• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Merhaba arkadaşlar , özel bir kliniğe gittim doktor bana tüplerimin şeklinin bozuk olduğunu kalınlaştığını söyledi. Normal yolla hamile kalamayacağımı , tüp bebekle olabileceğini söyledi. Tüplerim alınırsa daha iyi hamile kalacağımı söyledi. Samsun da oturuyorum dr Şafak hatırnaz ‘a gitmeyi düşünüyorum. Benimle aynı durumla olan var mı ?

Ben tüp bebek tedavisi görürken biriyle tanışmıştım. İki tupu de alınmıştı. İlk tüp denemesinde hamile kalmıştı. Öyle bir durumla karşılaşırsanız bile umutsuz olmayın. Tabi tek doktorun lafıyla da ilerlemeyin

Ben tüp bebek tedavisi görürken biriyle tanışmıştım. İki tupu de alınmıştı. İlk tüp denemesinde hamile kalmıştı. Öyle bir durumla karşılaşırsanız bile umutsuz olmayın. Tabi tek doktorun lafıyla da ilerlemeyin
Acaba ne sorunu var dı ? Nisan da düşünüyoruz tüp bebek. Tüp bebekçi ne diyecek bakalım ona nazaran bir de fakülteyle görüşücem bakalım. Hayırlısı allahtan

Birşey değil..Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..

Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..

Back
X