tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

merhaba arkadaşlar dün dr a gittim e2 yapıldı sonucumu beklemeden işe dönmek zorunda kaldım sizi ararız dediler. saat 3 de aradılar gonal-f 125 lik ve lucrin kullanıyordum zaten bir de merional eklediler gonal-f i de 225 e çıkardılar perşembe tekrar randevum var acaba sorun mu var bilimiyorum beklemekten başka yapacak bişey yok... herkese sevgiler..

:Saruboceq:canım benim çok teşekkür ederim inan bana o ameliyathaneye girerken hepinizin dualarıyla birlikte girdim hep sizi yanımda hissettim duygularım karşılıklı bende hep dua ediyorum ama en ufak bir acı hissetmedim çünkü sizlerin iyi dileklerini düşündüm allah hepinizden razı olsun allah bebişlerimize en kısa zamanda kavuştursun tatlım Şeniz

evet tatlım şifada çektirebilirsin rahim filmini ama kaçparadır inan bilmiyorum telefon numarası bende var ama burdan verilmesi sanırım yasak nasıl yapıcaz bilmiyorum,bu arad çok ağrılı bişey değil zaten sana ağrı kesici veriyolar önceden ama çektirmen şart tedavin için bu çok gerekli erol hocamı yapıyo onu bilmiyorum tatlım ben eşimin hastanesinde çektirmiştim ee ben sana numarayı nasıl vercem istersen konu sorumlumuza bi danış sonrada bana haber ver...yada internetten araştır kocaman çok öptümŞeniz

hayır tatlım hiç bir sorunun yok işte dozu yükseltmişler ve yumurta ilaçına başlamış oldun yarında kontrol edecekler yumurta varmı yokmu diye b kadar panik yapma herşey güzel olacak merak etme dualrımız seninle çok öptüm yarın haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

kizlar haber geldi erol hoca aradi ve 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş iyi durumdaymiş ama gelişmelerine bakacaklarmiş yani yarinda haber verecekler perşembe günü transfer olur dedi ayyy içim rahatladi umarim bir sorun olmazda perşembe günü bebişlerimi bana transfer ederler allahim nolur emeklerimizi boşa çikartma hepinzi çok öpüyorum ve dualariniza çok ihtiyacim var allah hepinizden razi olsun

Çok sağol hayatım ben internetten buldum bile artık cesaretimi toplayıp öyle arıcam canım

Canım İlk ben tebrik edeyim işalllahh bi problem olmaz kıssssssss bide 3 de tutun yomuş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AAAAAAAAA iki tane ecrin bebek ben üç yapmıştım hadi hayırlısı ikiz mi olcak acaba işallahhhhhhhhhhhhh

canım çok teşekkür ederimm. rahatladım biraz.benim de dualarım seninle inşallah sende güzel haberler verirsin bize transferin bi olsun buradan haykıracağız senin de bi bebişin meleğin olacağına buna inanıyorumm tabi bi kaç güne kalmaz benimkini ...:teytey:

arkadaşlar ben haziran ayında denedim ama 1 aylıkken düşük yaptım tedavi esnasında en önemli olan katı yiyeceklerden uzak durup kesinlikle kabız olmamaya dikkat edin çünkü çok zorlanıyorsunuz lifli yiyecekler ağırlıkta olsun birde sürekli dua edin kendinizi buna inandırın pozitif düşünün.yüce RABBİM
herkese annelik sevgisini tattırsın ALLAH yardımcınız olsun

Çok sağol hayatım ben internetten buldum bile artık cesaretimi toplayıp öyle arıcam canım

Canım İlk ben tebrik edeyim işalllahh bi problem olmaz kıssssssss bide 3 de tutun yomuş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AAAAAAAAA iki tane ecrin bebek ben üç yapmıştım hadi hayırlısı ikiz mi olcak acaba işallahhhhhhhhhhhhh

kıssssssss 3 tanede kabulüm bi olsundaa valla hiç hayır demem ikizde olabilir bence hiiiiççç sakıncası yok:lepi:kaydirigubbakcemile2sağol canım ii dileklerin için dua et nolursun bitanem umarım sorunsuz atlatırım kocaman öptümŞeniz

bebişko umarım bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar dualarımız seninleeee darısı başımıza

amin sağol bitanem umarım dedğin gibi sımsıkı tutunurlar allahım yardımcımız olsun ee sıra sende seninde güzel haberlerini alırız butdan tez zamanda inşallah öptüm:lepi:Şeniz

rahatla tabi herşey yolunda gidecek unutma hep pozitif olmalıyız inşallah canım bi tarnsferim olsunda beklemek güzel gelir bana umarım arkadanda senin güzel haaberini vericez allahın izniyle kocaman öptüm:1hug:

owwwwwwwwwwwwwwwww
süperrr cnmm tebrık ettım ama bıde burdan tebrık edeyım dedım hadı hayırlısı...
aman nazar değmesın bıde tutsun allahın ıznı ıle :)

arkadaşlar kabızlığı engelleyen lifli gıdalar neler?transferden sonra ona göre beslenelim değil mi?

canım hadi bakalım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. 3 çok iyi maşallah....inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine canım.

canım hadi bakalım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. 3 çok iyi maşallah....inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine canım.

sağol akdaşçım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi sımsıkı tutunurlar bana umarım hayırlı haberleri burdan duyururum size allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın çok öptümŞenizŞeniz

owwwwwwwwwwwwwwwww
süperrr cnmm tebrık ettım ama bıde burdan tebrık edeyım dedım hadı hayırlısı...
aman nazar değmesın bıde tutsun allahın ıznı ıle :)

sağol kuzucumm allah hepimize güzel haberler vermek nasip etsin umarım hamileyim haberinide burdan duyururuz tatlışkom çok öptüm semiŞeniz

Bebişko ben bile heyecanlandım şimdi var ya.İnşallah bu sefer olcak canım.
Senin için dua edeceğim.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar kabızlığı engelleyen lifli gıdalar neler?transferden sonra ona göre beslenelim değil mi?

http://www.babystar.com.tr/lifli_gidalar.aspx

LİFLERİN İŞLEVİ:

Hem çözünen hem de çözünmeyen lifler, normal barsak hareketlerinin oluşmasına ve düzenli olmasına yardımcı olduklarından sağlıklı bir diyetin önemli parçalarıdır. Bunun yanı sıra, çözünür lifler, doymuş yağ ve kolesterol içeriği düşük bir diyetle birlikte alındıklarında, belirli kanser türleri, diyabet, sindirim bozuklukları ve kalp hastalığı riskinde azalmayla ilişkili bulunmuştur. Çözünür liften zengin yiyecekler, yulaf kepeği, fasulye, bezelye, kepekli pirinç, arpa ve turunçgillerdir. Çözünmeyen liften zengin yiyecekler, kepekli buğday ekmeği, buğdaylı kahvaltılık yiyecekler, kepekli buğday, çavdar, kabuklu pirinç, arpa, lahana, havuç ve Brüksel lahanasıdır.

LİF ALIMINI NASIL ARTIRABİLİRSİNİZ?

Diyetle yeterli lif alabilmeniz için, her gün 2-4 porsiyon meyve, 3-5 porsiyon sebze ve 6-11 porsiyon kahvaltılık tahıl ya da diğer tahıllı yiyecekleri yemeniz gereklidir (ABD Tarım Bakanlığı'nın Beslenme Kılavuzu Piramidi) Güne, porsiyonu 5 g lif içeren kahvaltılık kepekli tahıl yiyerek başlayın. Mümkün olduğunca, sebzeleri çiğ yemeye çalışın; çünkü pişirilen sebzedeki lif içeriği azalabilmektedir. Meyveleri (örneğin elma ve armut), soymadan yemeye çalışın; çünkü lifin büyük bir bölümü kabukta bulunmaktadır. Çorba, güveç ve salatalara fasulye ekleyin. Ara öğünlerde taze ve kurutulmuş meyve yiyin. Yiyecekleri satın alırken, etiketten lif içeriğini okuyun.

Alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…