Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu ürünü bende kullanmak istiyorum. İçeriğine baktim gercekten cok iyi antioksidanlar var. Siz kullanip memnun kaldiniz mi. Birde ürünü eczaneden mi yoksa internet sitesinden mi aldiniz?Zigojyn plus kullanıcıları var mı
Evet ben aldım şimdi.siz tüp bebek içinmiMerhaba bu ürünü mu önerdi dr nuz. Ürünün icerigi cok iyi. Ben ürünü bulmadim ilk zaman sonra bana dönüp bilgi verdiler ama ben baska ilac almıştım.
Evet tüp bebek icin almak istemistim. Siz internet uzerinden mi aldiniz?Evet ben aldım şimdi.siz tüp bebek içinmi
Kim önerdi ki sizi yok ben bir numarayı aradım kapıya geldiEvet tüp bebek icin almak istemistim. Siz internet uzerinden mi aldiniz?
Daha sonuç almadım fulya hanım alır almaz yazacağım inşallahMeraba sonuç aldınız mı
Merhaba Zigojyn plus kullandınız degilmi yumurta kalitesi için folik asitte var içinde zaten yani geç mi çatlatıyor yumurtayı anlamadım öyle bişey yazdınız sanki diğer mesajdaHap olan ilacı sabah yemekten sonra atılması lazım toz olanı akşam yemekten sonra atmanız lazım ama saatlerini aynı zamanda atmanız lazım ilaç vitamin olabilir ama yumurta kalitesinide artırıyor
Çok geç çatlamış kaç ay kullandınızBende 1 yıllık evliyim polikistik over hastalığım var hangi doktora gittim hiç biri ilaç yazmadı bu ilacı başka bı doktora gittim bunu ile folice folik asit beraber kullandım ve şuan 6 haftalık hamileyim rabbim herkese nasip etsin ama bu ilacı kullanırken lütfen doktor gozetimi altında kullanın ben her hafta yumurtalık kontrolüne gidiyordum yumurtam 21. Gün oluştu 26. Gün çatladı doktor gozetimi dışında yaparsanız başarısız olabilir yumurtaladigin günü doktor size söyler o gün ilişkiye girin diye rabbim emegimizi boşa goturmesin sağlıcakla kalın
Benim yumurtlama günüm geç oldu sadece 1 ay kullandım çok şükür sonucunu gördüm şuan adet tarihime göre 2 hafta geç dollendigi için 5+5 oldum bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin kesesi 11 mm oldu haftaya kalp atışını dinlemeye gidecemÇok geç çatlamış kaç ay kullandınız
Zigojyn vitamin ve yumurta kalitesini yükseltiyor ektradan folik asit kullanmak gerekiyor ilk 3 ay benim geç dollendiMerhaba Zigojyn plus kullandınız degilmi yumurta kalitesi için folik asitte var içinde zaten yani geç mi çatlatıyor yumurtayı anlamadım öyle bişey yazdınız sanki diğer mesajda