Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba seda kumsal yaşadım bir olayı paylaşmak istedim sizinle tup bebek için gerekli tahlilleri yaptrma aşamasındydik sperm sayımız 6 milyondu tabi bunların arasinda saglikli olanı oldukça azdı. Dr um proxeed Şase verdi onu kullanincaı iyice dibe vurdu değerlerimiz. Ancak kadınlar kulübünde 2 milyondan 76 milyona yolculuk adlı bir yazı ile karşılaştım okumanı tavsye ederim. Sperm sayımız 6 milyondan 82 milyona yükseldi ve su an yaklaşık 1 aylık hamileyim. Umarım tup bebeğe ihtiyaç duymadan bebeğini kavuşursunuz.
Merhabalar : bu degerler tüp bebek tedavisini gerektırır. Özel sperm seçme metotları ıle ( hareketlerı normal ise mıkrochıp metodu veya bir diğer metot IMSI )sperm secılmesı embrıo kalıtenızı artırmak ve gebelık basarınızı iyilestırmek ıcın faydalı olucaktır.Basarıda dogru merkez secımı cok onemlıdır.
Bol sans dılerım.