Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
Canim sağ ol msj için bir rahatsızlığım yok şükür da için de Sağol Var olcanım allah yardımcın olsun rahatsızlıgın ne
selamlarrr az öncede yazdım bi yerde sitede ama siteyi doğru kullanmayı bile bilemiyorum henüz:) bende yeni katıldım ilk kez tüp bebekteyim çok heyecanlaıyım:) muhtemelen bu hafta sonuna doğru transfer olacak allah kısmet ederse çok tuhaf hissediyorum hem mutlu hem tedirgin sizlerde böyle oldunuz muSlm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
Hg. Evet çok farklı bir duygu Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi da nasip eder allah yardımcımız olsunselamlarrr az öncede yazdım bi yerde sitede ama siteyi doğru kullanmayı bile bilemiyorum henüz:) bende yeni katıldım ilk kez tüp bebekteyim çok heyecanlaıyım:) muhtemelen bu hafta sonuna doğru transfer olacak allah kısmet ederse çok tuhaf hissediyorum hem mutlu hem tedirgin sizlerde böyle oldunuz mu
nefika emeklerinin boşa çıkmamasını dilerim.allah yardımcın olsun.ananas bebeğin tutunmasına yarıyormuş bilgin olsuncanım allah yardımcın olsun rahatsızlıgın ne
süper her şeyin yolunda gitmesini dilerim.iyi beslen olacağına inan sürekli yatma bol su bol dua :)Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
Arkadaşlar hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sürekli yatmiyorum bol da su içiyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Rabbim tüm zorda olanların yardımcısı olsun tabi bizim desüper her şeyin yolunda gitmesini dilerim.iyi beslen olacağına inan sürekli yatma bol su bol dua :)
selamlarrr az öncede yazdım bi yerde sitede ama siteyi doğru kullanmayı bile bilemiyorum henüz:) bende yeni katıldım ilk kez tüp bebekteyim çok heyecanlaıyım:) muhtemelen bu hafta sonuna doğru transfer olacak allah kısmet ederse çok tuhaf hissediyorum hem mutlu hem tedirgin sizlerde böyle oldunuz mu
Hg. Siteye evet sen biraz daha zaman almissin inşallah istediğin olur . Benim de 4 günüm çok karışık duygular içindeyim . Rabbim istediklerimizden geri bırakmaz bizim ve bizim gibilerin yüzüne bakar inşallah aminMrb arkadaşım. Bende sitede daha yeniyim. Bende ilk kez tüp bebek yaptırdım bugün transferimin 10. Günü evet insan çok tuhaf suygular yaşıyor.. Mutluluk, tedirginlik,gerginlik,korku herşeyi bir arada yaşıyorsun. Ama bol bol dua etmekten başka yapacak bişey yok. Rabbim yanında olsun...
merhaba benimde transferden sonra 8.günüm ve bacaklarım çok ağrıyor adet olacağim diye çok korkuyorum[/QUOTE
Benimde öyle heryerim ağrıyor. Ama yinede çok umutluyum. Hiç umutsuzluğa kapılma arkadaşım.....
inşallah sizin test günleriniz ne zman??
Mutlaka haber verBenim test günüm yarın..
Inşallah istediğin olur Rabbim utandirmasin benim de 27/09/2014 tarihinde . Haber bekliyoruz mutlaka bildir allah im yardım etsinBenim test günüm yarın..
Mutlaka haber ver
Inşallah istediğin olur Rabbim utandirmasin benim de 27/09/2014 tarihinde . Haber bekliyoruz mutlaka bildir allah im yardım etsin
arkadaşlar tüp bebeği nerede yaptırdınızTabikide heber veririm.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..