Tüp bebek

Sunakaroglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
24
23
3
43
Slm ben 35 yaşındayım menopoza girdim erken menopoz dedi doktor ikinci evliliğimi yaptım ve yumurtaliklarim çalışmıyor acaba kibristan hariç başka şehirlerde yumurta nakli yapılıp tüp bebek sahibi olabiliyormuyuz lütfen yardım edin bana ben bebeğim olsun istiyorum bana bir bilgi verirmisiniz

merhaba.gecmiş olsun. ben de tüp bebek tedavi görüyorum.yumurta rezerve az oldu için doktor yumurta donor dan yapılmasını tavsiye etti,bu konuda bilgi verdi.maalsef yasa olarakTürkiye de donor yumurta prosedür yapılmamaktadır.Çünkü yine tüp bebek yöntemi olan bir tedavi,ve en başında dosya hazırlanmaktadır,sizin hakkında kimlik,evlenme cüzdanı....yanı ancak yurtdışında yağtırabilirsinzi.Benim görüşüm tavsiye etmem cünkü kimden yumurta alını,bu bayan nasıl bir hayat sürdürdü(alkol,madde,sigara) ve en önemli şey GENLERİ.Olsa bile siz sadece taşiyiçi bir kişi olarak olursunuz,eşim de%50 ve donor yımurta%50 o da bir ???soru işaret hangi durumdan sonra karşılaşırsınız.Biz tedavi devam ediyoruz,olmaz sa sevgi ve bakımı muhtaç olan binlerce çoçuk var,onun içi bana kalırsa eğer imkanım olmadı için evlatlık edilmek ve bir hayatı kurtarmak en doğru yol.Yine karar sizn.Başırılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…