Tüp bebek yolunda ilk deneyimim.

Kapalı ürün paketli gıdalar tüketmem kendimi bildim bileli sorsaniz hiç cips yedin mi diye tek tük ortamlarda ısrarla.Ama gel gor ki en basitinden yediğimiz tavukların bile yapısı bozulmuşken istersen ağzına hiç market ürünü alma ne fayda.Biz sürece ve yaşadıklarımıza alıştık ve asla karamsarlığa düşmedik.Insanlardan uzak olmak iyi geliyor.Kendini bilmez o kadar çok insan var ki.

Maalesef öyle çok insan var.

Yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bilginiz var mı?/Ağrılı bir işlem mi
Yani şöyle ben pazar günü oldum yumurta toplama işlemini. Bazı insanlarda hiç ağrı olmıyormuş. Zaten operasyon esnasında narkoz veriyorlar. açıkçası ben çıktığımda ağrım vardı ama hani bu adet ağrısı olur ya çok ağrılı geçer mesela o şekilde. benim kistim oldugu için belki de bilemiyorum çok ağrılı hissettim ama serumla ilaçlar verdiler 4 saat hastanede tutuyorlar zaten ben 1 saate düzeldim çok şükür süren bi ağrı olmadı akşam evime geldiğimde felan sa öyle işlerimi yaptım. Sorun olmadı yani

Çok şükür sevindim.Transfer ne zaman peki.Benim de kıstım varmış çikolata kisti yani yıllardır böyle bisey yoktu bi anda nasıl çıktı anlamadım 3 yıldır ultrason aletleriyle haşir nesirim nasıl oluştu anlamıyorum.Sizin de mi çikolata kisti

Aynen çikolata 5.5 cm o yüzden rezervlerim azalmış önce de hiç doktora gitmediğim için bilmiyordum. eritmiş yani rezervleri çok az değil allahtan ama yaşıma göre azmış. Ondan vakit kaybetmemem gerektiğini söyledi doktorlar aslında aşılama vs de denenebilirdi ama ben vakit kaybetmek istemedim bide şansı daha da arttırır diye düşündüm açıkçası tüp bebeği. Transfer sanırım 2. Adette olcak. Yumurta toplamadan sonra 5-10 gün içinde yalancı bi adet kanaması oluyormuş sonra rahim toparlanıp kendiliğinden 2. Adet olduğunda o zaman transfer için tedavi Başlanacakmış. Daha doktorla görüşmedim ama hemşireler bu şekilde bilgi verdi bakalım hayırlısı.

Canım aynı durumdayız benimde hiç olmayan kistim gecen ay oldu o yüzde bu ay başladık ilaç kullandırdı dr emin olmak için rahim bi temizlensin dedi aşılamayı önermedi dr banada ama ben yaptırdım sonuç olmadı tabiki ondan sonra kistim oldu şimdi de tüp bebek tedavim başladı inşallah hayırlı sonuçlar alırız

İnşallah Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım rabbim gönlümüze göre versin.

Ben de cebecide tup bebek tedavisi goruyorum yavuz emre hocada. Gecen hafta pazartesi gunu opum oldu hatta. 20 yumurta toplandi, hic agrim sizim olmadi, yarim saat sonra eve geldim. Hic agrili bir islem degil. Ilk adetimi yeni oldum, 2.den sonra transfer icin gidecegim ben de.

Kişiye göre acı eşipinize göre değişiyor demekki
Bende başta ağrım çoktu parol yetmediği için başka bi ilaç daha verdiler hatta. Ama sonrası iyiydi geçti düzeldim.

Öyle sancılanıyorum ki adet donemi 7 tam gün agri içinde kıvranıyorum durumu izah ettim muayene etti çikolata kisti var dedi.Gebelige engel bi durum mu bilmiyorum ama 3 yıldır gebe kalamadım.Bana da bu ay yumurta toplama işlemi dendi sonrasında transfer yaparız dedi.Tarlusal kullanıyorum dünden beri basım çatlayacak gibi baş afrika karın agriis yaptı bendem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…