• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.230
464
73
25
Tekirdag dayim özel fiyat alabilirmiyim nekadar 4 yılık evliyim 2019 3 aylik dusuk yaptim daha da yok eşimde sikinti yok bende yumurta çok ama ise yaramayan tembeller adet görmeyen bayanım

Tekirdag dayim özel fiyat alabilirmiyim nekadar 4 yılık evliyim 2019 3 aylik dusuk yaptim daha da yok eşimde sikinti yok bende yumurta çok ama ise yaramayan tembeller adet görmeyen bayanım
Bence yumurtaların için öyle deme yumurtanın çok olması tüp bebek için çok güzel birşey ne kadar çok yumurta o kadar şans demek🐣

Oyle de catlatma tedaviyi oldum negatif aşılama negatif daha da yok ondan öyle
Evet onlar negatif diye tüp bebekte negatif olacak diye birşey yok hiç sorunu olmadığı halde tüp bebek ile evlat sahibi olan kişiler var içini ferajh tut hem tüp bebek süreci çok heyecanlı bir süreç🥰

Evet onlar negatif diye tüp bebekte negatif olacak diye birşey yok hiç sorunu olmadığı halde tüp bebek ile evlat sahibi olan kişiler var içini ferajh tut hem tüp bebek süreci çok heyecanlı bir süreç🥰
Yok daha girmeyecek de yazın düşünüyoruz tup bebek ben arastiyorum sadece

Back
X