Tüp bebek

Yok canım zaten hiçbir iş yapmıyorum. Sağolsun eşim hiç iş yaptırmıyo.sürekli dinleniyorum. Sen bebeğin kalp atışlarını duymadınmı canım hala? Ne zaman gideceksin doktora?
Kalp atışlarını dün itibariyle duydum. Darısı sana inşallah. Rabbim tez zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsin.

Rulinn lillybru inşallah tutunmuştur bebekleriniz. İnşallah inşaallah inşallah.

Rulinn lillybru inşallah tutunmuştur bebekleriniz. İnşallah inşaallah inşallah.
Teşekkürler canım benim. Bana çok destek oluyosun. Rabbim yardımcın olsun. Bebeyini sağ salim kucağına alasın inşAllah. Canım sormuşsun şişlik var mı. Evet bende şişlik var.

Teşekkürler canım benim. Bana çok destek oluyosun. Rabbim yardımcın olsun. Bebeyini sağ salim kucağına alasın inşAllah. Canım sormuşsun şişlik var mı. Evet bende şişlik var.
Şu şişlik çok önemli canım. Transferimden üç gün sonra hemşire sende şişlik mi var dedi evet iki gündür böyle dedim. Kabızlık yoksa hamile olmaa ihtimalin çok yüksek dedi. Gerçektende şişlik olan arkadaşların da hepsi hamile çıktı. İnşallah sende güzel haberi vereceksin canım. Sabırsızlıkla güzel haberi vermeni bekliyorum:)

Şu şişlik çok önemli canım. Transferimden üç gün sonra hemşire sende şişlik mi var dedi evet iki gündür böyle dedim. Kabızlık yoksa hamile olmaa ihtimalin çok yüksek dedi. Gerçektende şişlik olan arkadaşların da hepsi hamile çıktı. İnşallah sende güzel haberi vereceksin canım. Sabırsızlıkla güzel haberi vermeni bekliyorum:)
Ay inşAllah canım benim. Hayr bende kabızlık falan yok çok şükür. İnşAllah söylediğin gibidir hamileyimdir. Canım lütfen rica etsem söylermisin tam olarak transferden sonra doktor hangi ilaçları yazdı sana?

Ay ne güzel. Çok mutlu oldum canım. İnşAllah kan testinde yüksek çıkar. Allahım yardım et bize. Ben de çok heyacanlıyım. Günler çabuk geçsin:KK46:

Sabah dayanamadik erkenden yine gittik test aldik,evde yaptik,yine ikinci cizgiyi gorduk;)))ama pazar gunu kan testim var;)))ikiz ihtimalide yuksek sanirim bakalim;)))

Ay inşAllah canım benim. Hayr bende kabızlık falan yok çok şükür. İnşAllah söylediğin gibidir hamileyimdir. Canım lütfen rica etsem söylermisin tam olarak transferden sonra doktor hangi ilaçları yazdı sana?
Canım özelden yazayım hemen.

Son düzenleme:
Canım özelden yazayım hemen.
Faasi canım morelim çok bozuk. Ara sıra kasıklarımda ağrılarım oluyodu ama. Bugünnen adet sancıları gibi sancılarım başladı. Ha oldu ha olacak gibiyim. Daha adete 10 gün var ama. Transfer olalı 1 hafta daha. İnşAllah olmam canım.

Faasi canım morelim çok bozuk. Ara sıra kasıklarımda ağrılarım oluyodu ama. Bugünnen adet sancıları gibi sancılarım başladı. Ha oldu ha olacak gibiyim. Daha adete 10 gün var ama. Transfer olalı 1 hafta daha. İnşAllah olmam canım.
Regline 10 gün varsa bu adet sancısı olamaz muhtemelen tutunma ağrısı yaşıyorsun bu dönemde kanaman bile olabilir. Ama rahat değilsen doktorunu bir ara bu ağrıyı bir de o yorumlasın.
Yarın yada sonraki günde al bir test 12.gune kadar bekleme inşallah çift çizgiyi görünce bu stresten kurtulursun canım.

Regline 10 gün varsa bu adet sancısı olamaz muhtemelen tutunma ağrısı yaşıyorsun bu dönemde kanaman bile olabilir. Ama rahat değilsen doktorunu bir ara bu ağrıyı bir de o yorumlasın.
Yarın yada sonraki günde al bir test 12.gune kadar bekleme inşallah çift çizgiyi görünce bu stresten kurtulursun canım.
Canım doktorum yurt dışında malasef. Onun için arayamıyorum. İdrar testi için de acele etmek istemiyorum. Hayal kirikliğina uğramaktan korkuyorum:KK43:.inşAllah dediyin gibidir canım tutunma ağrısıdır. Çünki sürekli ağrı var bugün

Kızlar selam. Nasılsınız? Bugün 10. Günümdeyim. İnşAllah cumartesi socumu alıcam. Bi kaç gündür crionine jel geri gelmiyodu. Bugünnən geri geldi ama turuncu. Sizce bu iyi mi kötü mü biıemedim. Hamile kizlar size soruyorum sizde böyle bişey oldu mu?

Kızlar çok üzgünüm. Ağıamak krizine girdim. Yarın test günüm bugün dayanamayıp idrar testi yapdım. Neqatif çıktı. Eğerki olsaydı bugünle yarın aarasında ne varki silik de olsa ikinci çizgiyi görürdüm. Malesef olmadı.

Kızlar merhaba. Kan verdim. Test sonucumu bekliyorum. Lütfen hamiş kizlar dua edin benim için. Hamilelerin duaları kabul olurmuş.

Back
X