Tüp bebek

dermannuri

Derman
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
486
308
83
38
iyi geceler arkadaşlar tüp bebek tedavisine basladim uzhn protokol lucrin kullandim simdi adetimin 3 günü puregon 300 başladım ama doktor 275 unite verdi bu ünitede kullanan varmi

orasına takılma bence,bende 450 lik gonal f kullanıyorum ama 225 ıuı yapıyorum hergün.

kaç gün iğne yaptınız bana 6 kutu aldırdı bu dozla 7 gün yetiyor ilaçlar

vücut kitle endeksine göre verilen ilaçlar bunlar.. kilo-boy ölçülüp... bana iki kutu gonal f 900 ünite aldırdı doktorum. 225 ünite 8 gün yaptırdı.. 6.günden sonra da yumurta çatlatmama iğnemi yaptırdım...bugün 9.gün çatlatma iğnesi de oldum. yarın için opu olucak beklemedeyim...

Banada 225 ıu verdi ve bugün 8. Gün.dün ve bugün antagonist yani çatlatmama iğnelerini yaptım,yarın sonuncu antagonisti yapıcam.ve kontrolüm var yarın.muhtemelen perşembeye agonist vericek(çatlatma iğnesi). Bu hesaba göre bende 900 kullanmış oluyorum.ilaçlarda kazıklama çok oluyor kızlar,sıkınpazarlık edip iyi araştırın

benim ilaçlarım 1800 ünite yapıyor 6 kutu 6 gün yetiyor ilaçlarım 7.güne yarım kalıyor kilomda fazla değilki yüksek doz verdi anlamadım bide yumurtalıklarım çok iyi olduğu halde dünden beri düşünmekten kafayı yedim

Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tadavisi görüyorum emrıyolarım dondurul du 4 aralık da tırasverım var dua larınızı beklıyorum.

Ayyyy canım yaaa,çok pardon ben yanlış yazmışım.bugün 8. Günüm ve 3. Kutu bitti.yani 3x450 = 1350 ıuı kullanmış oldum bugüne kadar.elimde bi kutu daha kaldı 450 lik.yarın bakalım ne diyecekler.son kutuyu da kullan derlerse 1800 oluyo toplamda.ama inşallah gerek kalmazzz

Allah y
Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek tadavisi görüyorum emrıyolarım dondurul du 4 aralık da tırasverım var dua larınızı beklıyorum.[/QU
Allah yardımcınız olsun.cümlemizin... Emeklerinizin meyvesini almanızı nasip etsin rabbim..

valla bende anlamadım doktor 6 günde 1650 ünite vurduruyor tekrar ilaç almam lazım zaten doktorda sinir bişey onun demesi gerekenleri ben soruyorum evet evet diyor eczanede çalıştığım için bu şeyleri biliyorum bilmesem yanmıştım

Haklısın bu işlerde dr çok önemli.konuşmamak ne demekmiş.bence hakkını ara,bedavamı yapıyolar sanki.Allah razı olsun bizimki melek gibi bir insan.çok beyefendi,her gittiğimde muayeneden önce hal hatır eder,sohbet eder.muayne sonrası dr ayrı hemşire ayrı oturup anlatırlar detayları.çok memnunum valla,hele ki pozitif sonuçla biterse ellerini öpeceğim hepsininSeninkini kısa tutmaya çalışıyorlar belliki,hızlandırmak amaçlı.benimde yumurtalıkların durumu çok iyiymiş.8-8 16 folikülün var dedi dr.o yüzden yüksek dozdan başlancak dedi.bildiğim kadarıylada olabilecek en yüksek doz 225. Sen bence sıkuştır dr çekinme.dünya kadar para sayıyosun,stressi ayrı.cvplamak zorunda.ohss olursa ya Allah korusun Yan etki yapıyomu mesela sana,ben bile çok fena oldum ilk günler.şimdi şimdi fena değilim

benimde yımurtalıklarım çok iyi dedi en az 10 tane toplarız dedi ya pazartesi muayeneye gittim cuma gel dedi tahlil yapmayacakmısınız dedim rahmin çok iyi gerek yok zaten ben sana kesin tutacak gözüyle bakıyorum dedi senin gibi hastalarımın hepsi hamile kaldı bi taraftan ümit veriyor bi taraftan batırıyor ilaçların şu anlık bi yan etkisi şiddetli başağrısı bide iştahsızlık yaptı ben bi arayayım doktoru haklısın dünya para alıyor hastane ayrı kendi muayene ediyor ordan alıyor soydu bizi resmen

merhaba valla nasıl doktormuş o kesin gözüyle bakıyor inş tutar yanlış anlama . ama zaten stresli bir olay tüp bebek doktor sana bu kadar garanti veriyor olaki tutmadı o zaman ne diyecek acaba çok merak ettim banada şansımın yüksek olduğunu söyledi 20 tane yum topladı transferim çok iyi geçti çok yüksek dozda ilaçta kullanmadım ama koca bir negatif inş senin bebeğin sana tutunur . ama doktorları anlamak gerçekten çok zor para içi neler yapıyorlar neler kafana takılan herşey için ara mecbur cevaplamak zorunda parayı almayı biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…