tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

Canım işallah herşeyin yolunda aksiliksiz geçer Allah işini rast götürsün fıstığım

bebısko canım e2 duzeyıne göre yumurtaların gelısımını takıp edıyorlar ama ben kac cıktıgını hıc sormuyordum acemıydım senın anlıyacagın hergun ogleden sonra arayıp ılac dozumu soyluyorlardı yumurta toplandıktan sonrada yıne hergun emrbrıyoların dollenmesı olgunlasması hakkında bılgı verdıler senın yumurtalarının capı yeterlı olgunluga ulasmıs 15 mm olması yeterlı sen hıc strese gırme hersey yolunda hayırlısıyla transferınde olunca gerısı allahın takdırı yalnız şunu paylasmak ısterım ben hazıran ayında laparoskopı yaptırmıstım endometrıozısım vardı transfer sırasında canım yandı tansıyonum dustu kusmaya basladım ıslem bıtmıstı ama olumsuz bı faktor oldu tabıı normalde hıc kımsenın oyle olmadı yanı ogun yaptıranların 2 ıncıde anestezıyle yaptıracam ınsallah olur bu sefer umutluyum senınde gelısmelerını takıp edıcem kolay gelsın canım

canım ya bende başladım dün iğneelerehayırlısıyla. dr kısa protokol uygun dedi. korkma inşallah transferin olur olur canım. olumlu haberlerini bekliyorum

niye iptal olsun ki bebişko.3 tane folikülün gayet iyi.Bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama ne zaman olacak?

işte toprakcım panik yapıyo insan ama aradılar hastaneden bugün gece saat 1,5 da çatlatma iğnemi yapıyorum ve pazartesi günü sabah 11 de toplama yapıcaklarmış tatlım..içim rahatladı biraz neyse bundan sonrası allaha kalmış hepimizin duaları kabu olur inşallah seninde haberlerini bekliyoruz canım hep haberdar olalım birbirimzden kocaman öptümŞeniz

bebişko ada ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz içinnn bebişko içini ferah tutt umarım iyi haberler alırsın tlf önce sen ver güzel haberi peşindende sırasıyla bizlerrrr

saol bitanem evet içimizi ferah tutmalıyız bunun tek ilacı bu galiba haber geldi pazartesi 11 de yumurta toplama olacak canım hayırlısı balkalım inşallah sizin güzel haberlerinizi deburdan duyarız öptümŞeniz

Canım işallah herşeyin yolunda aksiliksiz geçer Allah işini rast götürsün fıstığım

amin saol tatlım iyi dileklerin için seninde su gibi gider işlerin hayatım çok öptümŞeniz

canım yaa inan ne kadar teşekkür etsem azdır size okadar rahatlattınki beni anlatamam telefon ettiler ve bu gece 1,5 ta çatlatma yapacakmışım ve pazartesi 11 de yumurta toplama yapılacakmış bakalım tatlım bundan sonra allahıma kalmış umarım seninde güzel haberlerini alırım bu sefer aksilik olmaz inşallah ki dualarımız seninle olacak çok öptümkaydirigubbakcemile5

canım ya bende başladım dün iğneelerehayırlısıyla. dr kısa protokol uygun dedi. korkma inşallah transferin olur olur canım. olumlu haberlerini bekliyorum

hadi hayırlı olsun akdaşcım inan çok sevindim senin başladığını duyunca allahım tamamına erdirir inşallah benimde haberim geldi pazartesi yumurta toplama yapılacak kısmetse umarım seni güzel haberlerinide alırız tatlım benim dualarımız seninlşe kocaman öptüm seni...:1hug:a.s.

Canım benim bak ne güzel yumurtanda toplancak işallah hayırlısıyla acısız sızısız hayırlı haberlerini bekliyorum Allah korusun seni güzel haberlerle gel işallah

merhaba arkadaslar bende dun basladim ignelere uzun protocol adetin ucuncu gunu hastanede olmam gerekliymis ilk denemem bende neyle karsilasacagimi bilemiyorum...bilgili arkadaslardan klinige gittigimiz gun neler yapacaklar nelerle karsilacagim bunlar hakkinda yardim bilgi istiyorum..lutfen anlatirmisiniz

unutmadan sunuda soyleyeyim bizim gibi yeni tedaviye baslayan arkadaslar icin lutfen gozumuzu acik tutmamiz gereken konular varsa bu tedavi surecinde lutfen belirtin...uzerinde durmamiz gereken konular varsa yazarsananiz seviniriz

Canım benim bak ne güzel yumurtanda toplancak işallah hayırlısıyla acısız sızısız hayırlı haberlerini bekliyorum Allah korusun seni güzel haberlerle gel işallah

saol bitanem inşallah bir problem olmaz allah razı olsun güzel duaların için emin ol dr dan geldiğim gibi bilgisayarın başına geçip sizlere haber veriyorum çünkü sizler benim canlarım kardeşlerim oldunuz sizsiz yapamıyorum senin güzel haberlerin içinde hep duacın olucam tatlım çok öptümŞeniz

unutmadan sunuda soyleyeyim bizim gibi yeni tedaviye baslayan arkadaslar icin lutfen gozumuzu acik tutmamiz gereken konular varsa bu tedavi surecinde lutfen belirtin...uzerinde durmamiz gereken konular varsa yazarsananiz seviniriz

a.s.selam tatlım aramıza hoş geldin ilk önce seni muayne edecekler kist falan varmı rahim kalınlığın nekadar falan diye,hemen kan tahlili yapacaklar e2-fsh-lh ve sonuçlara göre sana nekadar dozda ilaç kullanacağını söyleyip tedavine başlıyacaklar.3 günde bir kontrole gidip kan ve ultrason bakılacaksın ve istenilen büyüklüğe ulaşınca yumurtalar sana çatlatma iğnesi vuracaklar ve 36 saat sonra yumişler toplanacak sonrada döllenen yumurtaları 3 veya 5 gün sonra transfer edecekler işte böyle zezecim artık kontrol drlarda biz sadece stresten uzak durmamız gerekiyo çünkü baş düşmanımız...burda herşeyimizi paylaşabiliriz bu yolda hep beraberiz öptüm:1hug:

merhaba bebişko inşallah rumuzun gibi bi bebişkoyu allah en kısa zamnda kucağına verir.. tüm isteyen cabalayan arkadaşların umutlarını boşa çıkarmaz.. canım işlemlerin yolunda gıtmesıne çok sevındım .. her şey çok guzel olucak sakın moralını bozma .. emın ellerdesın unutma kocaman öpuyorummm

irem naz merhaba canım nette bıraz problemler yaşadım o yüzden iletişim kopukluğu yaşadım .. sizleri merak ettım ıyı oldugunuzu ve işlerinizin yolunda oldugunu gorunce inan cok sevındım .. canım inan tüm kalbimle dua edıyorum allah en kısa zamnda dileklerinızı gercekleştırsın .. ben de bır takım problemler yaşadım bıraz kanamam vardı ilaçlarımı alıyorum ve dinleniyorum ağrılarım da var ... inan çoğu zaman dr lar bıle çaresız kalabılıyorlar .bana bekleyecegız sadece takıp edecegız dıyorlar.. inşallah her şey yolunda gıder ... canım çok öpuyorum senı goruşmek uzere...

kaydirigubbakcemile5selam tatlım benim inşallah dediğin gibi bebişkomu alırım kucağıma inan bana verdiğin moral beni çok mutlu etti emin ellerde olduğumu biliyorum allahım erol hocamdan razı olsun bana çok destek verdi tedbir ondan takdir allahtan yarın yumurtalarımın döllenip döllenmediğini öğrenicez inşallah bir sorun çıkmaz çok heyecanlıyım allah senide bebeğinin eline ayağına kavuştursun sende hiç moralini bozma kanamalar ağrılar her hamilelikte oluyor allah nasip ettiyse o sana sımsıkı tutumuştur zaten dualarım seninle olacak cansçım bende seni kocaman çok öpüyorum...a.s.Şeniz

bebişko sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun.inşallah buralardan hamile olduğun haberlerini de alırız.:Saruboceq:

bebişko sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun.inşallah buralardan hamile olduğun haberlerini de alırız.:Saruboceq:

:Saruboceq:inşallah toprakçım inşallah allah hepimizin güzel haberlerini duymak nasip etsin hepimiz hamileyyiiimm diye bağıralım burdan allahım bize o günleri göstersin inşallah çok öptüm tatlışkomŞeniz

Canım benim inan aynen bende aynı hisleri paylaşıyorum yumurta toplanmış anladığım kadarıyla hayırlısıylada döllenirler işallah çok sağol canım inan dün evdeydim temizlik yapyodum hep aklımdaydın inan ne yaptı ne etti bi yeri acımamıştır işallah diye diye iş yaptım hep dua ettim sanan inan hayırlısıyla transferinde olup bebişleri hayırlısıyla karnında taşısın işallah çok öptüm bebeğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Cans çım canım arkadaşım kendine dikkat et bebeciğe iyi bak ufak tefek problemlerinide hayırlısıyla atlatırsın işallah bende inan seni çok merak ettim ne yaptı acaba diye canım bende bütün kalbimle sana dua ediyorum hayırlısıyla yavrunu eline almanı sen canını hiç sıkma nette fazlada oturma güzelim radyosyon alma bide fazla dik oturup rahatsız olma ara arada girsen razıyız biz seni çooooooooooook öpüyorum kendine dikkat eta.s.:1hug:

Sevgili arkadaşlar bebişkocum hanginiz cevaplarsa çok sevinirim dün bizi ege ünivrsitesinden aradılar ve rahim filmi çekilmem lazımmış dışarıda çektir dediler şimdi ben çektircek yer arıyorum yani eşime bari bu özelde olsun dedim tamam dedi ben şifada çektirmek istiyorum acaba kaça çekyolar ve erol beymi çekyo çok acı veren bişeymi yardımcı olursanız çok sevinirim ve benim randevu alabilmem için o hastanenin telefonu lazımşimdiden teşşk ederim...............................................................................

Bide bizim evlilik yıldönümümüz 3 aralık yani tüp bebeği devletin karşılamasını istiyosan 3 yıllık evli olmalıymışız neyse 1 ay kaldı yani şimdilik bunları söyledi hemşire rahim filmini aradan çıkarın bari dedi 2.görüşme için arıycakmış ondan sonra nasıl devam edyo tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen........

canım rahim filmi ağrılı bi işlem ama kişiden kişiye ve yapan kiinin tecrubesine dayalı bişey birazda bazen yanlış çekip ikinciye sil baştan yapanlar oluyor ben ilk çekimimde böylew bişeyle karşılaştım ama ikincisi çok ağrılı olmadı

Sağol canım işallah dayanırım peki işlemler nasıl devam edyo bilgin varmı

Sevgili arkadaşlar bebişkocum hanginiz cevaplarsa çok sevinirim dün bizi ege ünivrsitesinden aradılar ve rahim filmi çekilmem lazımmış dışarıda çektir dediler şimdi ben çektircek yer arıyorum yani eşime bari bu özelde olsun dedim tamam dedi ben şifada çektirmek istiyorum acaba kaça çekyolar ve erol beymi çekyo çok acı veren bişeymi yardımcı olursanız çok sevinirim ve benim randevu alabilmem için o hastanenin telefonu lazımşimdiden teşşk ederim............................................ ...................................

Bide bizim evlilik yıldönümümüz 3 aralık yani tüp bebeği devletin karşılamasını istiyosan 3 yıllık evli olmalıymışız neyse 1 ay kaldı yani şimdilik bunları söyledi hemşire rahim filmini aradan çıkarın bari dedi 2.görüşme için arıycakmış ondan sonra nasıl devam edyo tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…