- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Kasis_1993
-
inşallah bende çok okuyorum bekletiyorlar falan bekletmesinler yaa benim yaşımda var 34 yaşındayım özele de gitmek istemiyorumDha benm rapor çıkmadı bir ay olck nerdyse ne zaman cikcaginida bilmiyorum 1 şubatta doktora gitcem ne dicek bakalım insallah cok bekletmezler
İnşallah bekletmezler maddi manevi sıkıntı yasyrzinşallah bende çok okuyorum bekletiyorlar falan bekletmesinler yaa benim yaşımda var 34 yaşındayım özele de gitmek istemiyorum
Can'ım benim eşim de de aynı problem vardı Erzurum da oturuyorum buradaki doktorlar hiç boşuna para harcamayın tüp bebek yaptırın dediler bizde biraz araştırdık ve medikal park Göztepe hastanesinde Sedat kadanalıya yaptırmaya karar verdik aslında o süreç hiç de zor değil stres daha fazla oluyor benim ilk denemede pozitif sonuç aldım ama sağlıklı gebelik değildi düşükle sonuçlandı 1yıl sonra tekrar denedim ve rabbim e şükürler olsun sonuç muhteşem hayatımın dönüm noktası tarifsiz şimdi 20 aylık bi kızım var ve nisan da tekrar denemeyi düşünüyorum maddi olarak ilk 5000-5500 ü buldu ama ikinci deneme 3000i bile bulmuyor tabi dondurulmuş embriyoların varsa rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizlerle lütfen sizde bana dua edin bu saatten sonra benim daha olmasa da olur rabbim isteyen dileyen arzulayan hiç kimsenin kollarını boş koymasın rabbim herkese tattırsın bu tarifsiz duyguyu dualarım sizlerleArkadaslar Merhaba aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar varmı var ise bu süreçte geçirdiğiniz zorlukları ve aşamaları anlatirmisiniz benim eşinde azosperm hastası be zeynep Kamildee tedaviye başlıcaz ama çok umutsuzlaniyorum
Hayır Can'ım ne alakası var bizim ilk bi yıl olmadı ikinci senemizde biraz tedavi araştırdık olmayınca rapor çıkardık ve denedik bize kimse öyle bişe söylemediBen iki yillik evliyim devlet tüp bebek raporu cikarma şartı en az üç yıl olmasi yazyo internet te bilgisi olan varmı
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz korkacak bişe yok güzel düşün güzel olsunilaç veriyor bide göbekten iğne vuruyorsun yumurta lafı kontrollü çatlatıyorlar ilaç la daha sonra yumurta toplama işlemi yapıyorlar anesteziyle o biraz zor ne kadar fazla yumurta topluyorlarsa o kadar bel Ağrı'n oluyor ben bi kaç gün yürümekte bile zorlandım dışarda kaliteli olanları seçip döllüyorlar bi kaç gün geçiyo daha sonra çağırıyorlar gidiyorsun ve döllenmiş embriyo transferi yapıyo yarım saat yerinden kalkmadan sırt üstü yatıyorsun bir saat sonra taburcu ediyorlar 12gün sonra kan tahlili yaptırıyorsun ne olursa olsun herşeye değiyor bence hiç bi ağrı anneliğin üstünde değil korkmayın zaten emin olun doğum çok zor inşallah rabbim nasip ederde sizlerde yaşarsınızmerhabalar bende 30 aralıkta tüp bebek merkezine gidicem bursa uludağ ünv. nasıl başlıcak nasıl devam edicek
ilk başta çok merak ediyorum beni bilgilendirirmisiniz
Ay Can'ım ya alttaki hamilelik haftanı görünce çok mutlu oldum o günleri. mi hatırladım ve gözlerimden yaşlar geldi senin adına çok çok Mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKızlar Ben tüp bebek yaptırdım kasım 26 da transferim oldu.Çok şükür değerlerimde yüksek çıktı Perşembe günü inş keseyi görmeye gideceğiz.Öncelikle hiç umutsuzluk hissetmeyin duygusal olarak sağlam olmanız gerekiyor bu dönemde.Hep bebişlerinizin size tutunacağına inanın.Rabbim ol deyince oluyor.Biz çabamızı gösterelim Rabbim verir inşAllah.
Hadi ya içimi rahtlttn vlla cnm sizn sorun neydi pekiHayır Can'ım ne alakası var bizim ilk bi yıl olmadı ikinci senemizde biraz tedavi araştırdık olmayınca rapor çıkardık ve denedik bize kimse öyle bişe söylemedi
Can'ım erkek kısırlığıydı bizim ki eşimin morfoloji değerleri düşüktü spermler hareketsizmiş falan filan rabbim yardımcın olsun yeni başlıycaksınız herhalde hiç korkma Rabb'ime sığın kötü düşünme olur.güzel bitince sonu o süreç bile Güzeloğlu heyecan o stres herşey güzel belede ilk kalp atışı o herşeye değer rabbim hep yanınızda olsunHadi ya içimi rahtlttn vlla cnm sizn sorun neydi peki
Amin cnm sizn tüp bebek tedavisi güzel sonuçlanmış herlde kac aylk hamilesnz :) evet yeni baslcam bende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek uygun gördüler iki senedr cocgum olmuyoCan'ım erkek kısırlığıydı bizim ki eşimin morfoloji değerleri düşüktü spermler hareketsizmiş falan filan rabbim yardımcın olsun yeni başlıycaksınız herhalde hiç korkma Rabb'ime sığın kötü düşünme olur.güzel bitince sonu o süreç bile Güzeloğlu heyecan o stres herşey güzel belede ilk kalp atışı o herşeye değer rabbim hep yanınızda olsun
Evet Can'ım Rabb'ime şükürler olsun ilk denemede de hamile kaldım ama maalesef sağlıksız gebelik ti düştü ikinci denemede sağlıkla kucağımıza aldık 20 aylık kızım var nisanda rabbim nasip ederse tekrar deniycem rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallahAmin cnm sizn tüp bebek tedavisi güzel sonuçlanmış herlde kac aylk hamilesnz :) evet yeni baslcam bende çikolata kistleri var oyüzden direk tüp bebek uygun gördüler iki senedr cocgum olmuyo
Tup bebek zormu asilama tutmazsa tup bebek deniyecez laparoskopi histereskopi ameliyati oldum bakalim ama tup bebek acili bi islemm i cok korkuyorum ne gibi islemler yapiliyoEvet cnm ozelde yaptirdim disarida dollenme olmadi yumartaliklarin alinmadan ve sperm vermeden once yemene dikkat et guzel beslenin.... Sigara icmeyin vs vs. cunku bize sebep sunamadilar belki bunlardandir dedim...
Amin cnm inşallah ya .Allah bagislasin tüp bebek tedavisini özelde yaptrmistnzEvet Can'ım Rabb'ime şükürler olsun ilk denemede de hamile kaldım ama maalesef sağlıksız gebelik ti düştü ikinci denemede sağlıkla kucağımıza aldık 20 aylık kızım var nisanda rabbim nasip ederse tekrar deniycem rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah
Evet Can'ım medikalpark Göztepe hastanesinde Sedat kadanalıya yayaptırmıştım tekrar deniycem ama doktorumuz ayrılmış özel muayene açmış ama ben hastane deki olanakların orda olmayacağını düşünerek aynı hastanede farklı bi doktor la devam edicem ama dok tam karar veremedim araştırıyorum âmin Can'ım darısı başınızaAmin cnm inşallah ya .Allah bagislasin tüp bebek tedavisini özelde yaptrmistnz
Amin cnm inşallah Rabbim hayrli ve saglikli evltlar nasp etsn hepimizeEvet Can'ım medikalpark Göztepe hastanesinde Sedat kadanalıya yayaptırmıştım tekrar deniycem ama doktorumuz ayrılmış özel muayene açmış ama ben hastane deki olanakların orda olmayacağını düşünerek aynı hastanede farklı bi doktor la devam edicem ama dok tam karar veremedim araştırıyorum âmin Can'ım darısı başınıza
Amin canım inşallah güzel haber lerini bekliyorum lütfen tedavi ye başlayınca haber verAmin cnm inşallah Rabbim hayrli ve saglikli evltlar nasp etsn hepimize
Tabiki habr verrm cnm bende sabrszlkla başlamayı bekliyorum ztnAmin canım inşallah güzel haber lerini bekliyorum lütfen tedavi ye başlayınca haber ver
çok stres yapmıştım ama öyle hemen tüp bebek olmuyormuş :) heyecana yenik düştük aşılama yapcaklar 9 şubatta randevu verdiler büyük ihtimalle o günde birşey yapmazlar dün reglim de bitti bakalımCan'ım güzel haberlerini bekliyoruz korkacak bişe yok güzel düşün güzel olsunilaç veriyor bide göbekten iğne vuruyorsun yumurta lafı kontrollü çatlatıyorlar ilaç la daha sonra yumurta toplama işlemi yapıyorlar anesteziyle o biraz zor ne kadar fazla yumurta topluyorlarsa o kadar bel Ağrı'n oluyor ben bi kaç gün yürümekte bile zorlandım dışarda kaliteli olanları seçip döllüyorlar bi kaç gün geçiyo daha sonra çağırıyorlar gidiyorsun ve döllenmiş embriyo transferi yapıyo yarım saat yerinden kalkmadan sırt üstü yatıyorsun bir saat sonra taburcu ediyorlar 12gün sonra kan tahlili yaptırıyorsun ne olursa olsun herşeye değiyor bence hiç bi ağrı anneliğin üstünde değil korkmayın zaten emin olun doğum çok zor inşallah rabbim nasip ederde sizlerde yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?