bebek yaptıracaklar olanlar kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Tüp bebek yaptırmadan önce gerekli tüm testleri araştırıp yaptırın daha sonra tedavi sürecine başlayın lütfen. Bazı doktorlar tüm testleri yapmadan tüp bebek tedavisini başlatıyor maalesef. Bu konu benimde başıma geldiği için yazıyorum. En dikkat edilmesi gereken nokta burası bence sonra da tüp bebek yaptırılacak merkez. Bu süreçte moralinizi oldukça yüksek tutun. Allah nasip ederse olur. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. İnşAllah.

burcuuu sayfana bayıldımm.. harika şeyler paylaşıyorsun hemen takibe alıyorum. Şuan dinlenip kendine iyi gelen şeyleri yapman harika ve bence her kadın diğer kadınları desteklemeli. Hatta bunu ticarete de dökebilirsin bence. Bayıldım gerçekten
Canım Ceydaa🥰çok teşekkür ederim güzel içten samimi desteğin için🙏😇❤️ Hepimizin yaşadığı bu yorucu süreç tüm duygularımızı köreltiyor maalesef😞 Bence ayağa kalkma vakti olmalı hepimiz için. Ben bu yorucu sürece devam etmek yerine ayağa kalkmayı seçtim. Üstelik pes etmiş de değilim. Allaha emanet ettim tüm herşeyi😍 Ama hala geceleri ağlıyorum maalesef. Bu süreci yaşayan en az benim kadar çaba sarfeden herkese dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünü rahat ettirsin inşallah ve hepinizden güzel haberler duyabileyim inşallah🥰🍃😍 bana yazdığım bu güzel msj için ayrıca çook teşekkür ederim. Günümü gecemi güzelleştiesin umut verdin Allah da seni mutlu etsin canım benim🥰🍃

Canım Ceydaa🥰çok teşekkür ederim güzel içten samimi desteğin için🙏😇❤️ Hepimizin yaşadığı bu yorucu süreç tüm duygularımızı köreltiyor maalesef😞 Bence ayağa kalkma vakti olmalı hepimiz için. Ben bu yorucu sürece devam etmek yerine ayağa kalkmayı seçtim. Üstelik pes etmiş de değilim. Allaha emanet ettim tüm herşeyi😍 Ama hala geceleri ağlıyorum maalesef. Bu süreci yaşayan en az benim kadar çaba sarfeden herkese dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünü rahat ettirsin inşallah ve hepinizden güzel haberler duyabileyim inşallah🥰🍃😍 bana yazdığım bu güzel msj için ayrıca çook teşekkür ederim. Günümü gecemi güzelleştiesin umut verdin Allah da seni mutlu etsin canım benim🥰🍃

Sayfanı takip ediyorum canım...
Hep böyle positif ol positif kal...
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlarız... RABBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez...
Vardır bir vakti zamanı hepimizin...
Bugün bir haber de gördüm 50 yaşında kadın 14. Tüp bebek tedavisinde 3'üz leri olmuş...
Rabbim ol derse olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin... amin

Sayfanı takip ediyorum canım...
Hep böyle positif ol positif kal...
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlarız... RABBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez...
Vardır bir vakti zamanı hepimizin...
Bugün bir haber de gördüm 50 yaşında kadın 14. Tüp bebek tedavisinde 3'üz leri olmuş...
Rabbim ol derse olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin... amin
🙏🙏🙏😍🥰 ne desem az size de😇🙏❤️Her şey Allah’tan o kadar eminimki bir şekilde hepimizin mutlu olacağından. Dediğin gibi ancak biz anlarız birbirimizi😍 Çekmeyen yaşamayan bilemez.Zaten düşmanım bile çekmesin böle süreçleri... Allah’tan ümit kesilmez kesilmiyor da😇🙏🍀Her şetin hayırlısını diliyorum hepimiz için🥰🍃

Back
X