Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi FDH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FDH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
1
0
1
29
Arkadaşlar bana yardım edin tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama çok korkuyorum tutmazsa diye doktorum yaşımdan dolayı%50 tutar dedi şimdi iğneleimi aldım iki hafta sonra iğneye başlayacağım

Arkadaşlar bana yardım edin tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama çok korkuyorum tutmazsa diye doktorum yaşımdan dolayı%50 tutar dedi şimdi iğneleimi aldım iki hafta sonra iğneye başlayacağım
yuzde 50 iyi demiş bana yuzde 30-40 demişti endişelenme olumlu düşün inş güzel olacak bnde bayramdan snra basşlıycam kısmetse

Hayırlısı olsun inşallah... Ben de bugün iğnelere başlayacağım. Olasılıklar konusuna hiç girmedi doktor. Aynı korkular bende de var malesef rezervlerim yaşıma göre kötü durumda. Hatta ara muayene için bile çağırmadı. 9 gün kullan gel bakalım dedi. 6 gün sadece akşam 3 gün sabah akşam. Benim kafam karıştı birazda. Kime sorsam hep arada kontroller var bu sürede benden neden istenmedi. Doktor çıkmıştı. Hemşire mi unuttu karıştırdı diycem de. Özellikle sordum. Yok gayet 9 gün sonra geleceksiniz dedi :/ Neyse zor ve yıpratıcı bir süreç inşallah en güzel yollardan geçerek en etkili ve sağlıklı şekilde sonuçlanır hepimiz için...

Kizlar hic korkmayin bu isin yarisinin moral oldugunu dusunioorum umutlu olsun heleki yumurta tooplanana kadar moral cok onemli stres yumurtalara yansior mutlu olun mutlu kaliteli yumurtalar toplansin:) insallah tutucaktir bende tup bebekle hamile kalanlardanim

Biz elimizden geleni yapalım allah bilir olup olmayacağını.. lütfen doktorlar bilimsel olarak 50 % diyor rabbim kun feyekun dedimi herşey olur.. benimde 1 ay sonra transferim var nasipse inşallah 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız..
1. Tüp bebek tedavisine gitmiştik.. doktor ile görüşürken telefonu çaldı doktorun..
40 küsür yaşında hastasıydı arayan..
Daha önce 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırmış negatif olmuş ve o an kendiliğinden hamile kalmış doktoru bilgilendirmek için arıyor..
Gözlerim doldu şükürler olsun allahım dedim sen ne büyüksün.. biz elimizden geleni yapalım taktir allahındır.. şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..

Arkkadaar ben de mikroenjekiyonabaslayacagum bu surede neleer yapmamiz gerekiyor yasantimizda

Tedaviye başladınız mı acaba?benimde ilaç raporum bugün çıktı doktor Cuma günü ilaç yazacakmış çok heyecanlıyım ve bende çok korkuyorum ilaçlarında Ağustos’un ilk haftası kullanmaya başlamayı düşünüyorum bu süreç ne kadar sürer hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X