Tüp bebek

Arznsb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
1
0
1
40
Tüp bebek öneriyorlar, spermiyogram testi düşük çıktı, mega medipole sevinç özmenle görüştüm, hiç yorum bulamadım,kafam karıştı,lütfen yardımcı olurmusunuz?

Merhaba Arkadaşım benimde eşmin spermiyogram testi çok düşük varikosel ameliyatı bile oldu yükselmedi son çare tüp bebek dediler bende yeni yüzyıl hastahanesi gop tüp bebek ile görüştüm şimdi önden vitamin kullanıyorum adetin 2.günü de muayene olup ilaçları yazacaklar sana nasıl yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla ?

Tüp bebek öneriyorlar, spermiyogram testi düşük çıktı, mega medipole sevinç özmenle görüştüm, hiç yorum bulamadım,kafam karıştı,lütfen yardımcı olurmusunuz?
Merhalar bende bir kaç gün sonra (adetimi bekliyorum) medipol megada gonca hanımla tedaviye başlıyorum 2 ay önce nadiye hanımla mn görüşme yapmıştım kendisi maalesef hastaneden ayrılmış hangi doktor olursa olsun bana kalırsa iş iyi laboratuvar ve iyi embriyologlardan geçiyor hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…