tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

Bebişko ben bile heyecanlandım şimdi var ya.İnşallah bu sefer olcak canım.
Senin için dua edeceğim.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.

:1hug:darkıncım valla seni uzun süredir forumda göremiyodum bugün aklıma geldin umarım bebişin ve sen iyisinizdir...senin heyecanlanman bile beni çok mutlu etti inşallah dedğin gibi bu sefer olur tatlım.gerçekten dualarına çok ihtiyacım olacak bitanem sen anne olacaksın duaların kabul olur allah senide bebğinide nazarlardan korusun bennimde dualrım hep sizinle çok öpüyorumŞeniz

Pek uğrayamıyorum bugünlerde Kk ya uğrasamda net çok yavaş olduğu için bu tarafa gelemiyordum.Bugün kimse yokken nette daha iyiyken dolaşayım dedim.Seni gördüm,çok sevindim gelişmelerin güzelmiş.İçimi birden bir heyecan sardı,ne bileyim olacak gibi sanki.İnşallah.

Biz iyiyiz canım,benimde az zamanım kaldı.Hayırlısıyla kucağıma alayım.Sizde hayırlısıyla güzel müjdeli haberlerle gelin.Çok öpüyoruz bizde.

ben de dün gittim kontrole. sağ yumurtalığımı göremedi dr. sol iyi dedi. ama sağ yumurtalık yok bulamadı valla güleyimmi ağlayımmı bilemedim.korkuyorum canım yaa

ben de dün gittim kontrole. sağ yumurtalığımı göremedi dr. sol iyi dedi. ama sağ yumurtalık yok bulamadı valla güleyimmi ağlayımmı bilemedim.korkuyorum canım yaa

yok tatlım niye korkuyosun ki eminim onunda bir açıklaması vardır sormadınmı dr neden görülmüyo diye sakın stres yapma bir tek sol olsa bile yeter tatlım sen şimdi nerde tedavi görüyosun akdaşcım?

Bebişko tedavin hayırlı olsun, aşılamalarında kavuşamadın ama inşallah meleklerine bu defa kavuşup bize umut olursunkaydirigubbakcemile5
Sevgilerimle:1hug:

Bebişko tedavin hayırlı olsun, aşılamalarında kavuşamadın ama inşallah meleklerine bu defa kavuşup bize umut olursunkaydirigubbakcemile5
Sevgilerimle:1hug:

saol tatlım teşekkür ederim umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz en kısa zamanda kocaman öptümŞeniz

a.s.selam kuzular az önce haber geldi yarın saat 2:30 da şifa hastanesinde olacakmışım transfer için bakalım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda gider sanırım biraz heyecanlandım umarım hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz sizi çok seviyor ve kacaman öpüyorum bu güne kadar desteklerinizle ayaktaydım bundan sonrada size ihtiyacım olacak:1hug:Şeniz

canım benim yarın büyük gün demek ne kadar çabuk geldi walla ben bile acayip heyecan yaptım şimdi. yarın benim de kontrolüm var umarım yumuşlarım gelişmiş ve çoğalmışlardır. günde 3 defa iğne vuruyorum delik deşik oldu karnım su içsem fışkıracakmış gibi :) umarım iyi haberler alırız iyi şanslar a.s.
allahım senin yanında olsun ve dualarını kabul etsin [/QUOTE]

evet tatlım yarın büyük gün allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın umarım sende yarın güzel haberler verirsin bizlere allahım hepimizin yanında olsun ve dualarımızı kabul etsin çok öptümŞeniz

Ne güzel hayırlı olur inşallah Bebişkocum denemeniz.

sağol darkıncım inşallah hayırlı olur bende kavuşurum meleğime allah hepimize meleklerimizin yüzünü göstermeyi nasip etsin çok öptüma.s.

bebişkocum cok sevındım inan ...butun kalbımle dua edıyorum .. allah en kısa zamanda senı bebeklerıne kavuştursun .. bebeklerıne dedim galiba ikiz olacak inşallah.... canım sakın ve rahat ol guzel şeyler düşün bu işi en iyi yapan bır dr un elındesın bu düşünce bıle senı rahatlatmaya yeter..allah yardımcın olsun canım benım ..darısı tum isteyen arkadaşların başına....

slm. canım. hayırlısı olsun bakalım.dualarımız seninle... canım senin kaçıncı gün yumurtaların toplanmıştı?ben iğnelerin 6. günündeyim de merak ettim.

Bebişkom canım benim tatlı annecik....Allahım hayırlısını versin işallahhhhh çok sevindim problemsiz bunuda atlatırsın işallahhhhhhh

merhaba bebişko öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebişlerimize biran önce kavuşalım..:ecrin_bebek:.
benimde bugün transferim var seninle aynı saatlerde hemde çok heyecanlıyım inşallah 12 gün sonra birbirimize müjdeli haberi vermek dileğiyle...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

bebişkocum ve ceylin naz umalrım iyi haberlerinizi alırız 12 gün sonunda allah gönlümüze göre versin

Bebişkocum canım benim heralde şu an dinlenmedesindir 4-5 saat yatarsın sen hastanede şimdiden tebrik ederim Allah kuzucuklarını sana bağışlasın hepsi sağlıkla sana tutunur işallah kardeşim

canım benim geldim evdeyim 6 saat yüz üstü yatırdı erol hoca...-tatlicadiarzu-teşekkür ederim cansçım benede aynen öyle yaptım biliyorumki o en iyisi ve çok rahattım tek bir acıma hissetmedim ve tamam bitti geçmiş olsun dediğinde 4 dakika olmuştu ve ben işte ozaman ağlamaya başladım bebeişlerim içimdeydi artık 2 tane embriyo transfer edildi ve bana transferden önce monitörden gösterdiler bunlar bebekleriniz diye yaaa anlatamam yaşanması lazım çok farklı bir duygu ama şimdi çok iyiyim ağrın olacak dedi ama olsun biz nelere katlanmadık bu yolda sağol canım duaların için allah senide bebeğinin eline ayağına kavuştursun darsı başımıza çok öptüma.s.

slm. canım. hayırlısı olsun bakalım.dualarımız seninle... canım senin kaçıncı gün yumurtaların toplanmıştı?ben iğnelerin 6. günündeyim de merak ettim.

sağol akdaşcım dualarımız karşılıklı oldu bitti çok şükür 2 tane embriyo transfer ettiler allahım hayırlıısını versin benim 10.gün toplandı canım 8.gün çatşatma yapıldı merak etme senin operasyonda yaklaşmış allahım hayırlısını versin kocaman öptüm hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz

Bebişkom canım benim tatlı annecik....Allahım hayırlısını versin işallahhhhh çok sevindim problemsiz bunuda atlatırsın işallahhhhhhh

kuuşuuummm nasılsınnn geldim evdeyim 2 tane bebğim var şuan içimde allahım sonunu hayır eder inşallah çok güzel bir duygu allah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşalllah dedğin gibi sonu güzel olur tatlışkom öptüümmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…