Özel hastaneyse yatak ucretini öderseniz kalırsınız belki ama şuan pandemiden dolayi nasil işliyor durumlar bilemem.ben transfer sonrası 4-5 saat dinlenip 2 saatlik yol gitmiştim kendi aracimizla.sikinti olmadi ki yatış olayını ayağa kalkmayım yatayım falan diye düşünüyorsan transfer öncesi idrara sıkışık oluyorsun ve transfer sonrası tutabilirsen en fazla 5dk sonrası wc ye gidiyorsunIyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa
Ben de tutamadımÖzel hastaneyse yatak ucretini öderseniz kalırsınız belki ama şuan pandemiden dolayi nasil işliyor durumlar bilemem.ben transfer sonrası 4-5 saat dinlenip 2 saatlik yol gitmiştim kendi aracimizla.sikinti olmadi ki yatış olayını ayağa kalkmayım yatayım falan diye düşünüyorsan transfer öncesi idrara sıkışık oluyorsun ve transfer sonrası tutabilirsen en fazla 5dk sonrası wc ye gidiyorsunhani öyle transfer oldu yatayım hareket etmezsem tutar gibi düşünme
hakkınız yok dinlenıp cıkıyorsuz ama bızde şehırdısından tedavı gormustuk ucuz anlasmalı otel ,pansıyon,ogretmenevı vs bıyerde kalırsınız bız oyle yapmıstık ertesi gunde gıdersenız kendı evınıze bızım 10 saat surmustu karayoluylaIyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa
Tabi o zaman insan hiç kalkmazsa tutacağına inanıyor ama öyle değilmiş işte. Ben yatak bile değiştirdim başka odaya.yol gittim vb.basima birçok olumsuzluk geldi ama tutmuştu.Hersey önce nasip benceBen de tutamadım15 dk sonra hemsıre çağırıp kalkalımmı dedım lavabo ıcın hayır dedı ama dedım guldu su ördek dıyorlar halk arasında lazımdık gıbı bırsey ona yapıbermıştım ve gerçekten çok dıkkat etmıştım ılk 3 gün Hersey allahtan
Aynen öyle bende hamıle olduğumu öğrenen kadar çok dıkkat ettık sonra dalmıştım taki 8 haftada kötü şeyler yaşayama kadar sonrası 35 haftaya kadar yatarak gectı.rabbım herkese nasıp etsjn hayırlı evlat bızım yavrularımızda bıze bagızlasınTabi o zaman insan hiç kalkmazsa tutacağına inanıyor ama öyle değilmiş işte. Ben yatak bile değiştirdim başka odaya.yol gittim vb.basima birçok olumsuzluk geldi ama tutmuştu.Hersey önce nasip bence
Amin canım. Tek mi çocuğunAynen öyle bende hamıle olduğumu öğrenen kadar çok dıkkat ettık sonra dalmıştım taki 8 haftada kötü şeyler yaşayama kadar sonrası 35 haftaya kadar yatarak gectı.rabbım herkese nasıp etsjn hayırlı evlat bızım yavrularımızda bıze bagızlasın
Ozel yerlerde anlaşmalı pansiyon oluyodu ama pandemiden nasıldır işleyiş bilemedimIyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa
Yatak ucretı alsınlar onda sıkıntı yokta kalabılıyor muyuzHakkımız yok biraz dinlendirip yolluyolar kalırsanız yatak ücreti alırlar bence.
Gebelıkte sktı yasadınız mı hem hangı sehırde yaptırdınızOzel merkezse yatamazsınız çunku belli bi kapanis saati var embriyologlar dışında kimse olmaz.
Anlasmalı otelleri oluyor orada kalabilirsiniz. Ama gerek yok bence cok uzak degilse eviniz arka koltukta yatarak gidebilirsiniz tasli yollardanda yavas gecince bi problem olmaz ben transferden sonra eve geldigimde 4 kat merdiven cikmistim. Hergun inip ciktim igne icin korkmayin okadar
Ne bılım ya ılk defa yapıcam o yuzden aklımda bıntane delı sorular senın tuttu muÖzel hastaneyse yatak ucretini öderseniz kalırsınız belki ama şuan pandemiden dolayi nasil işliyor durumlar bilemem.ben transfer sonrası 4-5 saat dinlenip 2 saatlik yol gitmiştim kendi aracimizla.sikinti olmadi ki yatış olayını ayağa kalkmayım yatayım falan diye düşünüyorsan transfer öncesi idrara sıkışık oluyorsun ve transfer sonrası tutabilirsen en fazla 5dk sonrası wc ye gidiyorsunhani öyle transfer oldu yatayım hareket etmezsem tutar gibi düşünme
Yasamamistim baska sebeplerden kaybettik bebegi.Gebelıkte sktı yasadınız mı hem hangı sehırde yaptırdınız
Hersey allahtan verende o alandaYasamamistim baska sebeplerden kaybettik bebegi.
Istanbul
Evet oyleHersey allahtan verende o alanda
Bence de yatmanıza gerek yok Ben sallanana sallan geldim tuttu.. ama kliniklerin misafirhaneleri veya otelleri oluyor.Iyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa
Sız nerde yaptırmıstınızBence de yatmanıza gerek yok Ben sallanana sallan geldim tuttu.. ama kliniklerin misafirhaneleri veya otelleri oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?