• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

bebişkocum bende manisalıyım ümidini kaybetme hiç benim 2. denememde hamiile kaldım kızım şuan 2 aylık oldu benimde hep içime olmayacak diye doğardı.test gününde sabah nasıl adet sancım vardı anlatamam hatta eşime boşuna gitmeyelim adet olacağım bile dedim. öğrendiğimde şok olmuştum.Yüce Allahım ol derse olur dualarım sizler için Allahım emeklrinizi boş çevirmesin

bebişkocum bende manisalıyım ümidini kaybetme hiç benim 2. denememde hamiile kaldım kızım şuan 2 aylık oldu benimde hep içime olmayacak diye doğardı.test gününde sabah nasıl adet sancım vardı anlatamam hatta eşime boşuna gitmeyelim adet olacağım bile dedim. öğrendiğimde şok olmuştum.Yüce Allahım ol derse olur dualarım sizler için Allahım emeklrinizi boş çevirmesin

canım benim manisanın içindemisin?valla meruşecim umudum hep var ama inanamıyorum heralde olacağına çünkü düşünsene yıllardır istediğn bişey olacak allah kısmet ederse ama sen yok canım olmayacak diyosun ammann işte çok garip bir durum allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın benimde şu an inanılmaz adet ve göğüs ağrım var umarım tutunmuştur bana sımsıkı bebeklerim duaların için çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun allah kızını size bağışlasın nazarlardan saklasın:nazar::1hug:a.s.

merhaba canım manisanın içindenim. herşey Allahtan isyan edemiyoruz bu sıkıntıları verende Allah giderende, sabır etmeyi bileceğiz ümidini yitirme, senin kaçıncı denemen bu sorunun neydi bilmiyorum ama önce Allaha güven sonra şifadaki dr lara

merhaba canım manisanın içindenim. herşey Allahtan isyan edemiyoruz bu sıkıntıları verende Allah giderende, sabır etmeyi bileceğiz ümidini yitirme, senin kaçıncı denemen bu sorunun neydi bilmiyorum ama önce Allaha güven sonra şifadaki dr lara

anladım yakınmışız ozaman...bizim sorunumuz yok sebebi bilinmeyen infertilite 2 senedir olmuyodu sonra erol hocam micro deneyelim dedi yani ilk denemem bakalım ne olacak allahım ol dediyse olmuştur meruşecim yarın test günüm az kaldıŞeniz

anladım yakınmışız ozaman...bizim sorunumuz yok sebebi bilinmeyen infertilite 2 senedir olmuyodu sonra erol hocam micro deneyelim dedi yani ilk denemem bakalım ne olacak allahım ol dediyse olmuştur meruşecim yarın test günüm az kaldıŞeniz

canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.söyle güzel bir başlık atarsın sende HAMİLEYİİİM diye. yüce mevlam bütün arayanlara versin inşllah

bebişko cum merhaba canım ...inşallah guzel haberlerını alırız .canım ağrılar normal bende de aynısı olmuştu ağrılar o kadar şiddetliydi ki neredeyse ilaç alacaktım .hamileligın en buyuk belırtısı tek taraflı kasık agrısı ve gögüslerının duyarlılıgı ve dolgunlugu...inşallah allahım muradını verecek ... sankı ıkız olacak gıbı ... allahım tum ısteyenlerın dualarını kabul etsın ...öptum canımmm

Arkadaslar merhaba,

ben aranıza yeni katılıyorum, yani aslında uzun zamandır kadınlar kulubunu takip ediyorum ama tup bebek bolumunde yeni yer alacagım kısmetse iyi haberlerle...
benim hikayem biraz enteresan:
gecen sene bu zamanlar esimle bebek dusunmeye basladık, korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım. kontrolde 2 kese gorundu, biri bos devam etti ve malesef gelisen de 8. haftada bize ani bir sok ile kalp etımı durarak veda etti:( , genetik inceleme onerdi doktorumuz ve sonucunda kromozomal bozukluk cıktı, daha sonra mart ayında yine ilk denememizde hamile kaldım ancak bu sefer de kese gelisimi problemli idi ve ilerlemeden sona erdirdik, doktorum bu da buyuk ihtimal genetik bozukluk tasıyodu dedi. sonra 5 ay ara verdik, kontrolden gectik, hacettepe hastanesinde esim ve ben kandan genetik problemimiz var mı diye baktırdık, bisey cıkmadı. bunun uzerine gecen ay yine ilk denememizde yine hamile kaldım ama kese buyumesine ragmen yolk kesesi ve embriyo gorunmedi. sonuc olarak 1 yılda 3 kez kurtaj olmak zorunda kaldım:( herseyden ote moralimiz tukendi. simdi doktorum mikroenjeksiyon dedi. ilk defa yaptırıcaz 3-4 ay sonra, sizce sansım olur mu? yani umutlu olmak istiyorum ama her seferinde bir problem cıktı. yani demek istedigim odur ki sırf hamle kalabilmek onemli diil, ilerisi de cok onemli.
bir de benim gibi tecrubeler yasayıp mikro veya tup bebekle saglıklı bebis sahbi olan var mı, duydunuz mu etrafınızda?

canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.söyle güzel bir başlık atarsın sende HAMİLEYİİİM diye. yüce mevlam bütün arayanlara versin inşllah

aminnn meruşecim inan bana o başlığı atmak için neler vermezdim ama olacak inşallah sanırım ben dayanamıycam ve bu akşam yaptırıcam testi çünkü dayanılmaz adte ancılarım başladı seni çok öpüyorum canım verdiğin destekten ötürü çok teşekkür ederim allah razı olsunŞenizkaydirigubbakcemile5

bebişko cum merhaba canım ...inşallah guzel haberlerını alırız .canım ağrılar normal bende de aynısı olmuştu ağrılar o kadar şiddetliydi ki neredeyse ilaç alacaktım .hamileligın en buyuk belırtısı tek taraflı kasık agrısı ve gögüslerının duyarlılıgı ve dolgunlugu...inşallah allahım muradını verecek ... sankı ıkız olacak gıbı ... allahım tum ısteyenlerın dualarını kabul etsın ...öptum canımmm

merhaba canscım inşallah o güzel haberi sizlere veririm o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ama daynılmaz adet ağrılarım var çok korkuyorum bu akşam 6 buçuk gibi yaptıracam testi dayanamıyorum inşallah allahım bana da bu güzelliği yaşatır ikizde olsa çok sevinirim ama olsun yeterki...sağol canım valla morallerinizde olmasa naparım hiç bilmiyorum allah senide evladından yana hep güldürsün inşallah öptüm canımŞeniz

bebısko nerelerdesın buyuk gun yarın canım bızede haber ver tamammı merakla beklıyorum

ay buralardayım bitanem yerimde duramıyorum valla evet büyük gün yarın ama ben dayanamayıp yaptırcam bu akaşam testi hemende size bildiricem nolur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öptümŞeniz

bebişko canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.allah dualarımızı kabul etsin. inşallah müjdeli haberin,sorunsuz bir hamilelik döneminin başlangıcı olur.:Saruboceq:

merhaba canscım inşallah o güzel haberi sizlere veririm o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ama daynılmaz adet ağrılarım var çok korkuyorum bu akşam 6 buçuk gibi yaptıracam testi dayanamıyorum inşallah allahım bana da bu güzelliği yaşatır ikizde olsa çok sevinirim ama olsun yeterki...sağol canım valla morallerinizde olmasa naparım hiç bilmiyorum allah senide evladından yana hep güldürsün inşallah öptüm canımŞeniz

merhaba canım demek bu akşam testini yaptırıyorsun rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah güzel haberlerini bekliyorum büyük bir heyecanla :1rolleyes:
bende eşime cumartesinden beridir söylüyorum test yaptıralım diye ama illaki salı günü yaptıralım diyor:dilcikar:
benimde kasık ağrılarım sanki adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı ama benim için erken daha adetime daha 3 gün filan var off allahım bir an önce yarın olsun bende alayım şu müjdeli haberi :Saruboceq:

Ceylin_naz;canım ya inşallah allah sesini duyar sende bize o en güzel haberi müjdelersin.allah yardımcınız olsun:nazar:a.s.güzel haberlerinizi bekliyoruz

bebişko canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.allah dualarımızı kabul etsin. inşallah müjdeli haberin,sorunsuz bir hamilelik döneminin başlangıcı olur.:Saruboceq:

inşallah angelcim hayırlı haberler vermek istiyorum burdan allahım dualatımızı kabul etsin inşallah kuzuummŞeniz

merhaba canım demek bu akşam testini yaptırıyorsun rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah güzel haberlerini bekliyorum büyük bir heyecanla :1rolleyes:
bende eşime cumartesinden beridir söylüyorum test yaptıralım diye ama illaki salı günü yaptıralım diyor:dilcikar:
benimde kasık ağrılarım sanki adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı ama benim için erken daha adetime daha 3 gün filan var off allahım bir an önce yarın olsun bende alayım şu müjdeli haberi :Saruboceq:

evet ceylincim aslında eşim bana hadi yaptıralım diye 4 gün önceden tutturdu ama yok dedim biraz daha 11 günde belki dedim ama kendimde dayanamıycam artık yaptırıyım bakalım umarım güzel sonuçlar veririm size umarım sende yarın bağıra bağıra hamişiimm dersin canım benim adetim gecikti 1 gün sadece ama bakalım allahım neyi kararlamışsa görücez kocaman öptüm dualarınızı eksik etmeyin:CüvCüv::Saruboceq:

bebıskocum senıde lısteye eklıyecegız ınsallah kocamannn bır hamısss daha allahım ınsallah hadı bakalım

:nazar:a.s.:teytey::teytey::nazar:kızlarrrr şimdi telefon geldiiii hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm beta hcg 220 çıkmış tebrik ettiler oyyy ne bileyim nasıl bir duygu bu allahım herkese versin umarım sonuna kadar giderr şu an eşim ve ailem hıçkıra hıçkıra ağlıyolar bende hemen size bildiriyim dedim...inanın bana hepimiz anne olucaz allahın izniyle sizi çok seviyorum:1hug:

canim benim cok sevindim sanki kendim hamile kalmisim gibi ins bende hamile kalabilirim dua et canim benim icin allahim kucagina almayida nasip eder insa.s.

evett 2 aşılama sonrası şimdi sıra tüp bebekte ...15 ml ulaşan foliküllerle savaşmaya çabalamaya devam bende kısmetse bayram öncesi yada sonrası tüp bebek yapılacak dualarınıza ihtiyacım var...Rabbim isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin inşaallah..

Back
X