Tüp bebek, yumurta toplama

tesekkur ederım banada senı dınlendırecegız dedıler surec nasıl ısleyecek kafam karıstı. benden baslamadan esımden gen testı ıstedı oda 20 gun sonra cıkıyor saolsunlar bıze demedıler sımdı toplayınca bu gen testıde ortada yok dıye 3 emrıyoya gen yaptır dedı saolsun hepsı bı para bende sınırlendım bastan deseydınız bu gen 20 gun sonra cıkıyor cıkınca dıger ay baslaydık dıye bbakalım pazar gunu ne bekleyecek benı((

Transfer sürecini bende çok merak ediyorum neler bekliyor bizi acaba. Seninki kötü olmuş ihmalkarlik var galiba neyse üzme kendini sağlık olsun sonunda herşey guzel olur inşallah herşeye değer

Transfer sürecini bende çok merak ediyorum neler bekliyor bizi acaba. Seninki kötü olmuş ihmalkarlik var galiba neyse üzme kendini sağlık olsun sonunda herşey guzel olur inşallah herşeye değer
inşallah hakkımızda hayırlısı dilerım sizde güzel haberler verırsınz :)

Bugün birinci günüm 5 tane kalmıştı dün yumurtam. Bugün 3 tanesi döllenmiş ne olur acaba sonrası bi fikri olan var mı 5. Güne giderler mi acaba
Merhaba, benim ilk sürecimde 4 yumurta toplanmıştı 2si döllendi 3.gün taze transfer yapıldı biri tutmadı diğeri de ilerlemedi malesef. Doktor değiştirdim, şimdiki sürecimde ise 10 yumurta toplandı ama 3ü boş çıktı, 7 yumurtadan 6sı döllendi 5.güne 3 yumurtam ilerledi ve donduruldu. Umarım güzel sonuçlar elde edersiniz

Canım merhaba benimde ikinci tedavim ilkinde dört yumurtam vardı boş çıktı şimdide çok yumurtam yok senin nasıl gidiyor tedavi

Selam canım benim de ilk tedavide dört yumurta varsı boş çıktı şimdiki tedavimdede doktor bişey demedi ama dört günlük iğne vurulmamda e2 341 çıkmış yine düşük geldi yumurtam sayım. Yumurta sayın nasıl yükseldi diğer doktordan farklı olarak nasıl bi tedavi uyguladı doktorun

Merhaba ben konu açmıştım tüm süreçlerimi anlattığım oradan daha detaylıca bakabilirsin canım tedavi farklılıklarına :)
Thread 'Tüp Bebek Sürecim'
Tüp Bebek Sürecim

Bugün bende opu oldum. İnanılmaz ağrım sancım var. Sen nasılsın merak ettim sadece bendemi oldu acaba. Birde çok şiş karnım
Merhaba bende 23 ocakta opu oldum pkos var bende 66 tane yumurta toplandı bugün 2. Gün 31 tane embriyo oluştu gün gün arıyorlar bakalım 5.güne kaç tane kalacak benimde karnım çok şişti ve kabızlık yaptı ilk akşam çok sancım oldu ilk güne göre şu an daha iyiyim tabi ama siz doktora gittiniz mi şikayetiniz içinn?

Sizden çok toplanmış benden 16 tane toplandığı halde çok kötüydüm sizi düşünemiyorum. Ben zaten iki gün sonra felan kontrole gittim doktora bir haftaya kadar baya rahatlamış oldum zaten. Şimdi Şubat'ta transferim olacak. Fiyatı duyunca şok oldum transfer ücreti 19 bin lira dedi doktor. Siz ne kadar ödeyeceksiniz acaba bana biraz fazla gibi geldi

Merhabalar sadece transfere mi 19 bin dedi opu vs her şeye önden ne kadar verdiniz acaba ?

Merhabalar sadece transfere mi 19 bin dedi opu vs her şeye önden ne kadar verdiniz acaba ?
Herşeyin ücreti ayrı alınıyor. İlaçlar 10 bini geçti net hatırlamiyorum
Opu 20 bin yıl başından önce basladigim için oda şuan 35 istiyorlar opu işlemine. 5.500 dondurma işlemi. Daha kan tahlillerini saymıyorum yani onlara da her alislarinda ayrı ücret ödüyoruz. Şimdi transfer kaldı haftaya olacak nasipse ama şok olduk yani 19 bin dedi

Evet pahalıymış gerçekten nereye yaptırıyorsunuz acaba ?

Mrb. Opu işlem için doktoruma göre işin matematiği yumurtalıklarda bulunan yumurtaların %70i olgun çıkıyormuş. Bu sayının da %20 sı 5. Güne ulaşırmış. Örneğin 10 yumurta varsa 7 si olgun bu 7 den de 2 si 5.güne çıkar gibi.

Siz başladınız mı tüp bebeğe. Ben Ankara da özel bı muayenehane gidiyorum
Biz daha başlamadık eşim için takvilere başladık şubat ortası gibi tüp bebek merkezinde detaylı bir spermiypgram verip içinde sağlıklı olan varsa dondurmayı düşünüyoruz ondan sonra ben de özel bir yere gidip süreci başlatıcam inşallah ücretler ne durumda merak etmiştim açıkçası inşallah verdiğimiz emeklere değer

Kızlar salı günü transfer olucm benim için dua edin. Rahim duvarım 3 gün önce 8.7 idi nasıl sizce

Şu an daha iyiyim çok şükür bir hafta dinlendim güzelce bugün 5. Günüydü aradılar 11 tane dondurulan embriyom varmış 6 tane geriden geliyormuş onlarıda 6. Güne uygun olursa dondurucaz dediler şu an kesin 11 embriyom kaldı biz yumurta toplama günü ödedik hepsini 21 bin kasımda fiyat almıştım zamlanmadan önceki fiyat tabi bu şu anki toplama ve embriyo ücreti 32 bin olmuş siz hangi merkeze gidiyordunuz ?

Transfer ücreti içindemi bunun. Ben özel bı muayenehaneye gidiyorum canım hastane değil gittiğim yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…