• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

damlalacan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
82
33
18
31
Kızlar merhaba.
cuma günü gittik ilk tüp bebek için istenen tahlillerle
Reglde problem olmustu benım stresten sanırım
Hormona baktılar ilaca basladılar
Dekort
Coraspirin bide folik asit
Birde vitamin verdiler henuz bulup alamadım (320 tl)
Doktorum Aret kamar, yarına çağırdılar tekrar yarın gidince iğne mi baslayacaklar acaba? Nasıl işleyiş?

Kızlar merhaba.
Dekort
Doktorum Aret kamar, yarına çağırdılar tekrar yarın gidince iğne mi baslayacaklar acaba? Nasıl işleyiş?
Bende Aret Kamara gidiyorum.
Ilk olarak yumurta takibi yapılacak yumurtaların büyüme aşamasında destek olarak igne başlaticak yine takip edecektir sonrasi yumurta toplama işlemi derken devamı gelir hayırlısıyla bu arada Hangi vitamin ilacını verdi.

Bende Aret Kamara gidiyorum.
Ilk olarak yumurta takibi yapılacak yumurtaların büyüme aşamasında destek olarak igne başlaticak yine takip edecektir sonrasi yumurta toplama işlemi derken devamı gelir hayırlısıyla bu arada Hangi vitamin ilacını verdi.
😍 cok heycanlı bilmeyince neyle karsılasacağını.

bana vitamin dedikleri

Eklentiler

• BA5921E0-7DB4-4E9E-85CF-814C093DAC3C.webp
    BA5921E0-7DB4-4E9E-85CF-814C093DAC3C.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 199
  • 97EDCB4A-02FD-49DB-9277-7CC5C5CB1E31.webp
    97EDCB4A-02FD-49DB-9277-7CC5C5CB1E31.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 216
Gittim malesef bu ay regl cok az oldu malesef tam temizlenmemiş oyüzden vitamin ilaca devam reglinin 2 veya 3. Günü bekliyorum dedi
bende 1 ay sonra baslicam rabbim bu yolda yalnız bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize ve isteyen herkese 🤲🙏 Allah gönlünüze göre versin inşallah

bende 1 ay sonra baslicam rabbim bu yolda yalnız bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize ve isteyen herkese 🤲🙏 Allah gönlünüze göre versin inşallah
Amin amin bende hep dua ediyorum herkese sonra bize Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar versin inşallah 🤲

Kızlar merhaba.
Dekort
İlaclari icerideki eczaneden almadiniz mi ? Onlarda yazilan ilaclarin hepsi bulunuyor.

Merhaba arkadaşlar ben de bayramdan sonra tüp bebek tedavisine baslicam kısmetse.. bu ay 3. Aşılamami yaptım ama maalesef tutmadı.. Aret Kamar a gidicem ama İstanbul dışında ikamet ediyorum acaba ne kadar sıklıkta yumurta kontrolü için çağırıyor?

Merhaba arkadaşlar ben de bayramdan sonra tüp bebek tedavisine baslicam kısmetse.. bu ay 3. Aşılamami yaptım ama maalesef tutmadı.. Aret Kamar a gidicem ama İstanbul dışında ikamet ediyorum acaba ne kadar sıklıkta yumurta kontrolü için çağırıyor?
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Yumurta kontrolü takibinde 2 günde çağırıyor toplama işlemine yakın son günlerde üst üste her gün gittiğimde oldu

Bende yeni basladım bilmiyorum canım ya çok yardımcı oluyorlar numaraları var mesaj atıp sorabilirsin aslında

Kızlar merhaba.
Dekort
Bende ilk subat ayında girmiştim üniversite hastanesinde, vitamin verip rapor çıkmasını bekledik. Nisan beş de ilk kontrolüm oldu. 6 nisanda iğneler başladık. Yarın yine kontrolüm var. Benim amh düşük olduğu için başladık hemen.

Bende ilk subat ayında girmiştim üniversite hastanesinde, vitamin verip rapor çıkmasını bekledik. Nisan beş de ilk kontrolüm oldu. 6 nisanda iğneler başladık. Yarın yine kontrolüm var. Benim amh düşük olduğu için başladık hemen.
Ne güzel inşallah işe yarar sevindim adına 🙏🏼🙏🏼 İnşallah bu ay hasta olduğumda bizde baslarız 🥰

Back
X