- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Muhacirrrr
-
merhaba , ben 6gun kullandım bugun kontrolum vardu,Merak ettiğim şey acaba kaç iğne kullanıcaz
Yani gebeliğe engel olduğunu tam olarak doktorlar söylemiyor ama netice de çocuğun rahme tutunmasını engelliyor mesela mantıken kist oldugu için. Evet bi takım yan etkileri var maalesefÖyle sancılanıyorum ki adet donemi 7 tam gün agri içinde kıvranıyorum durumu izah ettim muayene etti çikolata kisti var dedi.Gebelige engel bi durum mu bilmiyorum ama 3 yıldır gebe kalamadım.Bana da bu ay yumurta toplama işlemi dendi sonrasında transfer yaparız dedi.Tarlusal kullanıyorum dünden beri basım çatlayacak gibi baş afrika karın agriis yaptı bendem
Ya yeni gördüm yorumunu.Hadi hayırlısı inşallah.Opum ne oluyor yumurta toplama islemimi çok yeniyim daha yeni yeni araştırıyorum kusura bakmayın her şeyi soruyorum böyle de.Bi de anestezili mi oldunuz ve en önemlisi rapor çıktı mi olaylarınıza ne kadar ödediniz acaba?Ben de cebecide tup bebek tedavisi goruyorum yavuz emre hocada. Gecen hafta pazartesi gunu opum oldu hatta. 20 yumurta toplandi, hic agrim sizim olmadi, yarim saat sonra eve geldim. Hic agrili bir islem degil. Ilk adetimi yeni oldum, 2.den sonra transfer icin gidecegim ben de.
Sizinkini deRabbim kucağınızi tez zamandan doldursun arkadaşım
merhaba, opu hafif anestezi altında uyutularak yapıldı. raporum çıktı. ilaç olarak 4 kutu gonal f, 1 kutu ovitrelle, 1 kutu da gonapeptyl kullandım. toplam 2300 civari tuttu sanırım hepsi. hastaneye de şu ana kadar sanırım 2000 civari ödedim, hocaya da muayene ücreti 250 tl, sanırım 2 ya da 3 kez ödedim. transfer edilirken de ücret ödeniyor ama ne kadar bilmiyorum.Ya yeni gördüm yorumunu.Hadi hayırlısı inşallah.Opum ne oluyor yumurta toplama islemimi çok yeniyim daha yeni yeni araştırıyorum kusura bakmayın her şeyi soruyorum böyle de.Bi de anestezili mi oldunuz ve en önemlisi rapor çıktı mi olaylarınıza ne kadar ödediniz acaba?
Senin transfer de mi sonraki aylara kaldı peki ? Bana tarlusal yazdı gonalf 225 ml kullanıyorum.Pztsi çağırdı tekrar.Bu arada burdan iletişimde olalım aynı doktordayız iyi olur merak ettiğimiz şeyleri sorarız.Ozelden instagram hesabımı da verebilirim.merhaba, opu hafif anestezi altında uyutularak yapıldı. raporum çıktı. ilaç olarak 4 kutu gonal f, 1 kutu ovitrelle, 1 kutu da gonapeptyl kullandım. toplam 2300 civari tuttu sanırım hepsi. hastaneye de şu ana kadar sanırım 2000 civari ödedim, hocaya da muayene ücreti 250 tl, sanırım 2 ya da 3 kez ödedim. transfer edilirken de ücret ödeniyor ama ne kadar bilmiyorum.
evet, ben yumırta toplama sonrası ilk reglimi oldum, daha bitmedi. 2. regl ile başlayacağım. bu arada da ertelediğim diş tedavimi oluyorum, benim için iyi oldu yani.Senin transfer de mi sonraki aylara kaldı peki ? Bana tarlusal yazdı gonalf 225 ml kullanıyorum.Pztsi çağırdı tekrar.Bu arada burdan iletişimde olalım aynı doktordayız iyi olur merak ettiğimiz şeyleri sorarız.Ozelden instagram hesabımı da verebilirim.
2.regl ile neye başlanacak tekrar iğneler mi kullanacaksinizevet, ben yumırta toplama sonrası ilk reglimi oldum, daha bitmedi. 2. regl ile başlayacağım. bu arada da ertelediğim diş tedavimi oluyorum, benim için iyi oldu yani.
2. Regl ile transfere hazirlik ilac ve ignelerine baslaniyormus. Yaklasik 10-15 sonra da transfer oluyor.2.regl ile neye başlanacak tekrar iğneler mi kullanacaksiniz
Merhaba arkadaşım bugün kontrole gittim kan verdim gonalf yanına başka bi iğne daha verdi.Simdi sonuçlarım cıkmış estradiol 2989 cıkmış çok yüksek bu ne demek fikrin var mı moralim çok bozuldu.evet, ben yumırta toplama sonrası ilk reglimi oldum, daha bitmedi. 2. regl ile başlayacağım. bu arada da ertelediğim diş tedavimi oluyorum, benim için iyi oldu yani.
Bende cuma başladım tarlusol a bi değişiklik yapmadı bende tedavi ilk günleri çok başım ağrıdı migrenim var tansiyonum yükseldi ( hayatımda ilk kez tansiyonum yükseldi hep düşer normalde ) dr sordum ilaç aldım limon suyu içtim geçti sonra ağrım olmadı alıştım galiba yumurtalarım geç büyüyormuş iğne dozlarını artırtık kısmetse 1 kontrolüm kaldı sonra opu inşallahÖyle sancılanıyorum ki adet donemi 7 tam gün agri içinde kıvranıyorum durumu izah ettim muayene etti çikolata kisti var dedi.Gebelige engel bi durum mu bilmiyorum ama 3 yıldır gebe kalamadım.Bana da bu ay yumurta toplama işlemi dendi sonrasında transfer yaparız dedi.Tarlusal kullanıyorum dünden beri basım çatlayacak gibi baş afrika karın agriis yaptı bendem
Estrodiol degeriniz cok guzel. Cok yumurta cikacagini gosterir. Benim de 2000 civariydi 20 yumurtam cikti. Sizin de cokca yumurtaniz cikacaktir. Diger igneler catlama onleyici. Yumurta toplamaya ne zaman dedi?Merhaba arkadaşım bugün kontrole gittim kan verdim gonalf yanına başka bi iğne daha verdi.Simdi sonuçlarım cıkmış estradiol 2989 cıkmış çok yüksek bu ne demek fikrin var mı moralim çok bozuldu.
Bende cuma başladım tarlusol a bi değişiklik yapmadı bende tedavi ilk günleri çok başım ağrıdı migrenim var tansiyonum yükseldi ( hayatımda ilk kez tansiyonum yükseldi hep düşer normalde ) dr sordum ilaç aldım limon suyu içtim geçti sonra ağrım olmadı alıştım galiba yumurtalarım geç büyüyormuş iğne dozlarını artırtık kısmetse 1 kontrolüm kaldı sonra benim de bugün 2 .kontorl vardı gittim gonalf yanına menopur diye bi iğne ve tarlusal yazdı.Kan verdim e2 çok yüksek çıktı 2989.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Öyle mi diyosunuz neler neler okudum en son yüksek olması yumurtanın kalitesizligini gösterir diye bise okudum orda mental çöküş :)Bugün gonalf tarlusal tekrar verdi artı olarak menopur diye iğne verdi gonalfin ardına yaptım onu da perşembe tekrar çağırdı artık o zaman söyler heralde yumurta toplamayı eğer yumurtalar olgunlasirsa inşallah.Estrodiol degeriniz cok guzel. Cok yumurta cikacagini gosterir. Benim de 2000 civariydi 20 yumurtam cikti. Sizin de cokca yumurtaniz cikacaktir. Diger igneler catlama onleyici. Yumurta toplamaya ne zaman dedi?
Yumurta sayin coktur cnm bol bol su ic ve tuzlu yeme.benimde 3700 kusurdu 32 yumurta toplandiMerhaba arkadaşım bugün kontrole gittim kan verdim gonalf yanına başka bi iğne daha verdi.Simdi sonuçlarım cıkmış estradiol 2989 cıkmış çok yüksek bu ne demek fikrin var mı moralim çok bozuldu.
Maşallah mucize olarak dönsün kucağınızaYumurta sayin coktur cnm bol bol su ic ve tuzlu yeme.benimde 3700 kusurdu 32 yumurta toplandi
Cikolata kistim oldugu icin kalitesiz ciktiMaşallah mucize olarak dönsün kucağınıza
Ben 1 yıldır gidiyorum tüp bebeğe başlamadan önce rutin muayene için gidiyordum.Cok nezih kibar bi beyefendi her soruma cevap veriyor.Tabiki ozel tup bebek merkezleri kadar ilgi alaka olmuyor.Ama devletimizin elinden gelen imkanlari kullandiriyor.Ben mart ayinda 250 muayene ucretiyle hsg cekildim esime sprem testi ve hormam testlerimi yaptirdim.Disarda yaptirsaydim en az 10bin.Emre hoca ve hastane nasil labratuvari nasil acaba.emre hoca hakkinda hep iyi seyler duydum
Insallah benim de cikolata kistik var benim de oyle olur o zamanCikolata kistim oldugu icin kalitesiz ciktisadece 1 tane kaldi insallah oda mucize olarak doner cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?