Tüp bebek

Tüp bebek yaptıran arkadaşlarım bende mart ayında yaptırıcam yüksek ihtimal ne olur bana anlatın nasıl bişey? zor oluyor mu? Korkuyorum.

Tüp bebek yaptıran arkadaşlarım bende mart ayında yaptırıcam yüksek ihtimal ne olur bana anlatın nasıl bişey? zor oluyor mu? Korkuyorum.
Canım bende çok korkuyordum tüp bebek sürecinden ama korkulacak bişey yokmuş.ilk 10 gün iğneleri oluyorsun ve kontrole gidiyorsun.yumurta toplama da zaten anestezi aldığın için hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında benim hiçbir ağrım olmadı çok şükür. Ama benim embriyolarım sağlıklı gelişmediği için transfer olamadım.yani transfer nasıl olur bilmiyorum ama onun da kolay olacağını tahmin ediyorum.aşılama olduysan aynı aşılama da spermleri verdikleri gibi transferde de embriyoyu verecekler.yani zor bir işlem değil.korkma bol bol dua et.allah yardımcın olsun.

Merhaba hoş geldin! Oncelikle bol şanslar! Korkulacak birşey yok ) agrılı bir prosedür yok, ben ilkinde egne yaparken aglamıştım) ama igneyle alyakalı birşey) her ilacin igneleri farklı olur, ve yümurta işlemi, zaten anesteziyle yapılan bir prosedür! Benim için zor süreç? Sonrası) işte nasıl embr gelişiyor? Ve transfer sonrası? Tuttu mu yok? Yanı duygusal olarak zor birşey (Allah yardımcımız ollsun

Peki iğneleri vurduğunuzda göbeğiniz morarıyormuş ve vururken acıyormuş falan doğru mu bu?

Peki iğneleri vurduğunuzda göbeğiniz morarıyormuş ve vururken acıyormuş falan doğru mu bu?
Bursada yaşıyorsun galiba, nerde yaptıracaksın öğrenebilirmiyim... İğneler her zaman acıtmıyor, zaten bu aşamada canının acısından ziyade çok yumurtam olacak mı, döllenecek mi, tutacak mı gibi şeyleri düşünmekten canının acısını unutuyorsun gözün görmüyor merak etme..

Evet canım bursa da daha yaptıracağım yer belli değil.görüşme halindeyiz. ya pembe mavi ya acı bedem.

tüp bebek işlemi zor olan bir işlem değil benim için en zor kısmı transferden sonraki 12 gün Allah yardımcın olsun

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. bakalım kaç tanesi tutucak.. 3 gün sonra neticemi alacağım.. sevgiler

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. bakalım kaç tanesi tutucak.. 3 gün sonra neticemi alacağım.. sevgiler
canım hayırlısıolsun inşallah bebişlerin sana tutunmuşlardır seninledir çok özl değilse Kıbrısı tercih etme sebebin nedir ? 3gün sonra senden güzel haberlerini bekliyoruz dualrımız seninle :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X