Canım benim inan aynen bende aynı hisleri paylaşıyorum yumurta toplanmış anladığım kadarıyla hayırlısıylada döllenirler işallah çok sağol canım inan dün evdeydim temizlik yapyodum hep aklımdaydın inan ne yaptı ne etti bi yeri acımamıştır işallah diye diye iş yaptım hep dua ettim sanan inan hayırlısıyla transferinde olup bebişleri hayırlısıyla karnında taşısın işallah çok öptüm bebeğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sevgili arkadaşlar bebişkocum hanginiz cevaplarsa çok sevinirim dün bizi ege ünivrsitesinden aradılar ve rahim filmi çekilmem lazımmış dışarıda çektir dediler şimdi ben çektircek yer arıyorum yani eşime bari bu özelde olsun dedim tamam dedi ben şifada çektirmek istiyorum acaba kaça çekyolar ve erol beymi çekyo çok acı veren bişeymi yardımcı olursanız çok sevinirim ve benim randevu alabilmem için o hastanenin telefonu lazımşimdiden teşşk ederim...............................................................................
Bide bizim evlilik yıldönümümüz 3 aralık yani tüp bebeği devletin karşılamasını istiyosan 3 yıllık evli olmalıymışız neyse 1 ay kaldı yani şimdilik bunları söyledi hemşire rahim filmini aradan çıkarın bari dedi 2.görüşme için arıycakmış ondan sonra nasıl devam edyo tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen........
merhaba arkadaşlar dün dr a gittim e2 yapıldı sonucumu beklemeden işe dönmek zorunda kaldım sizi ararız dediler. saat 3 de aradılar gonal-f 125 lik ve lucrin kullanıyordum zaten bir de merional eklediler gonal-f i de 225 e çıkardılar perşembe tekrar randevum var acaba sorun mu var bilimiyorum beklemekten başka yapacak bişey yok... herkese sevgiler..
kizlar haber geldi erol hoca aradi ve 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş iyi durumdaymiş ama gelişmelerine bakacaklarmiş yani yarinda haber verecekler perşembe günü transfer olur dedi ayyy içim rahatladi umarim bir sorun olmazda perşembe günü bebişlerimi bana transfer ederler allahim nolur emeklerimizi boşa çikartma hepinzi çok öpüyorum ve dualariniza çok ihtiyacim var allah hepinizden razi olsun
hayır tatlım hiç bir sorunun yok işte dozu yükseltmişler ve yumurta ilaçına başlamış oldun yarında kontrol edecekler yumurta varmı yokmu diye b kadar panik yapma herşey güzel olacak merak etme dualrımız seninle çok öptüm yarın haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
Çok sağol hayatım ben internetten buldum bile artık cesaretimi toplayıp öyle arıcam canım
Canım İlk ben tebrik edeyim işalllahh bi problem olmaz kıssssssss bide 3 de tutun yomuş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
AAAAAAAAA iki tane ecrin bebek ben üç yapmıştım hadi hayırlısı ikiz mi olcak acaba işallahhhhhhhhhhhhh
bebişko umarım bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar dualarımız seninleeee darısı başımıza
canım çok teşekkür ederimm. rahatladım biraz.benim de dualarım seninle inşallah sende güzel haberler verirsin bize transferin bi olsun buradan haykıracağız senin de bi bebişin meleğin olacağına buna inanıyorumm tabi bi kaç güne kalmaz benimkini ...:teytey:
kizlar haber geldi erol hoca aradi ve 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş iyi durumdaymiş ama gelişmelerine bakacaklarmiş yani yarinda haber verecekler perşembe günü transfer olur dedi ayyy içim rahatladi umarim bir sorun olmazda perşembe günü bebişlerimi bana transfer ederler allahim nolur emeklerimizi boşa çikartma hepinzi çok öpüyorum ve dualariniza çok ihtiyacim var allah hepinizden razi olsun
canım hadi bakalım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. 3 çok iyi maşallah....inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine canım.
owwwwwwwwwwwwwwwww
süperrr cnmm tebrık ettım ama bıde burdan tebrık edeyım dedım hadı hayırlısı...
aman nazar değmesın bıde tutsun allahın ıznı ıle :)
arkadaşlar kabızlığı engelleyen lifli gıdalar neler?transferden sonra ona göre beslenelim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?