- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.066
- 598
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
bence çok doğru değil. doz düşük olduğu için çok az yumurta oldu. Olan da yaşamadı. Fostimonun etkisini bilmiyorum ama pko değilsen doz düşük canım. Sonra doktor değişikliği yaptım. O da dozun düşük olduğunu söylediAnladım siz 225 mg iğne olmuşsunuz. Ben de 150 mg oldum. Kiloya göre olayı doğru demek ki
Canım geldiler mi 5.güne son durumun nedirTabiki oyle rabbimin takdiri fakat anormal ilerledikleri icin 5. Gune gelemeyceklerini dusunuyorum artik
Sadece 1 tane gelmis ama o da cc en kotu kaliteymis canim transfer etmediler ama neden dondurdular anlamis degilimCanım geldiler mi 5.güne son durumun nedir
Hiç olmazsa transfer edilsin nolur olmaz diye mi düşündüler acaba. Bazen her yumurta tutabiliyor bilemıyorsun ama çok haklısın üzülmekte. Doktorun ne dedi peki nasıl bir yol izleyecekmişSadece 1 tane gelmis ama o da cc en kotu kaliteymis canim transfer etmediler ama neden dondurdular anlamis degilim
İlk uyguladigimiz tedavi probleminiz olmadigi icin kisa protokoldu sadece igneleri kullanmistim. Simdi uzun protokol dedi yani takviye vitaminler 50 kiloyum ama yinede detoks diyet ekmek makarna pilav sigara gluten hepsi yasak ve bunun yaninda tup bebek kocuyla yoga 2 ay boyunca tum bunlari harfi harfine yapmaliymisim(yoga vs bana cok sacma geliyor henuz icime sinmis degil) catlama ignesini erken vurmustum bu da yumurtalarimi kotu etkilemis olabilir ama doktorum ondan degilmis gibi onlem almakta fayda var cunku igne kaynaklida olmayabilir bu sorun dediHiç olmazsa transfer edilsin nolur olmaz diye mi düşündüler acaba. Bazen her yumurta tutabiliyor bilemıyorsun ama çok haklısın üzülmekte. Doktorun ne dedi peki nasıl bir yol izleyecekmiş
Çok haklısın. Güya stresin gidecek.Yoga para tuzağı olabilir onu yerine yumurta geliştirici takviyeler varmış onlardan kullanmanı da önerebilir.ilk başarısız denemen dimi. Eğer içine sinmiyorsa başka doktorada mı görünsen . Doktorun başarılı bilindik biri miİlk uyguladigimiz tedavi probleminiz olmadigi icin kisa protokoldu sadece igneleri kullanmistim. Simdi uzun protokol dedi yani takviye vitaminler 50 kiloyum ama yinede detoks diyet ekmek makarna pilav sigara gluten hepsi yasak ve bunun yaninda tup bebek kocuyla yoga 2 ay boyunca tum bunlari harfi harfine yapmaliymisim(yoga vs bana cok sacma geliyor henuz icime sinmis degil) catlama ignesini erken vurmustum bu da yumurtalarimi kotu etkilemis olabilir ama doktorum ondan degilmis gibi onlem almakta fayda var cunku igne kaynaklida olmayabilir bu sorun dedi
Evet kesin ilk tedavide pozitif gorucez diye buyuk umutlarla baslayip transfer bile olamadigim ilk tedavimÇok haklısın. Güya stresin gidecek.Yoga para tuzağı olabilir onu yerine yumurta geliştirici takviyeler varmış onlardan kullanmanı da önerebilir.ilk başarısız denemen dimi. Eğer içine sinmiyorsa başka doktorada mı görünsen . Doktorun başarılı bilindik biri mi
İyi yapmışsın . Her bakış açısı bir umut gÖrüş bence de. Donmuş embryon var mı kendi merkezındeEvet kesin ilk tedavide pozitif gorucez diye buyuk umutlarla baslayip transfer bile olamadigim ilk tedavimdoktorum aslinda gercekten cok iyi pozitif enerjisi var ali osman koyuncuoglu atvde esra erola falan cikiyor belki ordan tanirsiniz ama ben pazartesi sisli memorialdanda randevu aldim farkli bi hekime daha danismakta fayda vardir diyor herkes
Cc kalite bitane dondurmuslar ama doktorum kalitesi cok kotu transfer yapmayacagim dedi ben niye dondurdugunu anlamadim isteİyi yapmışsın . Her bakış açısı bir umut gÖrüş bence de. Donmuş embryon var mı kendi merkezınde
Belki embriyolog ona sormadan dondırduCc kalite bitane dondurmuslar ama doktorum kalitesi cok kotu transfer yapmayacagim dedi ben niye dondurdugunu anlamadim iste
Yok hayir doktor onayiyla dondurulmusBelki embriyolog ona sormadan dondırdu
Merhaba maxijuno teatrio ne işe yarıyor acebaek takviye kullanın muhakkak , düzenli spor yapıp , yemek düzeninizi akdeniz tipi ile değiştirin. Yumurtanız var umudunuzu yitirmeyin, bazen yumurtlama bile olmuyor , biraz da şans meselesi. Yumurtanız yok değil stres olmadan dediklerimi uygularsanız güzel sonuç alacağınızdan eminim. Maxijuno + teatrio kapsül kullanın 3/5 kutu , yumurta toplama işlemine kadar devam edilir.
yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı ek vitamin takviyeleriMerhaba maxijuno teatrio ne işe yarıyor aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?