niye iptal olsun ki bebişko.3 tane folikülün gayet iyi.Bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama ne zaman olacak?
bebişko ada ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz içinnn bebişko içini ferah tutt umarım iyi haberler alırsın tlf önce sen ver güzel haberi peşindende sırasıyla bizlerrrr
Canım işallah herşeyin yolunda aksiliksiz geçer Allah işini rast götürsün fıstığım
bebısko canım e2 duzeyıne göre yumurtaların gelısımını takıp edıyorlar ama ben kac cıktıgını hıc sormuyordum acemıydım senın anlıyacagın hergun ogleden sonra arayıp ılac dozumu soyluyorlardı yumurta toplandıktan sonrada yıne hergun emrbrıyoların dollenmesı olgunlasması hakkında bılgı verdıler senın yumurtalarının capı yeterlı olgunluga ulasmıs 15 mm olması yeterlı sen hıc strese gırme hersey yolunda hayırlısıyla transferınde olunca gerısı allahın takdırı yalnız şunu paylasmak ısterım ben hazıran ayında laparoskopı yaptırmıstım endometrıozısım vardı transfer sırasında canım yandı tansıyonum dustu kusmaya basladım ıslem bıtmıstı ama olumsuz bı faktor oldu tabıı normalde hıc kımsenın oyle olmadı yanı ogun yaptıranların 2 ıncıde anestezıyle yaptıracam ınsallah olur bu sefer umutluyum senınde gelısmelerını takıp edıcem kolay gelsın canım
canım ya bende başladım dün iğneelerehayırlısıyla. dr kısa protokol uygun dedi. korkma inşallah transferin olur olur canım. olumlu haberlerini bekliyorum
Canım benim bak ne güzel yumurtanda toplancak işallah hayırlısıyla acısız sızısız hayırlı haberlerini bekliyorum Allah korusun seni güzel haberlerle gel işallah
merhaba arkadaslar bende dun basladim ignelere uzun protocol adetin ucuncu gunu hastanede olmam gerekliymis ilk denemem bende neyle karsilasacagimi bilemiyorum...bilgili arkadaslardan klinige gittigimiz gun neler yapacaklar nelerle karsilacagim bunlar hakkinda yardim bilgi istiyorum..lutfen anlatirmisiniz
unutmadan sunuda soyleyeyim bizim gibi yeni tedaviye baslayan arkadaslar icin lutfen gozumuzu acik tutmamiz gereken konular varsa bu tedavi surecinde lutfen belirtin...uzerinde durmamiz gereken konular varsa yazarsananiz seviniriz
merhaba bebişko inşallah rumuzun gibi bi bebişkoyu allah en kısa zamnda kucağına verir.. tüm isteyen cabalayan arkadaşların umutlarını boşa çıkarmaz.. canım işlemlerin yolunda gıtmesıne çok sevındım .. her şey çok guzel olucak sakın moralını bozma .. emın ellerdesın unutma kocaman öpuyorummm
bebişko sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun.inşallah buralardan hamile olduğun haberlerini de alırız.:Saruboceq:
saol bitanem inşallah bir problem olmaz allah razı olsun güzel duaların için emin ol dr dan geldiğim gibi bilgisayarın başına geçip sizlere haber veriyorum çünkü sizler benim canlarım kardeşlerim oldunuz sizsiz yapamıyorum senin güzel haberlerin içinde hep duacın olucam tatlım çok öptümŞeniz
irem naz merhaba canım nette bıraz problemler yaşadım o yüzden iletişim kopukluğu yaşadım .. sizleri merak ettım ıyı oldugunuzu ve işlerinizin yolunda oldugunu gorunce inan cok sevındım .. canım inan tüm kalbimle dua edıyorum allah en kısa zamnda dileklerinızı gercekleştırsın .. ben de bır takım problemler yaşadım bıraz kanamam vardı ilaçlarımı alıyorum ve dinleniyorum ağrılarım da var ... inan çoğu zaman dr lar bıle çaresız kalabılıyorlar .bana bekleyecegız sadece takıp edecegız dıyorlar.. inşallah her şey yolunda gıder ... canım çok öpuyorum senı goruşmek uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?