Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Ay bende sevinmistim bi an ne güzel dicektim:) ilk denemen nden tutmadı özel de yaptrmistn
Evet cnm ozelde yaptirdim disarida dollenme olmadi yumartaliklarin alinmadan ve sperm vermeden once yemene dikkat et guzel beslenin.... Sigara icmeyin vs vs. cunku bize sebep sunamadilar belki bunlardandir dedim...

Evet cnm ozelde yaptirdim disarida dollenme olmadi yumartaliklarin alinmadan ve sperm vermeden once yemene dikkat et guzel beslenin.... Sigara icmeyin vs vs. cunku bize sebep sunamadilar belki bunlardandir dedim...
Ben devlette yaptrcm ya pek bilgi vermiyolar oyüzden soryrm cnm bnde esimde sigara icmiyorz zatn bide incir fln yerim

ben oyle seyler yiyemiyorum sut yapiyor prolaktinim cikiyor.... Ama beslenmene dikkat et uykun stres hersey onemli cnm ve sunu asla unutma sans kader kismet sakin kendini umutlandirma cok rahat ol.... Yani nasil rahat olunur bilmiyorum Ama.... :) birde kimseye soyleme derim sonra Allah korusun tutmazsa sorular adami olduruyor... :) .... İğne saatlerin ve catlatma igne saatin cok onemli birde nakil yapilirken hormon tahlili icin Kaan aliyorlar...nakil icin hormon larinda onemli kac olmalari gerek bilmiyorum ama hormon tahlillerini alip baska dr ye gostere bilirsin transfer icin bebisin tutmasi icin uygun mu diye.... Ne bilim arkadasim aslinda cok sey bilmekte iyi degil sonra olmazsa benim Gigi cok sorgular oluyorsun...:) bodoslama basla yaptir cik Allahim yardimci olur ins.... Hepimize .... benim bazan cok sinirlerim bozuluyor daha Yeni evli olmayan ve benden 3 yas buyuk birinin hamile oldugunu ve aldirdiginda duyunca Gigi yine isyan etmiyorum Allahim buyuk tour.vardir bir bildigi.... Sende sakin uzme kendini.....birde esimde sperm azligi varsa caksir suyu var benim 2 arkadasim onunla hamile kaldi ve biri ikiz ,ikiz olan 5 yil izarine ilk kullandigi ay hamile kalmis.... Suyu arastir bi... Bende aldim:)

Ay dur hangisinden baslayim cvp yazmaya çok çok sağol yardimlarn için öncelikle :) ben kayınvalidem lerin tarafa kimsye soylemedim ztn olmazsa laf söylerler daha çok üzülürüm diye.. birde catlatma iğnesi vurulcagim zaman sana gene yazrm bende saati önemli olduğunu duymuştum. Caksir suyu neymiş nerde satılıyor ki. Bende stres yapmamya calsyrm aslnda ama oldugu kadr artk hepimz mutlu sona ulasrz inşallah

Cn
.
Cnm caksir suyu konusunu sen bu islemleri Bitir Allah korusun olmazsa soylerim aktarlarda da var ama mersinden getirtiyorum asil yeri orasi.... Ins ihtiyac duymazsin.... Tmm ins olur kuzum haberdar edersin muucckk

Cn
.
Cnm caksir suyu konusunu sen bu islemleri Bitir Allah korusun olmazsa soylerim aktarlarda da var ama mersinden getirtiyorum asil yeri orasi.... Ins ihtiyac duymazsin.... Tmm ins olur kuzum haberdar edersin muucckk
İnşallah cnm lazm olrsa haber ederm

Şu çakşır suyunu bende istiyorum ama her yere güven olmuyor biz proxed plus kullaniyoruz doktor 6 ay kadar kullanin sonra tüp bebek düşünün dedi hatta 6 aya kadar mujdenizle gelirsiniz diye düşünüyorum dedi çakşır suyunu da kullansak zarar olur mu acaba?

biz beraber kullandık zararı
olmadı canım kullanabilirsiniz.çakşırın erkek kökünü alıp kendinde evde demleyip içirebilirsin.

Nasıl demlicem normal ihlamur yapar gibi mi? Birde erkek kökü diye satılıyor mu aktarda? Olumlu sonuç aldınız mı ?

Nasıl demlicem normal ihlamur yapar gibi mi? Birde erkek kökü diye satılıyor mu aktarda? Olumlu sonuç aldınız mı ?
şeker kaşığı büyüklüğünde parça koparıp kaynamış suya atıyorsun yeterince demlenince içiliyor.evet dişi olan kökler demlenince acı oluyor zehir gibi,bunu kadınlar kullanıyormuş.erkek köklerde erkekler için,tadı içilebilir kıvamda.beraberinde başka vitaminler ilaçlar falanda kullandık işe yaradı artık hangisi yaradıysa.

biz beraber kullandık zararı
olmadı canım kullanabilirsiniz.çakşırın erkek kökünü alıp kendinde evde demleyip içirebilirsin.
Hayir oyle yapinca tek basina etkisi cok olmuyor.yaninda bazillion macunlatda olmali Ben cok arastirdim.... Bu mersindeki adaminki hepsi karisik yapiyor.... Birde aktardakiler kumlu gibi demlemede ballada pekmezlede karistirip yedik ,aktardan suyunuda aldik ama bu adaminki kadar etkili degil Ben bu ay yumurtlamayi gectim onumuzdeki ay kismetse sonuca bakicam tabi farkli bir sorun yoksa....

Ben fark etmedim siz zaten yazmissiniz tek basina kaynatma olmaz diye.... Siz yaninda neler yaptiniz ayrintili anlatirmisiniz...ve hangi ildesiniz.... Tsk Ler...

Proxed plusa Ben kullanmadim banada bunu aciklayan olmadi bi anlatirmisinz caksirle kullanayim ve nereden aldiniz... Her eczanede varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…