Tek olsaydı ve negatif olsaydı daha cok uzulmezmıydın. Bende suan ıkızlerıme hamıleyım 32. Haftada. Cok güzel bir duygu. Bence keyfını cıkarın.
Suan sızın durumunuzda olmak isteyen o kadar cok insan var ki bide onları dusunun .
Hayırlı olsun sımdıden.
Cok hakilisiniz. Yaptiklari resmen cakallik! Sansi artirip negatif hanelerine yazilmasin diye yaptiklarina bak. Bence dava etmelisiniz. Tek olsaydi uzulmeyecek miydin diyen arkadasa katilmiyorum. Ortada bir yasadisilik var ve polyannacilik oynayarak gormezden gelemezsiniz. Belki kadin psikolojik, maddi ve fiziksel olarak ikiz bebekleri kaldiramayacak durumda. Bunun kararini vermek bu merkeze mi dusmus.
Hangi hastane bunu yapan acaba çok haksız bir davranış sırf kendilerini garantilemek için..
Hangi hastane bunu yapan acaba çok haksız bir davranış sırf kendilerini garantilemek için..
Cok zor bir durum ama yine de sakin kalmaya calisin. Bebeklere zarara gelmesin. Ama hakkinizi da sonuna kadar arayin. Madem size iki evlat uygun gormusler, bir tanesinin masraflarini karsilayacak kadar maddi tazminat versinler!Turkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasina giricegimiz icin soylemiyorum ve ozur bile dilenmedi sadece yani unutmusuk izin almayi bilgi verilmesi dendi isin icinden çıkıldı
Ben şubatta ikinci tranaferimi olcam ve doktoruma neredeyse yalvardım 2 tane transfer edin bu sefer şansım yükselsin diye kesin bir dille reddetti seni ve olacak bebekleri riske atamam diye.. Keşke bütün doktorlar böyle insaflı olsa. Bu durumumuzu bile hiçe sayıp kendi isimlerini duyurmak için uğraşıyorlar Allah onları bildiği gibi yapsınTurkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasinda olduğu için isim veremiyorum sadece tek aciklama unuttuk denildi konu kapadilar
Ben şubatta ikinci tranaferimi olcam ve doktoruma neredeyse yalvardım 2 tane transfer edin bu sefer şansım yükselsin diye kesin bir dille reddetti seni ve olacak bebekleri riske atamam diye.. Keşke bütün doktorlar böyle insaflı olsa. Bu durumumuzu bile hiçe sayıp kendi isimlerini duyurmak için uğraşıyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın
Sağol canım rabbim senin de gönlüne göre versin kolaylıklar versin umarım dava adil bir şekilde sonuçlanır ve bir nebze de olsa rahatlatsın..Canim allah gonlune gore versin hayırlısıyla iyi haberler al herseyden once
Kesinlikle doktoruna katiliyorum benim iki arkadaşım Mustafa Bahcecide olmustu istemelerine ragmen oda yapmadi ve benimde asla oyle bir talebim olmadi sirf kendini kanitlamak icin yapti zaten dogru duzgun dinlemiyor hep kendini anlatiyor zaten umrunda bile olmadi ne hissettigim ozur bile dilemedi ukala bir cevapla ben sana bilgi verildi sandim unutmusuk dedi bukadar keske bende birinciyi Mustafa beye gitmistim gene ona gitseydim
İyi de istemeyen birine de habersiz bir şekilde çift embriyo transfer edemezler. Ben de kendime 2 tane transfer ettirmek istiyorum doktorum kabul etmiyor ama arkadaşımızın haberi olmadan yapılmış. Maddi durumu olmayabilir psikolojisi ikiz bebekleri kaldıramayabilir siz kendi açınızdan düşünüyorsunuzKendilerini niye garantilesinki tek embriyo transfer etse tutmazsa bir daha gidip onlara para verip yaptirsaniz onlar icin daha iyi olur.ben olsam beni masraftan kurtardiklari ve sevincimi ikiye katladiklari icin doktorlarimin elini öperdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?