Hayırlısı olur inşallahBankada Yasmin verdi dogum.kontrol hapı o bitince Mart ayında gidicem adetin 2. Gunu
Yok bnde çikolata kisti var önce yumurtaları topladı 1 ay sonra ameliyat olucam sonra transfer yapılacakİnşallah hepimiz için transfer yaptırdınız mi?
İnşallahİnşallah istediğiniz gibi olur herşey
dondurulacak mı direk transfer mi yapılacakBende heyecanlanıyorum yumurta toplama icin
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınTransfer yapılacak dondurmayı da düşünüyorum
canım ya yanlış anlama ben de seninle aynı durumdayım. çikolata kisti + bir de benim amh değerim çok düşük 0.45 hangi doktora gittiysem kisti alırsak yumurtalıklara aşırı zarar veririz ve rezerv kalmaz dediği için bana ameliyatsız direkt tüp bebek önerdiler. bir 15 gün sonra tedaviye başlıcam inşallah. merak ettiğim şu benim ilk denemem olacak tabiki aşırı deneyimsizim bu konuda ama forumda okuduğum kadarıyla toplanan yumurtaların bir kısmı daha döllenmeden kaybediliyor e dondurulmuşların da çözdürmeden sonra kayba uğrama olasılıkları var. ameliyat olduktan sonra yine aynı rezervi koruyacakmıymışsın başına böyle bir şey gelirse? (inşallah böyle bir şey olmaz her şey iyi gider de bebişini sağlıkla kucağına alırsın ama )doktorun hiç bu konuda bir şey dedi mi? aklma takıldıYok bnde çikolata kisti var önce yumurtaları topladı 1 ay sonra ameliyat olucam sonra transfer yapılacak
Aynn bnde ondan korkuyorum ama bni kist için değil de tüpde sıvı olduğu için ameliyat yapacak lar canm bu şekilde transfer yaparsak ordan sıvı akar ve bebeği düşürür dedi doktorum oyüzden ameliyat diyocanım ya yanlış anlama ben de seninle aynı durumdayım. çikolata kisti + bir de benim amh değerim çok düşük 0.45 hangi doktora gittiysem kisti alırsak yumurtalıklara aşırı zarar veririz ve rezerv kalmaz dediği için bana ameliyatsız direkt tüp bebek önerdiler. bir 15 gün sonra tedaviye başlıcam inşallah. merak ettiğim şu benim ilk denemem olacak tabiki aşırı deneyimsizim bu konuda ama forumda okuduğum kadarıyla toplanan yumurtaların bir kısmı daha döllenmeden kaybediliyor e dondurulmuşların da çözdürmeden sonra kayba uğrama olasılıkları var. ameliyat olduktan sonra yine aynı rezervi koruyacakmıymışsın başına böyle bir şey gelirse? (inşallah böyle bir şey olmaz her şey iyi gider de bebişini sağlıkla kucağına alırsın ama )doktorun hiç bu konuda bir şey dedi mi? aklma takıldı
anladım cnm her şey iyi geçsin inşallah (hepimiz içinAynn bnde ondan korkuyorum ama bni kist için değil de tüpde sıvı olduğu için ameliyat yapacak lar canm bu şekilde transfer yaparsak ordan sıvı akar ve bebeği düşürür dedi doktorum oyüzden ameliyat diyo
bende mart ayında başlıcam inşallahBankada Yasmin verdi dogum.kontrol hapı o bitince Mart ayında gidicem adetin 2. Gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?