- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi damlalacan
hadi inşallah güzel haberler alırsınEvet canım, biz de hasardan dolayı kasımdan beri bekliyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah güzel haberler alırsınEvet canım, biz de hasardan dolayı kasımdan beri bekliyoruz.
Tamam canım inşallahhadi inşallah güzel haberler alırsınbanada yaz olurmu
![]()
Merhaba neden dolayı pıhtılaşmadan şüphelendi acaba? Benim genetik testimde çıktığı halde sende bi şey yok diyor daçok geçmiş olsun cnm bülent haydardedeoğlu du değilmi dr nuz bizde ona gidiyoruz bende kanda pıhtılaşma dan suphelendi genetiğe yönlendirdi sonucu bekliyorum hâlâ çıkmadı bayram sonu gidicez inşallah güzel haberler alırsın cnm ya![]()
merhaba iki gebeligimde kalp atışları durduğu için kaybettim kalp atışı duruyorsa pıhtılaşmadan kaynaklı dedi 2 tüp bebek merkezine gittim iki dr da aynı şeyi soyledi onu için genetige yönlendirdi bende sonucu bekliyorum tedavi içinMerhaba neden dolayı pıhtılaşmadan şüphelendi acaba? Benim genetik testimde çıktığı halde sende bi şey yok diyor da![]()
merhaba cnm nasılsın inşallah güzel haberler almışsınızdirTamam canım inşallah![]()
sizin daha önce bebek kayibiniz varmı belki o nedenle istemiştirMerhaba neden dolayı pıhtılaşmadan şüphelendi acaba? Benim genetik testimde çıktığı halde sende bi şey yok diyor da![]()
Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğimmerhaba cnm nasılsın inşallah güzel haberler almışsınızdir❣
stres yapma inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bazen çok duyarsız oluyorlar maalesef üzülmeBeni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
İnşallah canım. Yarın tekrar arayacağımstres yapma inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bazen çok duyarsız oluyorlar maalesef üzülme
belki dr klinikte yoksa ondan kaynaklı bilgi verememislerdir iyi düşün iyi olsunİnşallah canım. Yarın tekrar arayacağım
Benim de tüp bebek ikizlerimin kalbi durdu, Bülent hoca teste gerek yok dedi ben kendim yaptırdım 5-6 tane heterozigot birkaç homozigot var ama kan sulandırıcıya gerek yok dedi yinesizin daha önce bebek kayibiniz varmı belki o nedenle istemiştir
geçmiş olsun cnm neden istemedi ki acaba benim normal gebelik di ilk defa tüp bebek yaptırmaya karar verdik 4 ay önce sezeryan ile aldılar bebeği o dr rahim de perde var dedi beni tüp bebek merkezindeki dr larla görüşmeden asla hamile kalma dedi ben onun için gittim perde yok şuan için tek sorunun pıhtılaşma olduğunu söyledi hem bülent hoca hemde medlain da gittiğim dr bülent hocadami yaptirmistiniz tüp bebek rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah çok zor çok yıpratıcı süreç rabbim yardımcımız olsun inşallahBenim de tüp bebek ikizlerimin kalbi durdu, Bülent hoca teste gerek yok dedi ben kendim yaptırdım 5-6 tane heterozigot birkaç homozigot var ama kan sulandırıcıya gerek yok dedi yine
Evet Bülent hoca yapmıştı. Bende de kürtajdan sonra sorun oldu histeroskopi yaptı. Şimdi yeniden tedaviye başlamam lazım ama bekliyorum kafam karışıkgeçmiş olsun cnm neden istemedi ki acaba benim normal gebelik di ilk defa tüp bebek yaptırmaya karar verdik 4 ay önce sezeryan ile aldılar bebeği o dr rahim de perde var dedi beni tüp bebek merkezindeki dr larla görüşmeden asla hamile kalma dedi ben onun için gittim perde yok şuan için tek sorunun pıhtılaşma olduğunu söyledi hem bülent hoca hemde medlain da gittiğim dr bülent hocadami yaptirmistiniz tüp bebek rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah çok zor çok yıpratıcı süreç rabbim yardımcımız olsun inşallah
üzülme cnm inşallah bu sefer güzel haberler alırsın rabbim bizlerinde kucağını doldursun inşallah çok stres yapmaEvet Bülent hoca yapmıştı. Bende de kürtajdan sonra sorun oldu histeroskopi yaptı. Şimdi yeniden tedaviye başlamam lazım ama bekliyorum kafam karışık![]()
Merhaba, inş hayırlı sonuçlar aldın mı?Kızlar merhaba.
cuma günü gittik ilk tüp bebek için istenen tahlillerle
Reglde problem olmustu benım stresten sanırım
Hormona baktılar ilaca basladılar
Dekort
Coraspirin bide folik asit
Birde vitamin verdiler henuz bulup alamadım (320 tl)
Doktorum Aret kamar, yarına çağırdılar tekrar yarın gidince iğne mi baslayacaklar acaba? Nasıl işleyiş?