Tüp bebek

Kubra2869

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
26
7
1
33
Hayırlı günler hanımlar. Marmara eğitim araştırma hastanesin de tüp bebek yaptıran var ve şuan ki maliyeti nedir devlet ne kadarını karşılıyor bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olur musunuz ? Hastaneyi arıyorum bir türlü bağlanmıyor tüp bebek bölümü o yüzden burdan sizlerden yardım almak istedim

Bende bu konuda merak içindeyim bilen yazsa keşke
Arayıp öğrendim 2 bin civarı tüp bebek 3 yıl evlilik gerekiyor. Tüp bebek için marmara eğitim için hastaneye ödenen 2000₺ civarı. İlaç tedavisinin de raporla %70’ini karşılıyormuş. Sanırım ilaçlar için de 3500-4000₺ gibi bir masraf çıkıyormuş.

Arayıp öğrendim 2 bin civarı tüp bebek 3 yıl evlilik gerekiyor. Tüp bebek için marmara eğitim için hastaneye ödenen 2000₺ civarı. İlaç tedavisinin de raporla %70’ini karşılıyormuş. Sanırım ilaçlar için de 3500-4000₺ gibi bir masraf çıkıyormuş.
Katkı payı istiyorlar demekki hastaneye. Peki dondurma transfer ücreti falan ekstra bişey almıyor mı ? Birde ilaçlar ortalamadır kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum birde ilaçlar sürekli pahalanıyor.

Katkı payı istiyorlar demekki hastaneye. Peki dondurma transfer ücreti falan ekstra bişey almıyor mı ? Birde ilaçlar ortalamadır kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum birde ilaçlar sürekli pahalanıyor.
Evet kullanılan dozlara göre değişiyor. Ben direk hastanede üroloji doktorumuzu arayıp sordum bu civar da fiyatlar dedi ama o ilaçların fiyatı rapor alırsan yoksa raporsuz daha da pahalı

Eğer imkan varsa rapor cıkartıp özele geçin bazı özel tup bebek merkezlerinde rapor gecerli orn bahceci de..Devlette genelde taze transfer yapıyorlar ki bu da tutunma sansını azaltıyor anne içinde agrılı ve rahim toparlanmadıgı için henuz konforsuz bir transfer sureci oluyor. Eğer hormon degerleri yuksek cıkarsa o zmn dondurulmus transfer e gidiyorlar. Birde ne kadar embriyonuz olursa olsun en fazla iki tane dondururlar o da yer olmadıgı için. Zeynep Kamil de arkadaşıma yer olmadıgı için tek embriyosunu dondurup diğer ikisini çöpe attılar.
Kısaca eger orada yaptıracaksanız transfer in taze mi dondurulmus u olacagını sorun, kac adet embriyoyu saklayabileceklerini sorun ve ucretinide tabi..

Eğer imkan varsa rapor cıkartıp özele geçin bazı özel tup bebek merkezlerinde rapor gecerli orn bahceci de..Devlette genelde taze transfer yapıyorlar ki bu da tutunma sansını azaltıyor anne içinde agrılı ve rahim toparlanmadıgı için henuz konforsuz bir transfer sureci oluyor. Eğer hormon degerleri yuksek cıkarsa o zmn dondurulmus transfer e gidiyorlar. Birde ne kadar embriyonuz olursa olsun en fazla iki tane dondururlar o da yer olmadıgı için. Zeynep Kamil de arkadaşıma yer olmadıgı için tek embriyosunu dondurup diğer ikisini çöpe attılar.
Kısaca eger orada yaptıracaksanız transfer in taze mi dondurulmus u olacagını sorun, kac adet embriyoyu saklayabileceklerini sorun ve ucretinide tabi..
İmkan olsa raporla da uğraşmıcam da işte malesef özele gidebilecek imkan yok 2 senelik. Söylediğiniz aklımda kalacak ama sorup öğrenicem bu konu da bilgi vermeniz çok çok iyi oldu benim için çok teşekkür ederim

Peki rapor çıkartırınca özelde ne kadar ücretleri var rapor sadece ilaç iÇin mi geçerli pek bilgim yokta bu konuda

Evet ilacları raporlu alabileceksiniz ve merkezin raporlu hastalar için olan indiriminden faydalanabileceksiniz. Her merkezin ayrı fiyat politikası var. Tek tek gidip gorusmeniz gerekiyor ya da once telle ararsınız rapor gecerli mi diye sorarsınız ya detay verirler telde yada randevu ayarlayıp gorusmeye cagırırlar sizi

Evet ilacları raporlu alabileceksiniz ve merkezin raporlu hastalar için olan indiriminden faydalanabileceksiniz. Her merkezin ayrı fiyat politikası var. Tek tek gidip gorusmeniz gerekiyor ya da once telle ararsınız rapor gecerli mi diye sorarsınız ya detay verirler telde yada randevu ayarlayıp gorusmeye cagırırlar sizi
Anladım teşekkürler ben braz araştırmaya gireyim bu konuda rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için

Rica ederim arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bayanlar bir şey sormak istiyorum. Bu yerleşme kanaması denen olay nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Ben 25 yada 27 günde bir adet oluyorum Normal de her ay düzenli oluyorum ya 1 gün öne geliyor yada 1 2 gün gecikiyor ama okurum her ay. Şuan da 5 gün var adetime ama dün gece çok çok çok hafif rengi dönük bi ıslaklık oldu afedersiniz çamaşırım da sonra sabah kalktım biraz daha kahveye dönük ıslaklık gelmiş sonra özür diliyorum lavabo ihtiyacımı karşıladım ve noktadan bir tık daha büyük kırmızı leke geldi ve sonrasında kesildi hafiften adet ağrısı gibi karnımda ağrı var 10 gün öncesinde de belimin sol tarafında çok ciddi şekilde ağrı vurdu 1 gün boyunca bıçak saplanır gibi hani bu yerleşme denen durum daha mı belirgin kanamalar oluşturuyor yada sancılar farklı mı oluyor bilgi verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı günler hanımlar. Marmara eğitim araştırma hastanesin de tüp bebek yaptıran var ve şuan ki maliyeti nedir devlet ne kadarını karşılıyor bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olur musunuz ? Hastaneyi arıyorum bir türlü bağlanmıyor tüp bebek bölümü o yüzden burdan sizlerden yardım almak istedim
Ben varım şu an 2. defa deniyorum aynı hastanede. 2000 lira tüp bebek ücreti veriyorsunuz. Transfer gününe kadar herhangi bir ücret verilmiyor. İlaçlarda kişiye göre değişiyor benim 1000 lira civarı tuttu ama çok daha fazla tutanlarda var. 2. ve 3. denemelerde hastaneye ödenen ücret daha da azalıyo. Dışarıya rapor vermiyolar. Raporunuz sadece marmarada geçerli. Aklınıza takılan başka şeyler olursa cevaplayayım

Ben varım şu an 2. defa deniyorum aynı hastanede. 2000 lira tüp bebek ücreti veriyorsunuz. Transfer gününe kadar herhangi bir ücret verilmiyor. İlaçlarda kişiye göre değişiyor benim 1000 lira civarı tuttu ama çok daha fazla tutanlarda var. 2. ve 3. denemelerde hastaneye ödenen ücret daha da azalıyo. Dışarıya rapor vermiyolar. Raporunuz sadece marmarada geçerli. Aklınıza takılan başka şeyler olursa cevaplayayım
Peki raporu nasıl çıkarıyoruz neler isteniyor ne kadar sürüyor rapor çıkarmak

2 iğneli aşılama ve 3 yıllık evlilik, bi de 900 gün sgk primi isteniyor rapor çıkarabilmek için. 40 yaşını geçmemiş olmanız ve yanlış hatırlamıyosam 23 yaşından büyük olmanız gerekiyo. Aşılamalar biraz zaman alıyor. Benim 1 yıl sürdü tüp bebeğe geçmem ama 6 ayda da aşılamaları halledip tüp bebeğe geçenler olmuş. Aşılamalarınız tamsa, evlilikte 3 yıl dolmuşsa, kan tahlilleri, hsg, smear testi genital kültür testi, sperm tahlilleri tamamsa anestezi dahiliye genel cerrahi psikiyatriye yönlendirliyosunuz ve raporunuz çıkıyo. Hsg harici diğerlerini Marmarada yaptırabiliyonuz.

Back
X