- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benimde transferden sonra 8.günüm ve bacaklarım çok ağrıyor adet olacağim diye çok korkuyorum
Rabbim tüm istiyenlerede bu mutluluğu yaşatsın
Saol Cnm bakalım devamı gelecekmi 7.16 çok düşük dedi doktor
Zeynep canım çok sevindim inşallah kucağına almayı da Rabbim nasip etsin darısı bizlere. Benim de rapor bitti bugün ise başladım zor oluyorKızlar 7.16 sonuç gebelik var
Canım çok dikkat et dikkat etmek çok önemli bnimde düşük tehliken var Allah cümlemizin yardımcısı olsunZeynep canım çok sevindim inşallah kucağına almayı da Rabbim nasip etsin darısı bizlere. Benim de rapor bitti bugün ise başladım zor oluyor
Hg. Inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz . Herkesin kalbinde olanı hakkında da hayırlara vesile olur☺merhaba arkadaşlar bende burada yeniyim tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forum sayfasını 34 yaşındayım 1 aşılamam var düşükle sonuçlanan şu anda da tüp bebek transferimin 10. günümdeyim çok güzel bir forum sitesi sevinçle sonuçlanan yada sonu üzüntülü biten yorumlar okudum bende çok heyecanlıyım çok garip duygular içindeyim allahım ilk önce hepimize sağlık versin daha sonrada dualarımızı kabul edip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
amin canımHg. Inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz . Herkesin kalbinde olanı hakkında da hayırlara vesile olur☺
İnşallah pozitif sonuç alırsın. Bende yaptırdım, 2 Eylül de transferim oldu, 12 Eylül de Allah'a şükür test sonucum pozitif çıktı. Yarın kese veya keseleri görmeye gideceğim. İnşallah sorun çıkmaz. Transferden sonra lütfen dinlen, dinlenirken sakın atıp tutma, tuttu mu, tutmadı mı, ya tutmazsa diye düşünme. Rahat ol ve inan. Beslenmene çok dikkat et. Bol bol dinlen.Slm arkadaşlar aranıza yemi katıldım bugün itibariyle tup bebek yaptırdım duaların ihtiyacım var şimdiden sağ olun
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var az önce çok hafif pembemsi bir kan geldi transferin 9. Günü bir sorun mu var sizce çok kötü durumdayım lütfen yardım edinArkadaşlar ben transferden sonra 1 hafta dinledim pzt. Günü de ise başladım yoğun şekilde çalışıyorum umitsizlige katılıyorum bazen kızlar ya olmazsa diye kafama takiliyor bu CTS belli olacak ne olur dua edin ne olur
canım durumun nedir umarım kanaman yoktur varsada kimisi yerleşme kanaması diyor o kanamaya inşallah öyledir sıkma canınıArkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var az önce çok hafif pembemsi bir kan geldi transferin 9. Günü bir sorun mu var sizce çok kötü durumdayım lütfen yardım edin
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var az önce çok hafif pembemsi bir kan geldi transferin 9. Günü bir sorun mu var sizce çok kötü durumdayım lütfen yardım edin
Bumi Sağol canım akşam çok kötü idim akşam saat 23.00 Dr. Aradım olabilir dedi. Sabah yine vardı Dr ile görüştüm korkma dedi. Şimdi de sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ağrıyor ateş basıyor. Ne olur dua nizi eksik etmeyinC
Canim bence skma canini kanama olmasi geyet normalmis.doktor ilk gunden soylemisti hafif kanaman olursa korkma diye.
Sağol canım inşaallah öyledir. Kasiklarim da sancı var birsey yoktur da inşallahcanım durumun nedir umarım kanaman yoktur varsada kimisi yerleşme kanaması diyor o kanamaya inşallah öyledir sıkma canını