- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 32
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Doktoruna sordun mu? Ne dedi acaba? Neden boş oluyormuşİlk tüp bebek denemesi 4 yumurta oluştu boş çıktı bebeğim olmayacak mı
Genetik olabilir dediDoktoruna sordun mu? Ne dedi acaba? Neden boş oluyormuş
Yumurta için ilaç kullanmadım sadece tüp bebek ignelerini yaptım aşılama yapıldı öncesinde sağlıklı 3 tane yumurta oluştu tüp bebekte 4 tane ilacın dozu yüksek olmasına rağmen çok tuhafYumurta için ilaç kullandınız mı bir çok takviye ilaç var kalitesi için. Prowomen mesela.
Polikistikte çok yumurta oluyor canım. Hangi dozda kullandın ilaçları.Çok teşekkür ederim bilgileriniz için hayal kırıklığına uğradım resmen polikistik dedi ondan mı neyden anlamadım
150 ml gonol f 8 gün kullandımPolikistikte çok yumurta oluyor canım. Hangi dozda kullandın ilaçları.
Senin de benim ilk tedavim gibi doktor hatası gibi canım. Benim de 150 dozdu. Pko olmayan için çok düşük. Pko olanın çok yumurtası olur. 4 yumurta ve boş pko olabilirsin demiş. Sen bilirsin ama bence doktor değiştir150 ml gonol f 8 gün kullandım
Çok teşekkür ederim değiştireceğim hem aşılama hem tüp bebek başarırız oldu bu doktorlaSenin de benim ilk tedavim gibi doktor hatası gibi canım. Benim de 150 dozdu. Pko olmayan için çok düşük. Pko olanın çok yumurtası olur. 4 yumurta ve boş pko olabilirsin demiş. Sen bilirsin ama bence doktor değiştir
Bence takviye gıda kullanın çok faydasını gördüm ben ve çevrem. Özellikle gynositol diye bir folik asit var. Onu kullanmistim. Birde bir arakdas demiş spor ve sağlıklı beslenme de bu süreçte bizimmicin çok önemli.cunku polikistik over bir endokrin bozukluğudr.Çok teşekkür ederim değiştireceğim hem aşılama hem tüp bebek başarırız oldu bu doktorla
Geçmiş olsun, 2 ay önce 2 yumurta oluştu, boş değildi ama çok kalitesizdi ve yine de bıraktılar ama dollenmedi. Dün 3 yumurta toplandı, 2 tane döllenmeye bırakıldı sadece 1 tanesi dollenmis ve havuz yapmaya karar verip dondurdular. Demem o ki, asla üzülmeyin, bu yumurtalar çok garip, ne olacağını kimse bilemiyor.İlk tüp bebek denemesi 4 yumurta oluştu boş çıktı bebeğim olmayacak mı
Ben de öyle yaptım canım. 2 aşılama 1 tüp bebek negatif oldu. Doktor değiştim. Mart ya da nisanda başlayacağım inşallah. Ben forumdan araştırdığım kadarıyla düşük doz olduğunu görmüştüm. Sonra farklı doktora gidince o da baktı önceki tedavime. Bu dozda zaten oluşması çok zormuş dedi.Çok teşekkür ederim değiştireceğim hem aşılama hem tüp bebek başarırız oldu bu doktorla
Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin inşallahGeçmiş olsun, 2 ay önce 2 yumurta oluştu, boş değildi ama çok kalitesizdi ve yine de bıraktılar ama dollenmedi. Dün 3 yumurta toplandı, 2 tane döllenmeye bırakıldı sadece 1 tanesi dollenmis ve havuz yapmaya karar verip dondurdular. Demem o ki, asla üzülmeyin, bu yumurtalar çok garip, ne olacağını kimse bilemiyor.
İnşallah tüm isteyenlere nasip etsinRabbim size de hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Evet 6. Denemesinde olan bir arkadaşla konuştum çok az doz dedi 150 vuruluyordum çok az dedi ki ben 50 ile aşılama da 3 tane olmuştu ne yaptılar nasıl oldu anlamadımBen de öyle yaptım canım. 2 aşılama 1 tüp bebek negatif oldu. Doktor değiştim. Mart ya da nisanda başlayacağım inşallah. Ben forumdan araştırdığım kadarıyla düşük doz olduğunu görmüştüm. Sonra farklı doktora gidince o da baktı önceki tedavime. Bu dozda zaten oluşması çok zormuş dedi.
Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahBen de öyle yaptım canım. 2 aşılama 1 tüp bebek negatif oldu. Doktor değiştim. Mart ya da nisanda başlayacağım inşallah. Ben forumdan araştırdığım kadarıyla düşük doz olduğunu görmüştüm. Sonra farklı doktora gidince o da baktı önceki tedavime. Bu dozda zaten oluşması çok zormuş dedi.
Amin cümlemize inşallahRabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?