Sağol canım rabbim senin de gönlüne göre versin kolaylıklar versin umarım dava adil bir şekilde sonuçlanır ve bir nebze de olsa rahatlatsın..
Bende bahçeci Fulya da tedavi görüyorum ve İnan’ın 2 embriyo konusunda gerçekten çok katılar kesinlikle izin vermiyorlar
Ve nasıl olur da size sorulmadan 2 embriyo konulabilir Hemde Türkiye’nin en iyi Hastanesi diyorsunuz aklıma A.. Hastanesi geliyor ama umarım orası değildir şok olurum gerçekten Rabbim yardımcınız olsun kesinlikle davayı açın çok haklısınız.
İyi o zaman işinde bu kadar başarılı bir insanı mesleğinden bezdirsinler.bir çocukla iki çocuk arasinda bůyük bir ucurum yok maddiyat yetersizse bakacak kimse yoksa psikolojisi saglam degilse o zaman tüp bebekle bebek dünyaya getirmeseydiler yazik bebegede.Allah doktorada sabir versin insanlari memnun etmek mümkün ddegilmis gercekten.İyi de istemeyen birine de habersiz bir şekilde çift embriyo transfer edemezler. Ben de kendime 2 tane transfer ettirmek istiyorum doktorum kabul etmiyor ama arkadaşımızın haberi olmadan yapılmış. Maddi durumu olmayabilir psikolojisi ikiz bebekleri kaldıramayabilir siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz
İyi de istemeyen birine de habersiz bir şekilde çift embriyo transfer edemezler. Ben de kendime 2 tane transfer ettirmek istiyorum doktorum kabul etmiyor ama arkadaşımızın haberi olmadan yapılmış. Maddi durumu olmayabilir psikolojisi ikiz bebekleri kaldıramayabilir siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz
Kesinlikle bu benim kararimla olmaliydi geriye daha 5 embriom vardi onlari transfer edilirdi benim rahminde bir sıkıntı yok zaten bunun olacagi tahmin edilmeliydi benim kac cocuk yapacagimla esimle ben karar veririm.elin adami.degil ben okadar aciya ignelre baska bir adam ve tek basina karar versin diye katlandim kimki o sacmalamayin lutfen bir cocukla.iki cocuk arasinda cok fark var kolaymi bakmasi tek basina benim.bunyem buna kaldirabilcekmi komplikasyonlar iki kati bunlari yasatmaya ne hakki var okadar basarili bir doktorsa saglik bakanliginin koyduğu kanunlari nasil cigneyebiliyorlar ben ne istedigimi bilen bir insanim dogurmak.icin doguranlar ortada zaten bu esimle benim kararim ol.aliydi baskasinin degil ben bakabilcegim cocugu dogurum iyi doktorluk bunu gerektirir herseyden once ben.onun bir kolunu keseyim ondan izinsiz istermiydi
Ne alakası var yani her tüp bebeğe kalkışan çoğul gebeliği kabullenerek başalayacak diye bir kural mı var? Bu arkadaşımız erken doğum yapsa bebeklerine birşey olsa kendi canı tehlikeye girse kim verecek bunun hesabını.. Tüm bunları göze alarak yaşamak farklı hiç istemediği halde yaşamak farklı. Bu olay benim başıma gelse benim maddi durumum iyi olduğu için ve ikiz gebelik gözümü korkutmadığı için tepki vermezdim ama bu arkadaşımızın belli ki şartları müsait değil. Biraz empati yapmak lazımİyi o zaman işinde bu kadar başarılı bir insanı mesleğinden bezdirsinler.bir çocukla iki çocuk arasinda bůyük bir ucurum yok maddiyat yetersizse bakacak kimse yoksa psikolojisi saglam degilse o zaman tüp bebekle bebek dünyaya getirmeseydiler yazik bebegede.Allah doktorada sabir versin insanlari memnun etmek mümkün ddegilmis gercekten.
Ne alakası var yani her tüp bebeğe kalkışan çoğul gebeliği kabullenerek başalayacak diye bir kural mı var? Bu arkadaşımız erken doğum yapsa bebeklerine birşey olsa kendi canı tehlikeye girse kim verecek bunun hesabını.. Tüm bunları göze alarak yaşamak farklı hiç istemediği halde yaşamak farklı. Bu olay benim başıma gelse benim maddi durumum iyi olduğu için ve ikiz gebelik gözümü korkutmadığı için tepki vermezdim ama bu arkadaşımızın belli ki şartları müsait değil. Biraz empati yapmak lazım
Tek cocukla iki cocuk arasinda ne fark mi var? Bunlar can, saksi degil. Dunyaya bir can getirmekle iki can getirmek arasinda bayagi bir fark var. Cok garip bir yaklasim gercekten. Ilk transferimde ben de tek embriyo koyulmasini istedim. Esim de doktorum da iki olmasini istedi. Ben kabul etmedim. Cunku ikiz cocuk fikri bazi insanlar icin kolay degil. Sonucum negatif oldugu icin ikinci transferimde ben iki embriyo istedim ama bu surecte kendimi bu fikre hazirladim. Su anda hamileyim ama henuz ikiz mi degil mi bilmiyorum. Doktor randevum iki gun sonra. Su anda her seye hazirlikliyim. Ama ilk transferde benim istegim disinda ikiz olsaydi ben de ayni tepkiyi verirdim.
Bir de bu durumun yasalara aykiri oldugunu unutmayin lutfen. Ortada bir yasadisilik var, bunu neden kabullenmek zorunda bu kadin?
Bu işler tamamen nasip kısmet
Size bi örnek veriyim (biraz uzun olucak )
Ben 2.tedavimde doktoruma yalvardım hatta ağladım bile
Doktor bey 3emriyo transferi yapın yalvarırım dedim (yaşım 24 )
Çünkü ilk tedavim tek emriyo transferi olmuştu ve negatif ti ben inanilmaz üzülmuştum bütün dünyam başima yıkılmiştı resmen
2.tedavimde Çok emriyo transferi olunca kesin tutucak gibi geliyodu bana
Neyse 2.tedavimin transfer günü geldi
Bi arkadaş vardi orda taniştik
oda benden sonra tek emriyo transferi olucaktı
Ben girdim 3 emriyo transferi oldum
O tek oldu
Biz telefon numaralarimizi aldık sürekli konuşuyoduk transferden sonra
test günü geldi ben negatif olduğumu ögrendim
O pozitif oldu
ve kese, kalp atişi günü doktora gittiğinde bide öğrendiki tek emriyosu bölünmüş tek yumurta ikizlerine hamile kalmış (mucize değilde ne ) kız inanamadı bende öyle tabi
Benim 3 emriyodan 1tanesi tutmadı
Ama onun tek emriyodan 2tane tuttu
Gerçekten alllah ne derse o oluyor biz ne desek boş
Demek ki senin nasibinde iki yavru varmış
Belki sanada tek koysalar yinede ikiz olucaktı kısmet canım bunlar
Şuan son tedavimde 2 tane transfer oldum Ama 1 tanesi tuttu çok şükür
demekki benim için hayırlı olan buymuş.
Sende biraz böyle düsün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?