Şimdi sadece dinlen ve 12. Güne kadar test yaptırma arkadaşım. Şişlik filan varsa Allah ın izniyle tutmuştur. :)EEvet sislik var,ve goguslerim acio,cok fazla gaz var.baskada biey yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sadece dinlen ve 12. Güne kadar test yaptırma arkadaşım. Şişlik filan varsa Allah ın izniyle tutmuştur. :)EEvet sislik var,ve goguslerim acio,cok fazla gaz var.baskada biey yok...
O 12 gün işkencesi başladı demek. Allah sabır versin arkadaşım. Progestan iğne çok acıtır ama benim hemşirem kantaron yağı kullan dedi gerçekten faydasını gördüm. Masaj yap bol bol. Hamile isen üç ay kullanacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun.bu arada yaşadığın ağrı çok normal sonuçta basit de olsa oda bir işlem.Kizlar selam. Bugün transferim yapıldı. Çok heyecnlıyım. 12 gün nasıl bekliycem bilmiyorum. Bişey sorucam kizlar size rahmimde biraz sancı var. Bi de progestan iynesi yazdımı doktor size? İynenin yeri de bi başka acıyo.
Teşekkür ederim arkadaşım. Mutlaka deniycem o yağı.O 12 gün işkencesi başladı demek. Allah sabır versin arkadaşım. Progestan iğne çok acıtır ama benim hemşirem kantaron yağı kullan dedi gerçekten faydasını gördüm. Masaj yap bol bol. Hamile isen üç ay kullanacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun.bu arada yaşadığın ağrı çok normal sonuçta basit de olsa oda bir işlem.
Sen hamilemisin arkadaşım?O 12 gün işkencesi başladı demek. Allah sabır versin arkadaşım. Progestan iğne çok acıtır ama benim hemşirem kantaron yağı kullan dedi gerçekten faydasını gördüm. Masaj yap bol bol. Hamile isen üç ay kullanacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun.bu arada yaşadığın ağrı çok normal sonuçta basit de olsa oda bir işlem.
İNŞ .HAYIRLISIYLA MUTLU HABERİNİ ALIRIZ.. ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN OLSUN :)Kizlar selam. Bugün transferim yapıldı. Çok heyecnlıyım. 12 gün nasıl bekliycem bilmiyorum. Bişey sorucam kizlar size rahmimde biraz sancı var. Bi de progestan iynesi yazdımı doktor size? İynenin yeri de bi başka acıyo.
Evet geçen hafta keseleri gördük. :)Sen hamilemisin arkadaşım?
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasib eder inşAllah. Ya benim dinlenmem gereken zamanda bugün 3 saat kadar yürümek mecburiyyetinde kaldım. Acaba bir zarar olurmu. Morelim bozuldu. Baya da bir ağrım var. Sende de ağrı oluyodumu kasıklarında canım?Evet geçen hafta keseleri gördük. :)
Teşekkür ederim canım. Allah tüm bebiş isteyenlere nasib eder inşAllah.İNŞ .HAYIRLISIYLA MUTLU HABERİNİ ALIRIZ.. ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN OLSUN :)
Rulinn benim transferimi tapan doktor ilk bir saatin çok önemli olduğunu söylemişti. Sonrası hoplayın zıplayın hiçbir şey olmaz demişti. O yüzden moralini hiç bozma ama bundan sonra en fazla yarım saatlik yürüyüşler yap bol bol dinlen hiçbirşey olmaz. Şu 12 gün Allah yardımcın olsunHayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasib eder inşAllah. Ya benim dinlenmem gereken zamanda bugün 3 saat kadar yürümek mecburiyyetinde kaldım. Acaba bir zarar olurmu. Morelim bozuldu. Baya da bir ağrım var. Sende de ağrı oluyodumu kasıklarında canım?
Çok saol arkadaşım. İçimi rahatlatdın valla. Şimdi de öksürük başladı öğleden durmadan öksürüyorum. Off çok korkuyorum bebeğime bir zarar gelir diye. Amma doktor öyle demişse bir bildiği vardır. Tekrar teşekkürler canım. Bişey daha sorucam transferin ertesi gün kasıklarında ağrı şişkinlik filan hiss etdinmi?Rulinn benim transferimi tapan doktor ilk bir saatin çok önemli olduğunu söylemişti. Sonrası hoplayın zıplayın hiçbir şey olmaz demişti. O yüzden moralini hiç bozma ama bundan sonra en fazla yarım saatlik yürüyüşler yap bol bol dinlen hiçbirşey olmaz. Şu 12 gün Allah yardımcın olsun
Herşeyden şüpheleneceksin ama inşallah arkadaşım bebeklerin/ bebeğin seninledir. Ben edindiğim tecrübeleri seninle seve seve paylaşırım. Kasıklarım sürekli ağrıyo. Ağrımayınca bişey mi oldu deyip endişeleniyorum:)
O 12 gün işkencesi başladı demek. Allah sabır versin arkadaşım. Progestan iğne çok acıtır ama benim hemşirem kantaron yağı kullan dedi gerçekten faydasını gördüm. Masaj yap bol bol. Hamile isen üç ay kullanacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun.bu arada yaşadığın ağrı çok normal sonuçta basit de olsa oda bir işlem.
Evet canım kasıklarında ki ağrının nedeni yumurtalar onların normale dönmesi biraz zaman alacak. Umarım ben gibi olmazsın benim vücudum hala yumurta üretiyor onlar büyüyor ve çatliyor. Benim durumum herkeste olmuyormuş ama. Senin kasıklarında ki ağrıda yumurtaların alındı ama hala ağrı yapacak kadar kalıntıları var. Öyle işte. Bu arada progestan iğne bebek 12 hafta oluncaya kadar yapılıyor. Seni korkutmak istemem ama pozitifi görünce haftada bir yapılan bi iğne daha var ki aman aman....:)Ço
Çok saol arkadaşım. İçimi rahatlatdın valla. Şimdi de öksürük başladı öğleden durmadan öksürüyorum. Off çok korkuyorum bebeğime bir zarar gelir diye. Amma doktor öyle demişse bir bildiği vardır. Tekrar teşekkürler canım. Bişey daha sorucam transferin ertesi gün kasıklarında ağrı şişkinlik filan hiss etdinmi?
Bebişim tutunsa da ben iğnelere razıyım canımEvet canım kasıklarında ki ağrının nedeni yumurtalar onların normale dönmesi biraz zaman alacak. Umarım ben gibi olmazsın benim vücudum hala yumurta üretiyor onlar büyüyor ve çatliyor. Benim durumum herkeste olmuyormuş ama. Senin kasıklarında ki ağrıda yumurtaların alındı ama hala ağrı yapacak kadar kalıntıları var. Öyle işte. Bu arada progestan iğne bebek 12 hafta oluncaya kadar yapılıyor. Seni korkutmak istemem ama pozitifi görünce haftada bir yapılan bi iğne daha var ki aman aman....:)
Selam canım. Bişey sorucam. Transferden sonra nasıl hiss etdin? Yani bebeğinin tutunduğunu içinde hiss etdinmi?. Ben hiçbişey hiss etmiyorum. Ama onşAllah tutunmuşdur. Hergün dua ediyorum. Bi saniye bile aklımdan çıkmıyoEvet canım kasıklarında ki ağrının nedeni yumurtalar onların normale dönmesi biraz zaman alacak. Umarım ben gibi olmazsın benim vücudum hala yumurta üretiyor onlar büyüyor ve çatliyor. Benim durumum herkeste olmuyormuş ama. Senin kasıklarında ki ağrıda yumurtaların alındı ama hala ağrı yapacak kadar kalıntıları var. Öyle işte. Bu arada progestan iğne bebek 12 hafta oluncaya kadar yapılıyor. Seni korkutmak istemem ama pozitifi görünce haftada bir yapılan bi iğne daha var ki aman aman....:)
Rulinn hiçbir şey hissetmedim bende. Zaten şuan hissetmen mümkün değil ama bak sürekli dinlen iş yapma tamam mı.Selam canım. Bişey sorucam. Transferden sonra nasıl hiss etdin? Yani bebeğinin tutunduğunu içinde hiss etdinmi?. Ben hiçbişey hiss etmiyorum. Ama onşAllah tutunmuşdur. Hergün dua ediyorum. Bi saniye bile aklımdan çıkmıyo
Yok canım zaten hiçbir iş yapmıyorum. Sağolsun eşim hiç iş yaptırmıyo.sürekli dinleniyorum. Sen bebeğin kalp atışlarını duymadınmı canım hala? Ne zaman gideceksin doktora?Rulinn hiçbir şey hissetmedim bende. Zaten şuan hissetmen mümkün değil ama bak sürekli dinlen iş yapma tamam mı.