Merabalar bana da embriyo gelişimi yavaş dendi şu an 2.gün embriyonun yine de bi takip edeceğiz dendi sizin süreciniz nasıl ilerledi acabaMerhaba arkadaşlar ben pazartesi toplama oldum dün doktorum döllendiğini haber verdi bugün ise 3 e bölünmeleri gerekirken 2 ye bölünmüşler gelişimi yavaş görünüyor dedi beynim durdu bu ne anlama geliyor embriyolarımı kayıpmı edeceğim sizce güzel mi ilerleyecek yaşayan varmı bu durumu
Konu sahıbının embrıyosu 6. Güne ulaşmış transfer olmuş ama negatif sonuçlanmışMerabalar bana da embriyo gelişimi yavaş dendi şu an 2.gün embriyonun yine de bi takip edeceğiz dendi sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba
İçini rahat tut döner aşkım doktorlar gün gün 1.2. Gün sayıyor o yüzden gelişim yavaş diyor ama saat olarak hesaplayınca tam 24 24 yani gelişimi olması gerektiği gibi oluyor doktor beni perişan etti öyle dedi ben hesapladım ama işlem saati ile bana verildiği bilgi saatlerine göre üşenmeden 24 24 değerlendirme yaptım dua ettim benim 3. Gün 5. Gün ve 2 tane de 6. Gün donduruldu ben 6. Gün embriyosu transfer oldum ama kimyasal oldu içini ferah tut her zaman onlar seninle tgibi düşün DNA aların orada öyle düşün hep pozitif düşün bi yerde okumuştum annenin hislerini hisseder onlar dna taşıdığı için hep pozitif ve iyi olMerabalar bana da embriyo gelişimi yavaş dendi şu an 2.gün embriyonun yine de bi takip edeceğiz dendi sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba
İnşallah canım beklemek zor endişeli gerçekten hepimiz güzel haberler alırız inşallah bu süreçlerde çok sağol iyi dileklerin içinİçini rahat tut döner aşkım doktorlar gün gün 1.2. Gün sayıyor o yüzden gelişim yavaş diyor ama saat olarak hesaplayınca tam 24 24 yani gelişimi olması gerektiği gibi oluyor doktor beni perişan etti öyle dedi ben hesapladım ama işlem saati ile bana verildiği bilgi saatlerine göre üşenmeden 24 24 değerlendirme yaptım dua ettim benim 3. Gün 5. Gün ve 2 tane de 6. Gün donduruldu ben 6. Gün embriyosu transfer oldum ama kimyasal oldu içini ferah tut her zaman onlar seninle tgibi düşün DNA aların orada öyle düşün hep pozitif düşün bi yerde okumuştum annenin hislerini hisseder onlar dna taşıdığı için hep pozitif ve iyi ol
Bende sizin gibi düşünüyorum embriyo oluşması transfer olması büyük bir nimettir ve şanstır en azından olur olmaz dersin transfer oldum ama olmayınca çok zorBenim embriyo gelişimi olmadı hiç malesef transfer aşamasına geçemedim tabiki zor ama en azından transfer yapılıp onun tutmasını beklemek bile ayrı bir nimet bence ben hiç o kısma geçemedim bile ilk denememdi
Benimde ilk denemem de öyle oldu balçık gibi yumurtalarının içi dediler devlet hastanesiydi korktum hiç mi olmaz diye ama her ay farklı oluyor tek tavsiyem eğer bir kilo bile fazlan varsa ver yağ dokusu iğnenin etkisini azaltır dedi doktorum benim maalesef şuan 7 haftalık ama kalp atışı yok cumaya kadar bekleyeceğim sonrası Allah Kerim ama bak balçık gibi dedikleri yumurtalarım beni 8 haftalıkta olsa anne yaptıBenim embriyo gelişimi olmadı hiç malesef transfer aşamasına geçemedim tabiki zor ama en azından transfer yapılıp onun tutmasını beklemek bile ayrı bir nimet bence ben hiç o kısma geçemedim bile ilk denememdi
İnş canım sen de güzel haberler alırsın her aşaması ayrı sabır gerektiren bir süreç isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla inşallah bakalım denemeye devam piezzo tekniği uygulayabiliriz dedi doktorum bir dahakineBenimde ilk denemem de öyle oldu balçık gibi yumurtalarının içi dediler devlet hastanesiydi korktum hiç mi olmaz diye ama her ay farklı oluyor tek tavsiyem eğer bir kilo bile fazlan varsa ver yağ dokusu iğnenin etkisini azaltır dedi doktorum benim maalesef şuan 7 haftalık ama kalp atışı yok cumaya kadar bekleyeceğim sonrası Allah Kerim ama bak balçık gibi dedikleri yumurtalarım beni 8 haftalıkta olsa anne yaptıinşallah bende tüm bekleyenlerde en kısa zamanda evlatlarına kavuşur
Bende sizin gibi düşünüyorum embriyo oluşması transfer olması büyük bir nimettir ve şanstır en azından olur olmaz dersin transfer oldum ama olmayınca çok zorRabbim inşallah size de o günleri göstersin dilerim ilk transferde hamile kalırsınız Allah’ın izniyle inşallah
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende sizin gibi düşünüyorum embriyo oluşması transfer olması büyük bir nimettir ve şanstır en azından olur olmaz dersin transfer oldum ama olmayınca çok zorRabbim inşallah size de o günleri göstersin dilerim ilk transferde hamile kalırsınız Allah’ın izniyle inşallah
Şimdiki durumu nedir acaba embriyoların. Az önce beni de aradı embriyolog 3 taneden ikisinin gelişimi yavaş ama belli olmaz atak yapabilir dedi. Birisi normal günündeymiş. Bir gün sonra beşinci gün yeniden bilgi verecekler.5 embriyonun 5 ide yavaş gelişiyor denildi.bugün henüz 2. Gün….Böyle olup pozitif sonuç alanlar var mı?
Çok şükür 2 si 5. Güne gelmiş…Ben hiç gelmeyecek diye korkmuştum.Baktıkları saate göre de değişiklik gösterebiliyor sanırım.Sizin zaten biri normal günündeymiş çok güzel çok şükür.Diğerleri de gelir inşallah Amin.Şimdiki durumu nedir acaba embriyoların. Az önce beni de aradı embriyolog 3 taneden ikisinin gelişimi yavaş ama belli olmaz atak yapabilir dedi. Birisi normal günündeymiş. Bir gün sonra beşinci gün yeniden bilgi verecekler.
Çok şükür bir tanesi normal dediler. İnşallah diğerleri de gelişir. beklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Doktor genetik testi şimdilik iptal edelim dedi sayısı az olduğu için embriyoların. Olumsuz konuştu ama benim nedense umudum var.Çok şükür 2 si 5. Güne gelmiş…Ben hiç gelmeyecek diye korkmuştum.Baktıkları saate göre de değişiklik gösterebiliyor sanırım.Sizin zaten biri normal günündeymiş çok güzel çok şükür.Diğerleri de gelir inşallah Amin.
Genetik için biraz daha fazla embriyoya ihtiyaç duyuyorlar genelde evet...Zaten ücret olarak da çok pahalı...Eğer sizin genetiğinizde bir sorun yoksa genelde şart koşmuyorlar. Sadece ileri yaş olduğunuz için yaptırabilirsiniz diyorlar.Ben de yaptırmadım.Önemli olan sağlıklı olması.Bir tane bile olsa sağlıklıysa tutunur gelişir.Çok şükür bir tanesi normal dediler. İnşallah diğerleri de gelişir. beklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Doktor genetik testi şimdilik iptal edelim dedi sayısı az olduğu için embriyoların. Olumsuz konuştu ama benim nedense umudum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?