- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Kasis_1993
-
Çok sağol cnm facemde yok ya instgramimda yok girelibildigin zamn cvplarsn ozmn benm kistlerm var büyük oyüzden karın agrım cok olur dye korkuyorum ama yapck bişey yok bide tutnmamasi için neler yaptnCanim biraz karın ağrısı oluyor kusura bakma mesajını yeni gördüm bu yuzden gec cevap yazdım sana sunu diyebilirim eğer hersey az ağrılı ve güzel geçsin istiyorsan rahat ol kasma kendini bu aşamalar sabır istiyor ve sonrası da oyle ben kac aydır iğne vurunmaktan kalcalarim delik deşik oldu Rabbim herkese çektiği sıkıntının sefasını sürmeyi nasip etsin eğer başka bilgi vs iadresimden burdan değilde beni kendi face adresimden ekleyebilirsin buraya pek giremiyorum cemile özkan sandallı tutması için gerekli şeyler var görüşürüz inş.senin adın ve soydan ne ona gore kabul edeyim eğer geçen yoksa instragram yaz cemilemhmt o da
Çok bir çaba harcamadim beslenmeme dikkat ettim ananas yedim hergün bir iki dilim ve iki üç hurma bir iki kuru incir bir avuç gibi fındık,badem,kuru üzüm,kabak çekirdeği, yedim hergün ama abartmadan çünkü ne kadar cok yersen ye hersey için geçerli belli bir miktarını vücut vitamin olarak alıyor ve hergün elma,muz,ve sevdiğim meyvelerden yedim kasma pozitif düşün olur ins kısmını temizlet oyle yaptir bence riske atarsin boyle ilk bir hafta cok onemli agir kaldirma ama hep yatma kan dolaşımı gerekli ufak ufak işlerini yap duani eksik etme kalpten yap ins hayirlisi ile olurÇok sağol cnm facemde yok ya instgramimda yok girelibildigin zamn cvplarsn ozmn benm kistlerm var büyük oyüzden karın agrım cok olur dye korkuyorum ama yapck bişey yok bide tutnmamasi için neler yaptn
Çok sağol cnm dikkat edicem soylediklerine bide kistlermi baskilamak icn 4 ay iğne oldm ama inşallah tutar ya valla hep dua edyrmÇok bir çaba harcamadim beslenmeme dikkat ettim ananas yedim hergün bir iki dilim ve iki üç hurma bir iki kuru incir bir avuç gibi fındık,badem,kuru üzüm,kabak çekirdeği, yedim hergün ama abartmadan çünkü ne kadar cok yersen ye hersey için geçerli belli bir miktarını vücut vitamin olarak alıyor ve hergün elma,muz,ve sevdiğim meyvelerden yedim kasma pozitif düşün olur ins kısmını temizlet oyle yaptir bence riske atarsin boyle ilk bir hafta cok onemli agir kaldirma ama hep yatma kan dolaşımı gerekli ufak ufak işlerini yap duani eksik etme kalpten yap ins hayirlisi ile olur
Hayrli olsn col güzel böyle haberlr duymk Allhm sağ salim kucaginza almayida nasip etsin. Havuç suyu duymamistm hic cnm denerm bide beslnmene dikkt ettn yani dışardan yemedin dmi sebze meyve fln yednMerhaba canım bende yeni oldum tüp bebek ve tuttu bende beslenmeme dikkat ettim 1 hafta sabah akşam havuç suyu içtim sonra akşamları 1 bardak içtim baya faydasını gördüm
Çok sağol cnm kesinlikle dikkat edicem dediklerine havuc suyu bide ananas yicem oda tutunmasını kolaylastrymus . Aklma gelirse sorarm dha yeni baslicam tedaviye cunkü inşallah iyi geçerİbrahim saraçoğlundan duymuş annemde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş havuç suyu. Beslenmedede canım ne istediyse onu yedim ama kivi portakal suyu badem süt ayran onları iyi yedim kahvaltıda yumurta peynir yemeye dikkat ettim ev işide sadece süpürmedim ağır kaldırmadım gerisini transferden bi iki gün sonra yaptım ara ara kasma hiç kendini 10.güne kadar evden çıkmadım ama
Amiiin cnm SağolTeşekkür edeiyorum bu arda Allah razı olsun inşeAllah sanada nasip eder rabbim her zaman yardımcı olurum
Hep ediyorum dua çok hemde inşallah kabul olr . Bursadym senTedavi sürecide önemli dikkat et biraz dikkat etmek gerekiyo ama rabbim nasip edince o isteyince herşey oluyo bol dua et . Hangi ildesiniz.
Kac yasindasn cnm ne zamndr olmuyodu bide sorun neydi ? Çok soru sordm galiba:)Ankara bende
Aa olurmu hiç ne çok sorusu her zaman sorabilirsin mutlu olurum. 24 yaşındayım 4 aylık evliyim hipo hipo hastasıyım tedavisiz olmuyo yani çocuğum 1 aşılama oldu tutmadı 1 tüp bebek oldu ve tuttu doktorum çok iyi yanlız Allah binlerce kez razı olsun ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?