Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Diğer sonuçlarda önemli benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 toplam sperm sayısı 2 milyondu doktorum tüp Bebek'ten başka çare yok Dedi başka şeylerle Zaman harcamayın Dedi tüp Bebek'le şuan 38 haftalık hamileyim çok şükür

Benim eşimin kaç milyondu hatırlamıyorum ama bizede en son doktorumuz öyle dedi ve bi kızım var çok şükür rabbim hayırlısıyla sizlerede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Tüp bebekle gebeyim umarım hepinize Allah nasip eder ilk seferde tutmaması sizi umutsuzluğa düşürmesin,içinizi rahat tutun ben ve çevremde 3-4 arkadaşım bu yöntemle bebek sahibi oldu dr çok önemli ve eşinizin desteği yoksa herkese açılacak bir konu değil süreç yıpratıcı ama beta hcg sonucunu alınca hersey unutuluyor emin olun sabırlı olun ve inanın çok dua edin ve umutla bebeğinizi bekleyin insallah Hepinize nasip olur

Bende hamdolsun tup bebekle hamile kalanlardanim suan ins merakım ikiz olup olmadığı hayirlisini versin Mevlam herkese ins mutluluk herkesin hakki ama vakti saati var sabırlı olun lutfen

Slm kızlar size bi soru ben mart yada nisan gibi tekrar deniycem ama dr mu hastaneden ayrılmış özel muayanehane açmış dr Ümran memnundum hastanede çalışan hemşireler le konuştum biri hastanede bi dr önerdi diğeri kesinlikle kendi dr umla devam etmemi söyledi siz olsaydınız ne yapardınız kendi dr umda 2 kez denedim ilk İ düştü ikincisini kucağıma aldım çok kararsızım şimdi lütfen yardım edin fikrilerinizi söyleyin

Doktorunu değiştir canım

Doktorunu değiştir canım
İşte öyle de hastane bin dr larını nette araştırdım biraz akademik kariyeri olan Hakkı'n da nerdeyse hiç bişe yok diğer uzman olan Hakkı'nda da çok fazla bişe yok tek artısı memorial hastanesinde Sema Kahraman'la beraber tüp bebek yapıyormuş yine bunun Hakkı'nda bişeler var ama hemşire akademik kariyeri olan ı Öner di

Ben mersin üniversitesinde tip fakültesi hastahanesinde yeni açılan tüp bebek merkezine yaptırdık çok memnun kaldık doktorumuzda eskiden acibademdeymis bilemiyorum nasip işi akademik cariyeri ne yapacalsin ki önemli olan bu alandaki başarısı ve uzmanlığı ben yaptırmadan önce bunu araştırmıştık nasip iste çok şükür darısı başına ins

Doktorunu degistirneni de şunun için söyledim bu kişi işinde çok iyi olsa birinden birinde olumlu olurdu hersey bu yuzden doktoru degistir n acizane fikrim tabiki .

Bende aynı fikirdeyim işte o kadar başarılıysa niye adına hiç olumlu yada olumsuz bişe yok kendi dr a çevremden de gidenler oldu ilk denemede oldu bu dr un başarısı hastanenin değil ama bence ama tüp bebek bölümünde ki hemşirelerden biri hastanede akademik kariyeri olan ı önerdi ama diğeri kesinlikle kendi dr una git dedi bende kendi dr umla gitmek istiyorum ama hastanede de kalmak istiyorum dondurulmuş embriyolarım hastanede taşımak sıkıntı olur ama dr sıkıntı olmaz dedi daha önce de yaptık dedi

Doktorunu degistirneni de şunun için söyledim bu kişi işinde çok iyi olsa birinden birinde olumlu olurdu hersey bu yuzden doktoru degistir n acizane fikrim tabiki .
Can'ım zaten dr um başarısız olsa o kadar iy hastaneler de çalışmazdı herhalde çevremden de çok hastası var ve memnunlar bende memnunum aslında ama işte özelmuayenehane diye kararsızım bide tabi embriyo taşıma işlem İ var

Sen daha iyi bilirsin öyleyse ne diyim hayirlisi olsun ins

o söylediğiniz yerde ablamın ikizleri oldu ama zor bi süreç tabiki allah yardımcınız olsun tüp bebekti onlarda çok fazla kanaması oldu ıkıncıde tuttu

Pardon mesajın üzerine mi yazdım çok afedersin arkadaşım sorun olursa yanitlarim sabırlı olmak cok onemli bunu bil ama

Pardon mesajın üzerine mi yazdım çok afedersin arkadaşım sorun olursa yanitlarim sabırlı olmak cok onemli bunu bil ama
Yumurta toplama işleminden snra cok agrn oldmu yda yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrasi yapmam gerkn bişey varmi acba ben yeni basladm tüp bebek tedavisine ama üniversite de yaptrcam pek fazla bilgi vermiyolar cnm cvplarsan sevinirm

Canim biraz karın ağrısı oluyor kusura bakma mesajını yeni gördüm bu yuzden gec cevap yazdım sana sunu diyebilirim eğer hersey az ağrılı ve güzel geçsin istiyorsan rahat ol kasma kendini bu aşamalar sabır istiyor ve sonrası da oyle ben kac aydır iğne vurunmaktan kalcalarim delik deşik oldu Rabbim herkese çektiği sıkıntının sefasını sürmeyi nasip etsin eğer başka bilgi vs iadresimden burdan değilde beni kendi face adresimden ekleyebilirsin buraya pek giremiyorum cemile özkan sandallı tutması için gerekli şeyler var görüşürüz inş.senin adın ve soydan ne ona gore kabul edeyim eğer geçen yoksa instragram yaz cemilemhmt o da

Merhaba bende tedaviye yeni başladım eşimin üroloji notunu bekliyoruz sizden detaylı bilgi almak isterim eşim ve ailem dışında kimse bilmiyor ve internetten ne kadar doğru bilgi alabilirim bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim face seni nasıl bulabilirim
Merhaba bende tedaviye yeni başladım eşimin üroloji notunu bekliyoruz sizden detaylı bilgi almak isterim Cemile hanım bana ulasirsanız sevinirim ırmak çıtak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…