• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yumurta toplama işlemi

Merhaba hanımlar ayın 14ünde tüp bebek tedavisine başlanacak Etlik Zübeyde hanım da yumurta toplama işlemi beni çok korkutuyor anestezi genel mi yapiliyo lokal mi yaptıran var mi
Kışa bir uyku gibi düşün. Endişe etme tedavinin en rahat kısmıydı benim için. Rahim filminde de anestesi aldığım için az cok biliyordum nasıl olacağını. Ama yine de heyecanlanıyor insan. Daha temkinliydim. Yavaşça gözlerin kapanıyor, sonra bir açıyorsun odadasın. Rahim filminde sedasyon denilen bir anestezi kullandılar bende ama o zaman sarhoş gibi olmuştum. Yumurta toplamadan sonra o kadar sersemlik yaşamadım. Farkı var mıydı bilmiyorum ama

Ne bilim işte insan bu dönemde çok şey düşünüyor tahmin edersin ki peki yumurtayı geri yerleştirme nasıl oluyor bide bunun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem

Merhaba hanımlar ayın 14ünde tüp bebek tedavisine başlanacak Etlik Zübeyde hanım da yumurta toplama işlemi beni çok korkutuyor anestezi genel mi yapiliyo lokal mi yaptıran var mi
Genel yapiliyo hic korkma 10 dakika suruyo ben yaptım bugun coknaz agrim oldu

Genel yapiliyo hic korkma 10 dakika suruyo ben yaptım bugun

Genel yapiliyo hic korkma 10 dakika suruyo ben yaptım bugun
Gec gördüm k.bakmayin o iş tamam 3 yumurta toplanabildi ayın 31inde hastaneden haber bekliyorm yerleştirilmesi için genelde 5.gun oluyomus işlem ama tatile denk geldiği için sanırsam hiçbir bilgi alamadım embiriyo durumuyla ilgili 😔

Gec gördüm k.bakmayin o iş tamam 3 yumurta toplanabildi ayın 31inde hastaneden haber bekliyorm yerleştirilmesi için genelde 5.gun oluyomus işlem ama tatile denk geldiği için sanırsam hiçbir bilgi alamadım embiriyo durumuyla ilgili 😔
Bana her gun bilgi verdiler arayip persembe topladilar cumadan başladılar bilgi vermeye hatta biri olmamis iki tanr döllenmiş ihtimal düşük Allahum nasip etsin inşallah seninkilerde iyidir

Back
X