Arkadaslar merhaba,
ben aranıza yeni katılıyorum, yani aslında uzun zamandır kadınlar kulubunu takip ediyorum ama
tup bebek bolumunde yeni yer alacagım kısmetse iyi haberlerle...
benim hikayem biraz enteresan:
gecen sene bu zamanlar esimle bebek dusunmeye basladık, korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım. kontrolde 2 kese gorundu, biri bos devam etti ve malesef gelisen de 8. haftada bize ani bir sok ile kalp etımı durarak veda etti

, genetik inceleme onerdi doktorumuz ve sonucunda kromozomal bozukluk cıktı, daha sonra mart ayında yine ilk denememizde hamile kaldım ancak bu sefer de kese gelisimi problemli idi ve ilerlemeden sona erdirdik, doktorum bu da buyuk ihtimal genetik bozukluk tasıyodu dedi. sonra 5 ay ara verdik, kontrolden gectik, hacettepe hastanesinde esim ve ben kandan genetik problemimiz var mı diye baktırdık, bisey cıkmadı. bunun uzerine gecen ay yine ilk denememizde yine hamile kaldım ama kese buyumesine ragmen yolk kesesi ve embriyo gorunmedi. sonuc olarak 1 yılda 3 kez kurtaj olmak zorunda kaldım

herseyden ote moralimiz tukendi. simdi doktorum mikroenjeksiyon dedi. ilk defa yaptırıcaz 3-4 ay sonra, sizce sansım olur mu? yani umutlu olmak istiyorum ama her seferinde bir problem cıktı. yani demek istedigim odur ki sırf hamle kalabilmek onemli diil, ilerisi de cok onemli.
bir de benim gibi tecrubeler yasayıp mikro veya tup bebekle saglıklı bebis sahbi olan var mı, duydunuz mu etrafınızda?