- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 33
- Konu Sahibi Muhacirrrr
-
Sen nerde yaptiriyorsun tup bebegi ozelde mi?Cikolata kistim oldugu icin kalitesiz ciktisadece 1 tane kaldi insallah oda mucize olarak doner cnm
Evet ozelde gurgan klinikte yaptiriyorum cnmSen nerde yaptiriyorsun tup bebegi ozelde mi?
Herkesin oyle olmaz bizde erkek faktorude varInsallah benim de cikolata kistik var benim de oyle olur o zaman
Peki tuplerinizde sikinti var miydi benim sol tupum alindiBen 1 yıldır gidiyorum tüp bebeğe başlamadan önce rutin muayene için gidiyordum.Cok nezih kibar bi beyefendi her soruma cevap veriyor.Tabiki ozel tup bebek merkezleri kadar ilgi alaka olmuyor.Ama devletimizin elinden gelen imkanlari kullandiriyor.Ben mart ayinda 250 muayene ucretiyle hsg cekildim esime sprem testi ve hormam testlerimi yaptirdim.Disarda yaptirsaydim en az 10bin.
Güzel haberlerle gel buraya arkadaşım rabbim yormasın en güzel dualar sizinle olsun.Senin süreç nasıl işledi anlatabilir misin neler kullandınEvet ozelde gurgan klinikte yaptiriyorum cnm
Şu anlık yok çok şükür süreç değişil bi süreç hiç ummadığın şeylerle karsilasabiliosun.Cikolata kisti 3 yıldır doktora gidiyorum biri de var demedi en son emre hoca söyledi meğer çikolata kistinden çok sancım oluyormuş.Yani bence sonradan gelişti önce olsaydı Prof Batuhan özmen hocaya 2 sene gittim.Bu alanda iyidir hiç var demedi.Yani arkadaşım bebek için giriştiğimiz süreçte bi çok şey gelişti bedenimizde çünkü hormon ilaçları iğneler vs ler bence bedeni ister istemez olumsuz etkiliyor.Rabbik beterinden korusun diyelim.Dua edelim hiç endişe duyma üzülme etrafa da kulagini kapa.Peki tuplerinizde sikinti var miydi benim sol tupum alindisag ve sol yumurtamdan cikolata kisti alindi sonra tup bebek islemine basladik.yumurtada toplandi boyle oldu.rapor ciktimi peki size
Evde 4 ne demek benim ne ki bilmiorum ben hoca bahsetmedi hicHerkesin oyle olmaz bizde erkek faktorude varbiraz .seninki oyle olmaz belki benim kistim evre4du
Amin canim cumlemiz yorulmasin.benim surecim once hsg cekildi sol tup sis gozuktu zubeydede ameliyat oldum sag ve sol yumurtamdan cikolata kisti cikartildi.endometriozist var.evre 4.4 ay sonra tup bebek icin basladik.150 gonalf 150 meriofert kullandim 4.gunden sonrada cetrotide .e2 degerim yukseldikce bjlantim.oldu.doktor catlatma ignesi olarak gonapeply olmasi lazim ondan verdi.yumurta toplamam cok rahat ve guzel gecti.32 yumurtayi duyunca o kadar mutku olmustum ki 3 4 tane olur diyodum.22 si dollendi 22sinide 5.gune beklettik cunku fragmantasyon vardi.1 tanesi kaldiGüzel haberlerle gel buraya arkadaşım rabbim yormasın en güzel dualar sizinle olsun.Senin süreç nasıl işledi anlatabilir misin neler kullandın
?
Yapisiklik cok kist odaklari yayilmis enfeksiion olustirmus ileri boyutta demekEvde 4 ne demek benim ne ki bilmiorum ben hoca bahsetmedi hic
Benim evlendigimde baska doktorlar ne acele ediyosun diye azarladi ama ben 2012den beri cikolata kisti ile mucadele ediyorum .sol bacagimda siddetli agri migde bulantisi kusmam ooluyodu kist artik mahvetmisti.sagolsun iyi bi doktora denk geldim dedi ultrasonda tupun sismis bi hsg cekin ve zubeydeye git benjm hikayem boylece baslamis oldu.asikin sperm testi harikaydi gorunurde bisi olmadigi icin bana odaklandikŞu anlık yok çok şükür süreç değişil bi süreç hiç ummadığın şeylerle karsilasabiliosun.Cikolata kisti 3 yıldır doktora gidiyorum biri de var demedi en son emre hoca söyledi meğer çikolata kistinden çok sancım oluyormuş.Yani bence sonradan gelişti önce olsaydı Prof Batuhan özmen hocaya 2 sene gittim.Bu alanda iyidir hiç var demedi.Yani arkadaşım bebek için giriştiğimiz süreçte bi çok şey gelişti bedenimizde çünkü hormon ilaçları iğneler vs ler bence bedeni ister istemez olumsuz etkiliyor.Rabbik beterinden korusun diyelim.Dua edelim hiç endişe duyma üzülme etrafa da kulagini kapa.
Arkadaşım ben geçen hafta salı başladım.Gonalf ve tarlusal yazdı tam 6 gün kullandım.Gonalf 225 kullandım.Bugün kontrole gittim yumurtalar vardı 10 11 hep bu milimlerdeydi yanındaki çocuğa yazdırdı çünkü.Tekrar gonalf tarlusal artı farklı bi iğne yazdı menopur diye.Bugun onlara basladim perşembeye kadar kullanıcam perşembe kontrol var tekrar o zaman artık biseyler söyler sanırım.Ben daha çok başındayım galiba.Amin canim cumlemiz yorulmasin.benim surecim once hsg cekildi sol tup sis gozuktu zubeydede ameliyat oldum sag ve sol yumurtamdan cikolata kisti cikartildi.endometriozist var.evre 4.4 ay sonra tup bebek icin basladik.150 gonalf 150 meriofert kullandim 4.gunden sonrada cetrotide .e2 degerim yukseldikce bjlantim.oldu.doktor catlatma ignesi olarak gonapeply olmasi lazim ondan verdi.yumurta toplamam cok rahat ve guzel gecti.32 yumurtayi duyunca o kadar mutku olmustum ki 3 4 tane olur diyodum.22 si dollendi 22sinide 5.gune beklettik cunku fragmantasyon vardi.1 tanesi kaldiyikimdi benim icin .4 gun sinra adet oldum biraz sancili gecti adetim.simdi 2.adetimi bekliyorim donduruldu transfer yapilacak kistlerim icin baskilama yaoilacak mi ne yalilacak tam proseduru bilmiyorum.doktorum yumurtalarim icin tamam seninkide kalitesiz ama spermde mukemmel degil dedi hayirlisi bakalim insallah tutarda.senin prosedurun nasildi
Benim evlendigimde baska doktorlar ne acele ediyosun diye azarladi ama ben 2012den beri cikolata kisti ile mucadele ediyorum .sol bacagimda siddetli agri migde bulantisi kusmam ooluyodu kist artik mahvetmisti.sagolsun iyi bi doktora denk geldim dedi ultrasonda tupun sismis bi hsg cekin ve zubeydeye git benjm hikayem boylece baslamis oldu.asikin sperm testi harikaydi gorunurde bisi olmadigi
12 gundu benim tedavim ama seninki belki 10 olur.kisiden kisiye degisir.detayli anlatiyomu ve kalabalik mi birde diger islemler icin ne kadar verdinizArkadaşım ben geçen hafta salı başladım.Gonalf ve tarlusal yazdı tam 6 gün kullandım.Gonalf 225 kullandım.Bugün kontrole gittim yumurtalar vardı 10 11 hep bu milimlerdeydi yanındaki çocuğa yazdırdı çünkü.Tekrar gonalf tarlusal artı farklı bi iğne yazdı menopur diye.Bugun onlara basladim perşembeye kadar kullanıcam perşembe kontrol var tekrar o zaman artık biseyler söyler sanırım.Ben daha çok başındayım galiba.
1 bucuk yillik evliyim 31 yasindayim.senYaş kaç peki kaç yıllık evliyim arkadaşım?
Evet cikti canimPeki tuplerinizde sikinti var miydi benim sol tupum alindisag ve sol yumurtamdan cikolata kisti alindi sonra tup bebek islemine basladik.yumurtada toplandi boyle oldu.rapor ciktimi peki size
Yaa cok yenisin1 bucuk yillik evliyim 31 yasindayim.sen
Cok iyi cnm raporun cikmasina sevindim ckkolata kisti var diyemi cikti yoksa amh dusukluguyle miEvet cikti canim
12 gundu benim tedavim ama seninki belki 10 olur.kisiden kisiye degisir.detayli anlatiyomu ve kalabalik mi birde diger islemler icin ne kadar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?