- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
- Konu Sahibi Kasis_1993
-
Benim eşimin kaç milyondu hatırlamıyorum ama bizede en son doktorumuz öyle dedi ve bi kızım var çok şükür rabbim hayırlısıyla sizlerede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinDiğer sonuçlarda önemli benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 toplam sperm sayısı 2 milyondu doktorum tüp Bebek'ten başka çare yok Dedi başka şeylerle Zaman harcamayın Dedi tüp Bebek'le şuan 38 haftalık hamileyim çok şükür
Doktorunu değiştir canımSlm kızlar size bi soru ben mart yada nisan gibi tekrar deniycem ama dr mu hastaneden ayrılmış özel muayanehane açmış dr Ümran memnundum hastanede çalışan hemşireler le konuştum biri hastanede bi dr önerdi diğeri kesinlikle kendi dr umla devam etmemi söyledi siz olsaydınız ne yapardınız kendi dr umda 2 kez denedim ilk İ düştü ikincisini kucağıma aldım çok kararsızım şimdi lütfen yardım edin fikrilerinizi söyleyin
İşte öyle de hastane bin dr larını nette araştırdım biraz akademik kariyeri olan Hakkı'n da nerdeyse hiç bişe yok diğer uzman olan Hakkı'nda da çok fazla bişe yok tek artısı memorial hastanesinde Sema Kahraman'la beraber tüp bebek yapıyormuş yine bunun Hakkı'nda bişeler var ama hemşire akademik kariyeri olan ı Öner diDoktorunu değiştir canım
Ben mersin üniversitesinde tip fakültesi hastahanesinde yeni açılan tüp bebek merkezine yaptırdık çok memnun kaldık doktorumuzda eskiden acibademdeymis bilemiyorum nasip işi akademik cariyeri ne yapacalsin ki önemli olan bu alandaki başarısı ve uzmanlığı ben yaptırmadan önce bunu araştırmıştık nasip iste çok şükür darısı başına insİşte öyle de hastane bin dr larını nette araştırdım biraz akademik kariyeri olan Hakkı'n da nerdeyse hiç bişe yok diğer uzman olan Hakkı'nda da çok fazla bişe yok tek artısı memorial hastanesinde Sema Kahraman'la beraber tüp bebek yapıyormuş yine bunun Hakkı'nda bişeler var ama hemşire akademik kariyeri olan ı Öner di
Bende aynı fikirdeyim işte o kadar başarılıysa niye adına hiç olumlu yada olumsuz bişe yok kendi dr a çevremden de gidenler oldu ilk denemede oldu bu dr un başarısı hastanenin değil ama bence ama tüp bebek bölümünde ki hemşirelerden biri hastanede akademik kariyeri olan ı önerdi ama diğeri kesinlikle kendi dr una git dedi bende kendi dr umla gitmek istiyorum ama hastanede de kalmak istiyorum dondurulmuş embriyolarım hastanede taşımak sıkıntı olur ama dr sıkıntı olmaz dedi daha önce de yaptık dediBen mersin üniversitesinde tip fakültesi hastahanesinde yeni açılan tüp bebek merkezine yaptırdık çok memnun kaldık doktorumuzda eskiden acibademdeymis bilemiyorum nasip işi akademik cariyeri ne yapacalsin ki önemli olan bu alandaki başarısı ve uzmanlığı ben yaptırmadan önce bunu araştırmıştık nasip iste çok şükür darısı başına ins
Can'ım zaten dr um başarısız olsa o kadar iy hastaneler de çalışmazdı herhalde çevremden de çok hastası var ve memnunlar bende memnunum aslında ama işte özelmuayenehane diye kararsızım bide tabi embriyo taşıma işlem İ varDoktorunu degistirneni de şunun için söyledim bu kişi işinde çok iyi olsa birinden birinde olumlu olurdu hersey bu yuzden doktoru degistir n acizane fikrim tabiki .
Sen daha iyi bilirsin öyleyse ne diyim hayirlisi olsun insCan'ım zaten dr um başarısız olsa o kadar iy hastaneler de çalışmazdı herhalde çevremden de çok hastası var ve memnunlar bende memnunum aslında ama işte özelmuayenehane diye kararsızım bide tabi embriyo taşıma işlem İ var
Sen daha iyi bilirsin öyleyse ne diyim hayirlisi olsun ins
o söylediğiniz yerde ablamın ikizleri oldu ama zor bi süreç tabiki allah yardımcınız olsun tüp bebekti onlarda çok fazla kanaması oldu ıkıncıde tuttuArkadaslar Merhaba aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar varmı var ise bu süreçte geçirdiğiniz zorlukları ve aşamaları anlatirmisiniz benim eşinde azosperm hastası be zeynep Kamildee tedaviye başlıcaz ama çok umutsuzlaniyorum
o söylediğiniz yerde ablamın ikizleri oldu ama zor bi süreç tabiki allah yardımcınız olsun tüp bebekti onlarda çok fazla kanaması oldu ıkıncıde tuttu[/QUOTE K Kasis_1993 canim ben tup bebekle hamile kaldım zorluğu başlarda sonrası ins iyi oluyor transferden sonra dikkatli ol ama sakin sadece yatma kan dolaşımı da gerekli tutunması için ben çok şükür ve maşallah 7 haftalik hamileyim bir tek son sıkıntım protestan iğnesi vurulmak halen devam ediyor ama bu sartmis bizde sabrediyoruz
Yumurta toplama işleminden snra cok agrn oldmu yda yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrasi yapmam gerkn bişey varmi acba ben yeni basladm tüp bebek tedavisine ama üniversite de yaptrcam pek fazla bilgi vermiyolar cnm cvplarsan sevinirmPardon mesajın üzerine mi yazdım çok afedersin arkadaşım sorun olursa yanitlarim sabırlı olmak cok onemli bunu bil ama
Daha fazla dayanamicam arkadaşlar ben proxed plus sayesinde hamile kaldim haftaya keseyi görmeye gidicez inşallahBenim eşim azosperm hastası olduğu için önce ameliyat sonra tedavi olcak bu ay adetin ikinci gününde başlıcz ana umutsuzluk var
Canim biraz karın ağrısı oluyor kusura bakma mesajını yeni gördüm bu yuzden gec cevap yazdım sana sunu diyebilirim eğer hersey az ağrılı ve güzel geçsin istiyorsan rahat ol kasma kendini bu aşamalar sabır istiyor ve sonrası da oyle ben kac aydır iğne vurunmaktan kalcalarim delik deşik oldu Rabbim herkese çektiği sıkıntının sefasını sürmeyi nasip etsin eğer başka bilgi vs iadresimden burdan değilde beni kendi face adresimden ekleyebilirsin buraya pek giremiyorum cemile özkan sandallı tutması için gerekli şeyler var görüşürüz inş.senin adın ve soydan ne ona gore kabul edeyim eğer geçen yoksa instragram yaz cemilemhmt o da
Merhaba bende tedaviye yeni başladım eşimin üroloji notunu bekliyoruz sizden detaylı bilgi almak isterim Cemile hanım bana ulasirsanız sevinirim ırmak çıtakCanim biraz karın ağrısı oluyor kusura bakma mesajını yeni gördüm bu yuzden gec cevap yazdım sana sunu diyebilirim eğer hersey az ağrılı ve güzel geçsin istiyorsan rahat ol kasma kendini bu aşamalar sabır istiyor ve sonrası da oyle ben kac aydır iğne vurunmaktan kalcalarim delik deşik oldu Rabbim herkese çektiği sıkıntının sefasını sürmeyi nasip etsin eğer başka bilgi vs iadresimden burdan değilde beni kendi face adresimden ekleyebilirsin buraya pek giremiyorum cemile özkan sandallı tutması için gerekli şeyler var görüşürüz inş.senin adın ve soydan ne ona gore kabul edeyim eğer geçen yoksa instragram yaz cemilemhmt o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?