• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
329
146
23
Aralık ayında tüp bebeğe baslicak olanlar buluşalım kızlar burada, tanışalım birbirimizi motive edelim. Ben Bursadayım ve 3. Kez tüp bebek tedavisi düşünüyorum. Sizlerden var mı bu ay başlıcak olan hangi süreçlerdesiniz?

Ben de Izmir Bahcecide 2. Tedavime basladim. Ilki 27 ekimde ayni merkezdeydi. Bugun opu oldum. En stresli olan labaratuvar surecindeyim. Hepimiz icin sans dolu keyifli bir surec olsun insallah🌸

Ben varım , ilk tedavim olucak cuma günü başlıyorum . Pek bilgimde yok o yüzden pek bi tedirginim 🥹

D vitamini oraniz nedir bilmiyorum ama dusuk olmamali. Dvit+folik asit ve koenzim qh kullanmanizi oneririm on hazirlik olarak. Tabii doktorunuza danisin yine de. Tedirgin olmayin, ozellikle 40 yas altindaysaniz cok daha kolay olacaktir sizin icin. 10/12 gun yumurta uyarimi icin tedavi olacaksiniz ve ara kontrollerde gelisim kontrol edilecek ve uygun buyukluge gelince de opu gunu planlanacak. Insallah guzel bi surec olsun🌸

Cok tesekkur ederim🌸6 yumurta vardi bu sefer 5 i olgunmus. 4 tanesi de dollendi. Insallah kayipsiz ya da minimum kayipla devam ederim🙏

Back
X