- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Bana da aynı şeyi yaptı doktorum. Zaten kendi doktorum da değildi bi aksilik oldu onunla devam ettim. 150 doz 8 gün sonra opu dedi hemen. 5 yumurtam toplandı. 4 ü döllendi. Transfer günü birinin daha gelişimi durmuş onu öğrendim. 1kalite bir adet 4.embriyom transfer edildi. diğer 2sini de 5.güne götürcez dediler. Onlar için de gelişimi isteğimiz gibi gitmedi dondurmadık dediler. Yıkıldım o gün resmen. Şimdi bekliyorum bakalım 18inde kan vercem ama hiç umudum yok.Senin de benim ilk tedavim gibi doktor hatası gibi canım. Benim de 150 dozdu. Pko olmayan için çok düşük. Pko olanın çok yumurtası olur. 4 yumurta ve boş pko olabilirsin demiş. Sen bilirsin ama bence doktor değiştir
İnşallah olur ümitsiz olma keşke benimde bir tane olsaydı da bekleseydimBana da aynı şeyi yaptı doktorum. Zaten kendi doktorum da değildi bi aksilik oldu onunla devam ettim. 150 doz 8 gün sonra opu dedi hemen. 5 yumurtam toplandı. 4 ü döllendi. Transfer günü birinin daha gelişimi durmuş onu öğrendim. 1kalite bir adet 4.embriyom transfer edildi. diğer 2sini de 5.güne götürcez dediler. Onlar için de gelişimi isteğimiz gibi gitmedi dondurmadık dediler. Yıkıldım o gün resmen. Şimdi bekliyorum bakalım 18inde kan vercem ama hiç umudum yok.
Oyy kuzuum seni öyle iyi anlıyorum ki 4 tedavi oldum 4ünde de toplanan yumurta çok ama dolu olan bir ya da iki onlar da döllenmiyorİnşallah olur ümitsiz olma keşke benimde bir tane olsaydı da bekleseydim
İnşallah olur da Rabbim daha fazla aratmaz bana da direk genetik olabilir dedi daha genetik sonucu almadım ama ailede herkesin çocuğu varOyy kuzuum seni öyle iyi anlıyorum ki 4 tedavi oldum 4ünde de toplanan yumurta çok ama dolu olan bir ya da iki onlar da döllenmiyor4 kez sil baştan başladım 30 yaşındayım daha 26 da başladım bu yola şimdi kalitesi iyi olmayan bir embriyom transfer edildi bekliyorum birkaç güne sonuç alacağım ama umudum tabi ki çok yok Allah nasip ettiyse olacak kaç doktora gittim hepsi de sebebi yok genetik olabilir dedi ama ailede herkesin çocuğu var genetik testlerim de temiz bilmiyorum ne olacak
Amiiin rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Genetik testinden bir şey çıkacağını zannetmiyorum doktorlar direk genetiğe bağlıyor malesef tüp bebek konusunda tek yaptıkları ver hormonu topla yumurtayı bizim gibiler için çok kafa yormuyorlar ezber bozan yok malesefİnşallah olur da Rabbim daha fazla aratmaz bana da direk genetik olabilir dedi daha genetik sonucu almadım ama ailede herkesin çocuğu var
Doğru söylüyorsun Allahtan ümit kesilmez buna da şükür canım. İnşallah senin de tedavin sonuç verir. Bir an önce kavuşalım inşallahİnşallah olur ümitsiz olma keşke benimde bir tane olsaydı da bekleseydim
Amin inşallah canımDoğru söylüyorsun Allahtan ümit kesilmez buna da şükür canım. İnşallah senin de tedavin sonuç verir. Bir an önce kavuşalım inşallah
Hiç bir fikrim yok ama Rabbim nasip olursa oluyor ben onu anladım inşallah o kadar döllenmis bu bile çok iyiKızlar merhaba benimde 2 gun once 22 tane yumurtam toplandi 19 u isleme alindi ve sadece 9 tanesi dollenebildi bugun 8 tane kaldigini ve gelisimlerinin anormal oldugunu beklememiz gerekgini hic ummadiklari sekilde 5. gune gelebinlere tandik olduklarini soyledi embriyolog ama moralim cok bozuldu bu konuyla iglili bi fikriniz varmi acaba
Tabiki oyle rabbimin takdiri fakat anormal ilerledikleri icin 5. Gune gelemeyceklerini dusunuyorum artikHiç bir fikrim yok ama Rabbim nasip olursa oluyor ben onu anladım inşallah o kadar döllenmis bu bile çok iyi
Hiç belli olmaz fazla umitlendirmemek için öyle soylemislerdir. Bana da çok güzel çok güzel deyip durdu 4 tane yumurta toplandı. Sen kaç dozla başladın canım iğneye hangi igne bideTabiki oyle rabbimin takdiri fakat anormal ilerledikleri icin 5. Gune gelemeyceklerini dusunuyorum artik
Menopur 150 ml ile basladim son 3 ignemi 225 ile bitirdim catlama ignemi erken vurdum yanlislikla isleme giricegim sira anlasildi yumurtalarin yok olma ihtimali cok yuksekti ama 22 taneden 19 u dolu cikti hos bunada sevinemedim ya 8 ide anormalmisHiç belli olmaz fazla umitlendirmemek için öyle soylemislerdir. Bana da çok güzel çok güzel deyip durdu 4 tane yumurta toplandı. Sen kaç dozla başladın canım iğneye hangi igne bide
Saatler çok önemliymis bende gonol f 150ile başladım hiç artirmadi dozu doktor hatası oldu galiba ama lütfen sabret üzülmen hiç birşeyi değiştirmez olacağı varsa olur dua etmekten başka yapacak bir şey yokMenopur 150 ml ile basladim son 3 ignemi 225 ile bitirdim catlama ignemi erken vurdum yanlislikla isleme giricegim sira anlasildi yumurtalarin yok olma ihtimali cok yuksekti ama 22 taneden 19 u dolu cikti hos bunada sevinemedim ya 8 ide anormalmis
Kesinlikle oyle rabbim kimseyi aratmasin en kisa zamanda mujdelendirsin insaallahSaatler çok önemliymis bende gonol f 150ile başladım hiç artirmadi dozu doktor hatası oldu galiba ama lütfen sabret üzülmen hiç birşeyi değiştirmez olacağı varsa olur dua etmekten başka yapacak bir şey yok
Nasıl nasip oldu yani evlat mı edindiniz yoksa takviyelerle mi olduSağlıklı beslenin, spor yapın, vitamin alın, kan değerleriniz çok iyi olunca tekrar tedaviye başlayın. Özellikle D vitamini, b12 ve folik asit.
Olmazsa da ben evlat edinmeyi düşünüyordum. Çocuğu olmayan genç çiftler yeni doğan evlat edinebiliyorBöyle nasip oldu.
Merhaba. Bu kapsüller ne işe yarıyor. Ve fiyatları nedir yardımcı olur musunuzek takviye kullanın muhakkak , düzenli spor yapıp , yemek düzeninizi akdeniz tipi ile değiştirin. Yumurtanız var umudunuzu yitirmeyin, bazen yumurtlama bile olmuyor , biraz da şans meselesi. Yumurtanız yok değil stres olmadan dediklerimi uygularsanız güzel sonuç alacağınızdan eminim. Maxijuno + teatrio kapsül kullanın 3/5 kutu , yumurta toplama işlemine kadar devam edilir.
150 mg mi iğne oldunuz toplamda 1 günde ve kilonuz kaç acaba. Ben 54 kiloyum 75 merionel 75 fostimon verdi doktor ..Senin de benim ilk tedavim gibi doktor hatası gibi canım. Benim de 150 dozdu. Pko olmayan için çok düşük. Pko olanın çok yumurtası olur. 4 yumurta ve boş pko olabilirsin demiş. Sen bilirsin ama bence doktor değiştir
o dönemde kiloluydun canım. 79 kiloydum. 150 gonal f , merional 75 kullanmıştım150 mg mi iğne oldunuz toplamda 1 günde ve kilonuz kaç acaba. Ben 54 kiloyum 75 merionel 75 fostimon verdi doktor ..
Anladım siz 225 mg iğne olmuşsunuz. Ben de 150 mg oldum. Kiloya göre olayı doğru demek kio dönemde kiloluydun canım. 79 kiloydum. 150 gonal f , merional 75 kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?