Tüp bebek yaşı??

Sarisinnn1235

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
199
287
23
Arkadaşlar hangi şartlarda tüp bebek yapılır? Ve hangi yaş grubu için gecerlidir. Hangi durumlarda yasa bakilmaksizin yapılır. Erkek infertiltede kadının yaşına bakılmaksızın yapılır mı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sperm sayısı ve hareket düşük olduğunda tüp bebek mı yapilir benim yaşım 19 sizce yaparlar mı bizi neler bekliyor anlatırmisiniz 1.5 milyon sperm ile yaşım tutuyor mu yoksa ilaç flnfmi verir
Öncelikle ne kadardır korunmadan bebek sahibi olmaya çalıştığınızı sorarlar. Sizin yaşinız çok genç. Sorun spermlerdeyse eşinize bir tedavi uygulayabilirler. Tabi ki sizin de testlerinizi isterler. Bunun cevabını almanın en dogru yolu doktora danışmak. Umarım sağlıkla bebek sahibi olursunuz siz de..

Öncelikle ne kadardır korunmadan bebek sahibi olmaya çalıştığınızı sorarlar. Sizin yaşinız çok genç. Sorun spermlerdeyse eşinize bir tedavi uygulayabilirler. Tabi ki sizin de testlerinizi isterler. Bunun cevabını almanın en dogru yolu doktora danışmak. Umarım sağlıkla bebek sahibi olursunuz siz de..
canim benim sonclarim temiz çıktı eşimin spermi 1 buçuk milyon ve hareketi az arkadaşım methedilen bir i hocaya yönlendirdi benim de eşim böyleydi ve varikosel vardı demisti ameliyat bile olmadsn hamile kalmis tup bebek yapmis az die sanada direk tüp bebek yapar dedi yapar mı onu düşünüyorum yaşımdan dolayi 1 buçuk 2 seneye yakın evliyim hiç korunmadik

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back
X