Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında tüp bebeğe baslicak olanlar buluşalım kızlar burada, tanışalım birbirimizi motive edelim. Ben Bursadayım ve 3. Kez tüp bebek tedavisi düşünüyorum. Sizlerden var mı bu ay başlıcak olan hangi süreçlerdesiniz?
Ben de Izmir Bahcecide 2. Tedavime basladim. Ilki 27 ekimde ayni merkezdeydi. Bugun opu oldum. En stresli olan labaratuvar surecindeyim. Hepimiz icin sans dolu keyifli bir surec olsun insallah
D vitamini oraniz nedir bilmiyorum ama dusuk olmamali. Dvit+folik asit ve koenzim qh kullanmanizi oneririm on hazirlik olarak. Tabii doktorunuza danisin yine de. Tedirgin olmayin, ozellikle 40 yas altindaysaniz cok daha kolay olacaktir sizin icin. 10/12 gun yumurta uyarimi icin tedavi olacaksiniz ve ara kontrollerde gelisim kontrol edilecek ve uygun buyukluge gelince de opu gunu planlanacak. Insallah guzel bi surec olsun