Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Kizlar hapla tüp bebek tedavisi varmış genç yasta ve yumurtlama problemi olan hastalara uygulaniyormus bilginiz varmı? Göbek ignesi düşüncesi beni geriyo niye göbek yaa başka yer olmaz mi?
Canım göbek acimıyor bile asıl kalcalarda hal kalmıyor ama onunda çaresi var sukur

Kalca vahimlesiyor uzun süre yapılınca ama onunda çaresi var sukur dedigim gibi

Can'ım hayırlısı olsun sıkma canını o işlem daha kolay bildiğim kadarıyla rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz güzel düşün güzel olsun

Ilk baştan itibaren başla canım ama bak sunu yapacaksın ah keske onceden bende bilseydim neler çektim ne oturabildim ne yatabildim bunu teyzemden duydum hemen yaptık çok rahatladım yoksa hep apze oluyor bildiğimiz ispirtoyu büyük pamuk lara döküp sonra iki kalçaya ayrı ayrı koyup yarım saat yat sonra ins R ahatlarsin ama transferden sonra yüzü koyun yatma zararı olabilir sırt üstü yat ispirto çok rahatlatıyor kalçaları o kadar nette araştırdım bulamamistim teyzem yaşlı sa olsun o gördü çok kötü olmuş yeğenim dedi böyle böyle yap dedi çok iyi oldu valla tavsiye ederim ama siz ilk basta başlayın benimki gibi olup birikmesin

Kalçadan devamlı iğne vuruluyorsun o da hergün olunca artık gişelerden kalça mahvoluyor ama çok sukur uzun zaman sonra bununda çaresini ogrendim
Can'ım benim ilk denemede kalçadan iğne vurulmuştum ama öyle bi problem yaşamadım ben Allah'a şükür

Can'ım benim ilk denemede kalçadan iğne vurulmuştum ama öyle bi problem yaşamadım ben Allah'a şükür
Bilmiyorum canım inanki suan beni yanımdan gecipte eşimin kalcama yada annemin yanlışlıkla dokunması beni öldürüyor yatarken ve kalkarken çok kötü durum Esim de senin tenin hassas ondan mi oldu böyle ki diyor ama benim asıl transferden sonra progestan yağlı olduğu için iğne daha kötü yaptı sanırım sen progestan vurunmusmuydun ???

Bana iki doz vuruyorlar yağlı olduğu için de dağılmıyor pek

Evet canım ilk denemede baya bi vuruldum ama o düşük le sonuclaninca kullanmadım ama ben bi problem yaşamadım

Banada ilk iğnesi verildi hatta ağır bir iğne olduğunu söyledi iğneyi vurulduktan 1 saat sonra yerimden kalkamadım ayağım uyuştu ağrıdan uyuyamadım sonra hapına geçtik dayanamadığım için

Biz başka doktora gittik o da proxed plus i verdi sperm sayısı normal ama hareketlilik az çıktı 6 aya kalmaz sonuç alinir diye düşünüyorum dedi bakalim hayırlısı
Canım aynı sorun eşim dede vardı o ilaç ve onun gibi birçok ilaç kullandı hepside birbirinden pahali ilaçlar di ama ne yazık ki hiç bi sonuç almadı sonunda sağolsun bi Dr dediki hiç boşuna para harcamayin gidin tüp bebek yaptırın bi tane olsun sonrada normal yolla olursa ne ala olmassa zaten bi tane olur dedi ilerde düzelede bilir bu sorun iyice azalada bilir dedi işinizi şansa bırakmayın tüp bebek şansınız yüksekken dedi iyi ki de öyle söylemiş bi kızım oldu 20 aylık Rabbime şükürler olsun ama eşim de aynı sorun devam ediyor inşallah siz bi sonuç alırsınız ilaçlarda n en kisa zamanda yavrunuza ksvusursunuz nisanda tekrar deniycem dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…