- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi dermannuri
evet,çarbaya 1,perş 2 cuma 3 oluyo normaldeohh masallah transfer gununudemi sayiyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet,çarbaya 1,perş 2 cuma 3 oluyo normaldeohh masallah transfer gununudemi sayiyon
hiii ben daha 1:Oevet,çarbaya 1,perş 2 cuma 3 oluyo normalde
seninle aynı olmamışmıydı transferlerimiz?hiii ben daha 1:O
yok cnm dun oldu benim 5. gun embriyosuydu yaseninle aynı olmamışmıydı transferlerimiz?![]()
heeeee... tmm doğru.kafa gitmiş bendeyok cnm dun oldu benim 5. gun embriyosuydu ya
heeeee... tmm doğru.kafa gitmiş bende![]()
hiç yok,ama balık ve cevize asılıcam inşallah.bunlar çok önemli.omega3 deposu.beyin ve omurilik mimarı![]()
![]()
![]()
ozellikle yedigin bisiler varmi
baliktan nefret ediyorummmm :-O badem ceviz yiyorum ben meyvehiç yok,ama balık ve cevize asılıcam inşallah.bunlar çok önemli.omega3 deposu.beyin ve omurilik mimarı
kız daha şimdiden ayırırsan yatakları 9 ay ölür adambu arada esinlemi yation ayrimiben ayri yatiom kolu ayagi rahat durmaz :)
oh ne guzel.ne bilim kprkuo bizimki carparsam falan diekız daha şimdiden ayırırsan yatakları 9 ay ölür adamyok ben beraber yatıyorum.deli yatmaz bizimki.
yok artıkoh ne guzel.ne bilim kprkuo bizimki carparsam falan die![]()
heeeyok artıkilahi yaa
![]()
ya kabızlık yok şükür de gazz işte yaaa,anlamıyorumki neden.üşütmüyorumda.ayaklarım giyili hep,ev desen fırın gibi.anlamıyorumheeekabiz falan.olmadin demi biraz zorlandim ben :-(
iyi bakim normal ya o herkeste oluoya kabızlık yok şükür de gazz işte yaaa,anlamıyorumki neden.üşütmüyorumda.ayaklarım giyili hep,ev desen fırın gibi.anlamıyorum![]()
nasıl gidiyor fıstık? son vaziyetler ne alemdeiyi bakim normal ya o herkeste oluo
ehh ii suan cnm bisim yok bugunki sinir haricnasıl gidiyor fıstık? son vaziyetler ne alemde![]()
hayırdır ne siniriehh ii suan cnm bisim yok bugunki sinir haricsen neler yapiion cnm
bilmiorum.aglama nobetlwri geliohayırdır ne siniriben de napim,beklemeye devam.bugün daha iyiydim.gaz,şişkinlik vs bir nebze azaldı gibi.midem bulandı biraz akşam üzeri
bide bu progeston jel ishal yapıyo afedersin,dertlerim amma da çokmuş
![]()
hmm,sinirlerin bozulmuştur,kolay değil bu işler yaa.ya da bebişler hormonlarını tavan yaptırdıbilmiorum.aglama nobetlwri geliobenimde hafifledii basim.donuyo benimde