- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi dermannuri
-
bayağı değişmiş benden sonra demekkişafak bey doğan beyle çalışıyordu zaten burdaki merkezi kapattılar batumda açtı şafak bey oraya gelmiyor rizede sadece muayene odası var tüp bebek yok
yumurta sayın çok iyi bence,kesinlikle olacağına inan pozitif düşün.eğer eşinde sıkıntı yoksa bence olur.arkadaşım bu şekilde kaldı.kendine çok dikkat et,aşılama sonrası sürekli yat,uzan,test sonucunu görene kadar iş yapma.ayaklarını sıcak tut.hatta nerdeyse o bikaç gün banyo bile yapma bence.risk alma.bence olur.hayırlı haberlerini alırız seninde inşallahhh....merhaba arkadaslar sıze bır sey sormakıstyorum ben aşılama olucam ve ılk aşılamam olucak toplam 14 tane yumurtam oluştu eşimde bı sorun yok ben pcos hastasıyım bı tanede düşüğüm var sizce tutma şansı var mı yumurta syısı arttıkça kalıtesi azalıyormus doğru mu buı
Rabbimin her işinde vardır bir hikmet,bir sınav.sabredip boyun eğmek lazım:) duaların için teşekkür ederim.cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah...o kusmuk kokulu gıdıklarını,süt kokan ağızlarını,mayhoş kokan ayaklarını sevmek nasip olsun hepimizeinşallah bizimde ilk denememizde tutarda hamile kalırız zaten sinir oluyorum o sıcak yatağında hamile kalanalara bi gecede hamile kalıyorlar bide bize bak inşallah cumartesiyi kolaylıkla atlatırsında çok iyi yumurtaların olur
evet cnm guzel oldu ayni gun haberleselim fazla buyumus yumurtaliklar.cok ii dedi drum guzel haberler verelim ins birbirmize :)ayy ne tesadüffyumurtam fazla bile olmuş derken,çokmu büyümüş?allah cümlemizin yardımcısı oldun inşallah.her namazda dua ediyorum inanın... eğer tutarsa seneye 15 ağustos gibi fln doğum tarihleri oluyor hadi inşallahhh kızlar...
hadi bakalım...Allah cümlemize müjdeler vermeyi nasip etsin inşallah.benimkiler dün 18mm ydi.bakalım cumartesi neler olacak,ayyyyy günlerdir uykusuzum heyecandanevet cnm guzel oldu ayni gun haberleselim fazla buyumus yumurtaliklar.cok ii dedi drum guzel haberler verelim ins birbirmize :)
amın cnmm ınsallahh benım pazrtsıı gunuu 18 mm bugunu solemedıı benım bu 3. hala ılk gıbı heycanlıyım bendee sonu guzel olsn ınss 2 negatıfden sonraa yılmadımmm umutluyummhadi bakalım...Allah cümlemize müjdeler vermeyi nasip etsin inşallah.benimkiler dün 18mm ydi.bakalım cumartesi neler olacak,ayyyyy günlerdir uykusuzum heyecandan
cmrtsı gunu yaz opudan sonra kac yumısın toplandıııı
evet cnm aksam 12:30 da vurdum sen kendinmi vurdun benimde cok sancim vae suann cok fazlada gazzBu heyecan beni yedi günlerdir.yazarım tabi,an be an canlı yayın inşallah.pzt 18mm se baya büyümüşler Benim pztsi 16 flndı.çatlatma iğneni oldunmu?ben akşam oldum ve şuan sanki adet öncesi sancılara benzer bir sancım var.sordum normal dediler Yarını iple çekiyorum.seninde çok güzel yumurtaların olur inşallah canım.boll çift sarılı
Evet canım kendim yaptım,baya da acıdı bu kezevet cnm aksam 12:30 da vurdum sen kendinmi vurdun benimde cok sancim vae suann cok fazlada gazz inss cnmm yarin guzrll olcakkk :)
evet cnm benımde acıdııEvet canım kendim yaptım,baya da acıdı bu kezHemşireyi aradım normal dedi,herşey kontrol altında dedi.vajinal jelini uyguladınm
tedawin hayirli.olsun cnmm benim 3 denemedirr hic e2 degerleri soylenmedi bana sadece usg yumurtalarin fazla gelismis massalahh pozitifi yakalarsin ins :)kızlar sabah doktora gittim 8 tane yumurta oluşmuş en büyüğü 11mm 4 gündür iğne kullanıyorum çarşamba çatlatma iğnesi olurum büyük ihtimalle cuma veya cmt toplama işlemi olacak doktor dahada yumurta oluşur dedi ama e2 değerin ilaçlardan dolayı artabilir dedi eğer artarsa yum. dondurup öbür ay transfer ederiz dedi sizede böyle bişey söylendimi acaba
hmm,değişiyo demekki dr dan dr a.hadi bakalım heyecan tavan olmuştur sende deevet cnm benımde acıdııyok verılmedı daha jell transferden sonra verılıo benımmm
artarsa neymiş yakızlar sabah doktora gittim 8 tane yumurta oluşmuş en büyüğü 11mm 4 gündür iğne kullanıyorum çarşamba çatlatma iğnesi olurum büyük ihtimalle cuma veya cmt toplama işlemi olacak doktor dahada yumurta oluşur dedi ama e2 değerin ilaçlardan dolayı artabilir dedi eğer artarsa yum. dondurup öbür ay transfer ederiz dedi sizede böyle bişey söylendimi acaba
yok ya alistim ben nelwr olacagini biliyorumm ins diee ikisi gibi olmazda kolay olur bu senin ilk demi :)hmm,değişiyo demekki dr dan dr a.hadi bakalım heyecan tavan olmuştur sende de
Evet canım ilk,son da olur inşallah.yok ya alistim ben nelwr olacagini biliyorumm ins diee ikisi gibi olmazda kolay olur bu senin ilk demi :)
ayy hadıı yaaa aksılık ısteee gıdılmıyoo dıee bılıorum ben cnmm bılemedımkı sımdıııEvet canım ilk,son da olur inşallah.Ya aksi gibi 16 senelik doldulu dişim kırıldı yaa Dişin kalan kısmıda bi keskin ki dilimi acıtıyo konuşurken.nerden çıktı durup dururken ya aksilik işte.napıcam şimdi,bebiş olursa dişçiye gidilitmi ki acaba
Ya dilimi acıtmasa sorun değil de.inşallah transferi salı dln derde pzt si hallettiririm hemen.ayy hadıı yaaa aksılık ısteee gıdılmıyoo dıee bılıorum ben cnmm bılemedımkı sımdııı
canım onu dedim doktora şimdi yapalım diye iğnelerden dolayı e2 değeri doğru çıkmaz dedi yüksek çıkar yumurtalar toplandıktan sonra değer normal seviyeye iner dedi valla olacaksa 1 ay değil 5 ay beklerim yeterki olsunartarsa neymiş yatahlil yapıp kontrol edecek e2 seviyesini.ben 2 günde bir baktırdım.çok önemli çünkü,allah korusun aşırı gelişmede ohss mi ne olabiliyo.bence kontrol ettir tahlille bu kadar sıkıntı,heyecan çekiyorsun neden bir ay ötelensin ki?oturdukları yerden ne rahat konuşuyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?