Tup bebek

tropi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
26
15
8
39
Ozel bir hastanede tüp bebebk yaptim yaptim yasim 32 olmasina ragmen ikinci denemem doktor tarafindan bizim iznimiz olmadan iki embrio transfer edilmis bize ikiz gebelik dendi durumdan suphelenip hastaneyi aradigimiz cogul gebelik oldugunu ogrendik daha.geri kalan embriolarimiz var zaten kanunen 35 yas alti bayanlara yasak olan bir olay turkiyenin en iyi hastanesinde kurallar ihlal edildi ve psikolajim tamamen bozuldu hastane ve doktora dava acmaya hazirlaniyorum ve doktor tarafindan bir ozur bile dilenmedi benim iznim olmadan olmadan boyle.onemli bir karari izinsiz nasil alabiliyorlar yasagi cigniyorlar boyle bir olay yaşayan varmi zaten randevularda surekli bize bahceciyi kotuledi uyarmamiza rahmen surekli bize onu anlattı benim agrim var diyorum o bahceci soyle yok boyle zaten bahceciden baska birsru konuşamadık

Son düzenleme:
Tek olsaydı ve negatif olsaydı daha cok uzulmezmıydın. Bende suan ıkızlerıme hamıleyım 32. Haftada. Cok güzel bir duygu. Bence keyfını cıkarın.
Suan sızın durumunuzda olmak isteyen o kadar cok insan var ki bide onları dusunun .
Hayırlı olsun sımdıden.

Cok hakilisiniz. Yaptiklari resmen cakallik! Sansi artirip negatif hanelerine yazilmasin diye yaptiklarina bak. Bence dava etmelisiniz. Tek olsaydi uzulmeyecek miydin diyen arkadasa katilmiyorum. Ortada bir yasadisilik var ve polyannacilik oynayarak gormezden gelemezsiniz. Belki kadin psikolojik, maddi ve fiziksel olarak ikiz bebekleri kaldiramayacak durumda. Bunun kararini vermek bu merkeze mi dusmus.

Tabide uzulurdum ama bana sormadan ikiz gebeligin riskleri komplikasyonlari erken dogum riski dogumdan sonra yardim olucak kimsem yok psikilojim altust oldu herseyden ekonomik gucum yeterli degil ve ben bu kadar aciya bosunami katlandim hayatimla ilgili bir baskasi karar versin diyemi cocuklari cok seviyorim allah evlatlarini sağlıkla kucagini almayi nasip etsin

Hangi hastane bunu yapan acaba çok haksız bir davranış sırf kendilerini garantilemek için..

Kesinlikle suan icimden gecenleri yazmissin redmen psikolojim bozuldu bu benim bedenim benim kararim ve o hastanelere niye gidiyoruz hersey kuralina uygun olsun diye demekki baska birsey olsa ekarte edilebilecek demekki hic danismadilar ve gebelik saglandiktan sonra biz arayp ogrenene kadar bilgi vermediler cevaplari ise unuttuk oldu sadece nedemek unuttuk senin unuttugun olay benim hayatimin yönünü degistirdi dedigin gibi polyanna degiliz hepimiz ven dogurmak icin doguranlardan degilim ona iyi birgelecek saglamadiktan sonra dogurmak kolay ve ben bu iki cocuga nasil bakicam erken dogum riski sonrasi ve herseyden once yasalar nasil asilabiliyor en onemlisi bu

Turkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasina giricegimiz icin soylemiyorum ve ozur bile dilenmedi sadece yani unutmusuk izin almayi bilgi verilmesi dendi isin icinden çıkıldı

Hangi hastane bunu yapan acaba çok haksız bir davranış sırf kendilerini garantilemek için..

Turkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasinda olduğu için isim veremiyorum sadece tek aciklama unuttuk denildi konu kapadilar

Turkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasina giricegimiz icin soylemiyorum ve ozur bile dilenmedi sadece yani unutmusuk izin almayi bilgi verilmesi dendi isin icinden çıkıldı
Cok zor bir durum ama yine de sakin kalmaya calisin. Bebeklere zarara gelmesin. Ama hakkinizi da sonuna kadar arayin. Madem size iki evlat uygun gormusler, bir tanesinin masraflarini karsilayacak kadar maddi tazminat versinler!

Evet suan daha sakinim ilk zamanlarda hic uyamıyordum panik atak kaygi pozuklugu basladi suan 2.5 aylik oldular ama kesinlinle bu yapilan saygısızlığı yanlarına birakmiycam unuttuk diye birsey olamaz katılıyorum sana 1 omur bircandan bahsediyorlar

Turkiyenin en iyi hastanesi canim bizde oyle bir hastanede nasil boyle birsey oldu soktayiz dava asamasinda olduğu için isim veremiyorum sadece tek aciklama unuttuk denildi konu kapadilar
Ben şubatta ikinci tranaferimi olcam ve doktoruma neredeyse yalvardım 2 tane transfer edin bu sefer şansım yükselsin diye kesin bir dille reddetti seni ve olacak bebekleri riske atamam diye.. Keşke bütün doktorlar böyle insaflı olsa. Bu durumumuzu bile hiçe sayıp kendi isimlerini duyurmak için uğraşıyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın

Canim allah gonlune gore versin hayırlısıyla iyi haberler al herseyden once
Kesinlikle doktoruna katiliyorum benim iki arkadaşım Mustafa Bahcecide olmustu istemelerine ragmen oda yapmadi ve benimde asla oyle bir talebim olmadi sirf kendini kanitlamak icin yapti zaten dogru duzgun dinlemiyor hep kendini anlatiyor zaten umrunda bile olmadi ne hissettigim ozur bile dilemedi ukala bir cevapla ben sana bilgi verildi sandim unutmusuk dedi bukadar keske bende birinciyi Mustafa beye gitmistim gene ona gitseydim

Sağol canım rabbim senin de gönlüne göre versin kolaylıklar versin umarım dava adil bir şekilde sonuçlanır ve bir nebze de olsa rahatlatsın..

Kendilerini niye garantilesinki tek embriyo transfer etse tutmazsa bir daha gidip onlara para verip yaptirsaniz onlar icin daha iyi olur.ben olsam beni masraftan kurtardiklari ve sevincimi ikiye katladiklari icin doktorlarimin elini öperdim.

Kendilerini niye garantilesinki tek embriyo transfer etse tutmazsa bir daha gidip onlara para verip yaptirsaniz onlar icin daha iyi olur.ben olsam beni masraftan kurtardiklari ve sevincimi ikiye katladiklari icin doktorlarimin elini öperdim.
İyi de istemeyen birine de habersiz bir şekilde çift embriyo transfer edemezler. Ben de kendime 2 tane transfer ettirmek istiyorum doktorum kabul etmiyor ama arkadaşımızın haberi olmadan yapılmış. Maddi durumu olmayabilir psikolojisi ikiz bebekleri kaldıramayabilir siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz

Bende bahçeci Fulya da tedavi görüyorum ve İnan’ın 2 embriyo konusunda gerçekten çok katılar kesinlikle izin vermiyorlar
Ve nasıl olur da size sorulmadan 2 embriyo konulabilir Hemde Türkiye’nin en iyi Hastanesi diyorsunuz aklıma A.. Hastanesi geliyor ama umarım orası değildir şok olurum gerçekten Rabbim yardımcınız olsun kesinlikle davayı açın çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…