• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

merhaba bebişko öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun bebişlerimize biran önce kavuşalım..:ecrin_bebek:.
benimde bugün transferim var seninle aynı saatlerde hemde çok heyecanlıyım inşallah 12 gün sonra birbirimize müjdeli haberi vermek dileğiyle...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

amin ecrincim bir an önce meleklerimiz bize uçarak gelir çok sevindim aynı gün inşallah güzel haberler alırız bizim listemiz var senide ekliycem oraya tatlım bol şanlar çok öptümŞeniz:nazar:

bebişkocum ve ceylin naz umalrım iyi haberlerinizi alırız 12 gün sonunda allah gönlümüze göre versin

sağol sevimli allah bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın amin:Saruboceq:

Bebişkocum canım benim heralde şu an dinlenmedesindir 4-5 saat yatarsın sen hastanede şimdiden tebrik ederim Allah kuzucuklarını sana bağışlasın hepsi sağlıkla sana tutunur işallah kardeşim

evet tatlım şimdi gelebildik allah razı olsun umarım meleklerim sıkı sıkı tutunurlar bana allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah canım kuzucum öptümŞeniz:nazar:

bebısko ve ceylın naz dualarım sızlerle mujdelı haberınızı merakla beklıyorum

sağol canım allah razı olsun umarım müjdeli haberi burdan hepimiz haykırırız:teytey::nazar:

sevgili bebişko eminim çok heyecanlısın ama artık mutlu sona yaklaştın panik yok. ( söylemesi kolay dimi bakalım biz ne yapıcaz) ben de bugün kontroldeydim 15 civarı yumurtam varmış yaklaşık 11-14 mm civarında. pzt tekrar gidicem dr um en geç çarşamba toplarız dedi bunu duyunca bile heyecan yaptım ben allah hakkımızda hayırlısını versin umarım 12. gün buradan hami olduğunu haykırır bizi de sevincine ortak edersin...

kuuşuuummm nasılsınnn geldim evdeyim 2 tane bebğim var şuan içimde allahım sonunu hayır eder inşallah çok güzel bir duygu allah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşalllah dedğin gibi sonu güzel olur tatlışkom öptüümmmŞeniz

Allah bebeklerini sana ve babasına bağışlasın canım hayırlı sonuçlarınıda okuruz işallah............Nasıl geçti yani transfer nasıl yapılyo acı falan olmadı işallah ya bazı konularda okuduğum arkadaşlar aşılama gibi diyo ölemi gerçekten eğer seni yormazsam bilgilendirirsen sevinirim bol bol da dinlen yat uzan kalkma kocana söle sana bi çok film alsın yattığın yerde izle emi güzelim çok öptümŞeniz:nazar::nazar:

Allah bebeklerini sana ve babasına bağışlasın canım hayırlı sonuçlarınıda okuruz işallah............Nasıl geçti yani transfer nasıl yapılyo acı falan olmadı işallah ya bazı konularda okuduğum arkadaşlar aşılama gibi diyo ölemi gerçekten eğer seni yormazsam bilgilendirirsen sevinirim bol bol da dinlen yat uzan kalkma kocana söle sana bi çok film alsın yattığın yerde izle emi güzelim çok öptümŞeniz:nazar::nazar:

amin canımcım inşallah...transfer okadar kolay geçtiki anlatamam ne acı hissettim nede başka bişey aşılama bile çok zor kalır yanında tam 4 dakika sürdü hiç korkulacak bişey değil bitanem zate bebişlerini içinde hissedicem diye o heyecanla bişey duymazsın allah yardım ediyor..valla yatacam hiç kalkmıcam bu sefer ben çok tez canlıyım bakalım nasıl dayanıcam merak etme evde hfilm arşivi oluşturdum tek tek izlicem kaydirigubbakcemile3kocaman öptümŞeniz

sevgili bebişko eminim çok heyecanlısın ama artık mutlu sona yaklaştın panik yok. ( söylemesi kolay dimi bakalım biz ne yapıcaz) ben de bugün kontroldeydim 15 civarı yumurtam varmış yaklaşık 11-14 mm civarında. pzt tekrar gidicem dr um en geç çarşamba toplarız dedi bunu duyunca bile heyecan yaptım ben allah hakkımızda hayırlısını versin umarım 12. gün buradan hami olduğunu haykırır bizi de sevincine ortak edersin...

çok sağol tatlım allah umutlarımızı boşa çıkartmasın inşallah çok heyecanlıyım...ohh seninde yumişler büyüyo çok güzel umarım herşey çok güzel olur dualarım seninle inşallah hepimiz haykırırız hamiş haberimizi kocamanöptümŞeniz

bebişkocum canım inşallah en kısa zamanda guzel sonuçlar alırsın.. irem ın dedıgı gıbı bol bol yat pozıtıf dusun .çekım yasası dıye bır felsefe var bılıyor musun..? guzel şeylerın hayalını kurarsan onlar sana gelır .. allahın yardımıyla tabiii. canım benım ben de dınlenıyorum cok az kalkıyorum ama sıkıldım çalışmak koşturmak falan ıstıyorum ..allahın izniyle her şey daha guzel olacak inşallah...

iremcım canım ...nasılsın ? inşallah işlerını bır an onca tamamlar sen de bebişko gıbı mutlu sona ulaşırsın ... canım senınle ılgılı cok ıyı duygular hıssedıyorum sankı ılk denemende tutacakmış gıbı ..içime öy le doguyor .. bır an once başlaman dılegıyle canım arkadaşım kendıne ıyı bak

iremcım canım ...nasılsın ? inşallah işlerını bır an onca tamamlar sen de bebişko gıbı mutlu sona ulaşırsın ... canım senınle ılgılı cok ıyı duygular hıssedıyorum sankı ılk denemende tutacakmış gıbı ..içime öy le doguyor .. bır an once başlaman dılegıyle canım arkadaşım kendıne ıyı bak

Canım arkadaşım iyiyim işte sen ne yaptın ağrıların devam etmiyodur işallah canım ya ne güsel şeyler yazmışsın:nazar: ben senin hislerine inanıyorum işallah Allahım seni duysun işallah ogüzel gün geldiğinde bende hamileyim diye paylaşırım hepinizle aysonuna doğru adet olcam sonra rahim filim çekilecek şifayla konuştum orda yaptırcam......sana sölemişmiydim biz ege ünvrstesinde başladık bütün tahlillerimiz yapıldı şükür herşeyimiz gayet normal((((((((((eşiminki bu sefer3-4 miyon onunki düşmüş baya) ))))))))))konseyede girdik işte geçtiğimiz pazartesi hemşire aradı rahim filmi de lazımmış onuda çekilim ikinci görüşme için arıcaklarmış benim böle:icecream:

bebişkocum canım inşallah en kısa zamanda guzel sonuçlar alırsın.. irem ın dedıgı gıbı bol bol yat pozıtıf dusun .çekım yasası dıye bır felsefe var bılıyor musun..? guzel şeylerın hayalını kurarsan onlar sana gelır .. allahın yardımıyla tabiii. canım benım ben de dınlenıyorum cok az kalkıyorum ama sıkıldım çalışmak koşturmak falan ıstıyorum ..allahın izniyle her şey daha guzel olacak inşallah...

sağol tatlım benim inşallah güzel sonuçları sizinle paylaşırım evet garip ama hep pozitif düşünüyorum hiç bir sıkıntım stresim yok allahtan heralde...aman tatlım çok dikkat et kıymetli gebelik sizinkiler yat dinlen nasıl olsa 9 ay sonra yine normale dönüceksin azıcık sık dişini bebişin için inşallah canım herşey çok güzel olsun kocaman öptümŞeniz

Aneyyyyyy kıssss valla GELDİ FORUM........ hepinizi çoooooooooooooook ösledim valla herkesler nasıl bebişkocum neler yaptın nasıl giyo belirtiler başladımı kısssssssss.... özlem sen neyaptın........ başakcım işallah iyi oldunmu.. valla kaç gündür meraktan çatladım ben yaaa.. daha sayamadığım arkadaşlarım inanın herkesi çokkkkkkkk özledim yaaa

amin ecrincim bir an önce meleklerimiz bize uçarak gelir çok sevindim aynı gün inşallah güzel haberler alırız bizim listemiz var senide ekliycem oraya tatlım bol şanlar çok öptümŞeniz:nazar:

bebişkocum nasıl geçiyor bekleme günlerin herhangi bir belirtin varmı merak ediyorum bende kasık ağrısı ve baş dönmeleri var :bbo:
ayrıca bahsettiğin liste nerede gebelik bölümündemi acaba?

güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim...
tedaviye başlayacak ve başlamış olan tüm herkesin rabbim gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

Aneyyyyyy kıssss valla GELDİ FORUM........ hepinizi çoooooooooooooook ösledim valla herkesler nasıl bebişkocum neler yaptın nasıl giyo belirtiler başladımı kısssssssss.... özlem sen neyaptın........ başakcım işallah iyi oldunmu.. valla kaç gündür meraktan çatladım ben yaaa.. daha sayamadığım arkadaşlarım inanın herkesi çokkkkkkkk özledim yaaa

bendeeeeeeeeeeee çok öslediiimmm sinirden patladım kaçgündür zaten sigarayıda bıraktııımm 10 gün oldu e buda gidince fıttırıyodum sizden haber alamayınca berbat oldum ya neyse bidaha olmaısn...ben 6.günümdeyim ama kasık ağrısı ve göğüs acımasındaan başka sık idrara çıkıyorum ama bunlar belirti olmaya bilir offf hiçbişi hissetmiyoruummm:utangac:

bebişkocum nasıl geçiyor bekleme günlerin herhangi bir belirtin varmı merak ediyorum bende kasık ağrısı ve baş dönmeleri var :bbo:
ayrıca bahsettiğin liste nerede gebelik bölümündemi acaba?

selam ceylincim valla kasık ağrım,göğüs bağrım ve sık idrara çıkmalarım var belirtimi bilmiyorum tatlım ama ben inan bana hiç bişey hissetmiyorum neden böyle bilmiyorum.senin nasıl gisiyo tatlım aff 5 gün kaldı hadi hayırlısı çok heycanlıyım..yok tatlım liste mübarek ramazan ayında transferi olacaklar topiğinde tatlımhihoyyyt

kızlar inş hepinizin hamiş hbrlerini alırız ben çoook mutluyum inş sırayla veririz bu hbrleri

kızlar inş hepinizin hamiş hbrlerini alırız ben çoook mutluyum inş sırayla veririz bu hbrleri

zezecim allah eline ayağına kavuştursn inşallah tebrik ederim sizinki bir mucize olmuş allahım sevincinizi sonuna kadar yaşatsın inşallah meleklerimiz beize böle güzel süpriz yaparlar allah nazarlardan saklasın tekrar tebrikler:nazar:a.s.

bendeeeeeeeeeeee çok öslediiimmm sinirden patladım kaçgündür zaten sigarayıda bıraktııımm 10 gün oldu e buda gidince fıttırıyodum sizden haber alamayınca berbat oldum ya neyse bidaha olmaısn...ben 6.günümdeyim ama kasık ağrısı ve göğüs acımasındaan başka sık idrara çıkıyorum ama bunlar belirti olmaya bilir offf hiçbişi hissetmiyoruummm:utangac:

sırnaşık şeyMeraba hatuuuuuuun :ecrin_bebek::ecrin_bebek: sık idrar hamilelik belirtisi bildiğim kadar kasık ağrısıda güsel yani oda bi belirti yani hadi bakalım az kaldı az güzel haberlerini bekliyoz :lepi::sm_cool::sm_cool:

Back
X