Bebişko ben bile heyecanlandım şimdi var ya.İnşallah bu sefer olcak canım.
Senin için dua edeceğim.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.
sağol akdaşçım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi sımsıkı tutunurlar bana umarım hayırlı haberleri burdan duyururum size allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın çok öptümŞenizŞeniz
ben de dün gittim kontrole. sağ yumurtalığımı göremedi dr. sol iyi dedi. ama sağ yumurtalık yok bulamadı valla güleyimmi ağlayımmı bilemedim.korkuyorum canım yaa
Bebişko tedavin hayırlı olsun, aşılamalarında kavuşamadın ama inşallah meleklerine bu defa kavuşup bize umut olursunkaydirigubbakcemile5
Sevgilerimle:1hug:
a.s.selam kuzular az önce haber geldi yarın saat 2:30 da şifa hastanesinde olacakmışım transfer için bakalım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda gider sanırım biraz heyecanlandım umarım hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz sizi çok seviyor ve kacaman öpüyorum bu güne kadar desteklerinizle ayaktaydım bundan sonrada size ihtiyacım olacak:1hug:Şeniz[/
canım benim yarın büyük gün demek ne kadar çabuk geldi walla ben bile acayip heyecan yaptım şimdi. yarın benim de kontrolüm var umarım yumuşlarım gelişmiş ve çoğalmışlardır. günde 3 defa iğne vuruyorum delik deşik oldu karnım su içsem fışkıracakmış gibi :) umarım iyi haberler alırız iyi şanslar a.s.
allahım senin yanında olsun ve dualarını kabul etsin
Ne güzel hayırlı olur inşallah Bebişkocum denemeniz.
a.s.selam kuzular az önce haber geldi yarın saat 2:30 da şifa hastanesinde olacakmışım transfer için bakalım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda gider sanırım biraz heyecanlandım umarım hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz sizi çok seviyor ve kacaman öpüyorum bu güne kadar desteklerinizle ayaktaydım bundan sonrada size ihtiyacım olacak:1hug:Şeniz
a.s.selam kuzular az önce haber geldi yarın saat 2:30 da şifa hastanesinde olacakmışım transfer için bakalım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda gider sanırım biraz heyecanlandım umarım hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz sizi çok seviyor ve kacaman öpüyorum bu güne kadar desteklerinizle ayaktaydım bundan sonrada size ihtiyacım olacak:1hug:Şeniz
bebişkocum cok sevındım inan ...butun kalbımle dua edıyorum .. allah en kısa zamanda senı bebeklerıne kavuştursun .. bebeklerıne dedim galiba ikiz olacak inşallah.... canım sakın ve rahat ol guzel şeyler düşün bu işi en iyi yapan bır dr un elındesın bu düşünce bıle senı rahatlatmaya yeter..allah yardımcın olsun canım benım ..darısı tum isteyen arkadaşların başına....
slm. canım. hayırlısı olsun bakalım.dualarımız seninle... canım senin kaçıncı gün yumurtaların toplanmıştı?ben iğnelerin 6. günündeyim de merak ettim.
Bebişkom canım benim tatlı annecik....Allahım hayırlısını versin işallahhhhh çok sevindim problemsiz bunuda atlatırsın işallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?