Tüp bebek

Ben 1 buçuk yıkdır evliyim bende yumurta çatlamama sıkıntısı var çok yumurtam olması sebebiyle bizde tüp bebek denemek istedik şimdi yumurta toplandı 11 tane emriyomu var yarın dondurcaklar 1 ay sonra transfer edicek doktorumda 5gün dayanan emriyonun dayanıklı olduğunu duydum ama deneyimli biri varsa benimle aynı sıkıntıyı yaşayan yazarasa çok sevinirim teşekkür ederim ilgilendiğin için

Bugün 5 tane emriyomu dondurdular adet olmamı bekliyoruz teşekkür ederimd güzel dileklerin için allahım seninde sağsalim kucağına almanı nasip etsinn işallah tutar allahım isteyen herkese versinn

Teşekkür ederimm transfer günü bilgilendiririm çok saol sende sağsağlim kucağına alırsın canım benimde dualarım seninle.
Bişey sorcam transferde 1 tanemi yaptıralım 2 tanemi siz kaçtane koydurdunuz biz eşimle karar vermedik

Ankarada yaptırdım canım özel doktor 6 tane embriyo toplandı en son 3 tane vardı 1 transf3r oldu 2 sini dondurduk

Canım meraba 27 şubatta 5. Gün embriyosu transfer yapıldı banada ve şuan hamileyim tutunma şansı daha yüksek inşeAllah seninde pozitif olur.
D dlkry86 benim de aynen 27 şubatta 5.gün blast bir tane transfer edildi ben de hamileyim. açıkçası benim araştırdığım kadarıyla tutacağı varsa 2. gün transfer edilen embriyo bile tutuor. yoksa 5. gün 3-4 tane transfer edilenlerden de tutmadığı oluor. bana transferin 3. günü gonapeptyl iğne yapıldı. tutunma şansını artırıormuş. doktoruna bunu da danış mutlaka. dondurulmuş tansferinde de tazeye göre tutma şansı daha fazla diye duyuorum. inşallah pozitif sonuç alırsın :)

Benim de 5.gün embriyosuydu. Hicbir problemim yoktu. Gayet guzel gidiyordu hersey. Ama tutmadi... herkes cok sasirdi..
Bir baska arkadasimin da bugun hamilelik haberini aldim. Rahimde dogustan sekil bozuklugu vardi. Problemliydi.. ustelik
ohss olmustu. Ama tutmus . Ve sorun yok gibi... ne garip degil mi.... herkes benden bekliyor o arkadasima uzuluyorlardi tutmaz mutlaka diye.... kader kismetmiş bu işler.. 3.gun embriyosu olan bile tutuyor. Allah vermek istemedi bana.. kaderim boyleymis... .
5.gun embriyosuna sevinmeyin...3. Gun embriyosuna uzulmeyin... sadece kader..bunu boyle bilin

Merhaba ,
Benimde şuan hiç problem gözükmüyor ayın 12 de transfer edicek doktorum hayırlısı olsun herkes için peki dolapta emriyon varmı daha

Merhaba
Teşekkür ederim iyi dileklerin için doktorum şu aşamaya kadar çok iyi dedi bakalım 5 tane emriyom dolapta ayın 12 de transfer edicekler işallah tutar allahım isteyen herkeese versin seninde sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini

Amin canım cümlemize allah iyilik sağlık versin dileklerimizi kabul etsin. Ben transferden sonra her akşam bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki sefer de ananas yedim. Bu ikisinin de ne kadar doğru bilmiorm ama tutunma şansını artırma özelliği var diolar.

Canım benim de rahimde darlık vardı eylül ayında tüp bebek doktoruna gitmeye başlamıştım. İlk randevumda ameliyat olman lazım dedi. Rahimdeki bozukluk hamile kalmada değil de sonrasında düşüğe neden oluormuş. 3 ay rahmin toparlanmasını bekledik. Ocakta bi aşılama denedik tek yumurta oluşmuştu. Şubatta ikinci aşılama yapılacaktı yumurta fazla oluştuğu için aşılama iptal edildi tüp bebek yaptık o yumurtalarla. Dediğin gibi bende de ohss oldu. Hem de hem opu sonrasında oldu hem de transfer sonrası iyiydim transferin 6. Günü ohss nüksetti hastaneye gittim. dr karındaki su miktarına bakarken muhtemelen gebesin transfer sonrası ohss hamilelik göstergesi dedi. ve haklı çıktı. her şey geçti iyileşti derken bi haftadır da kaburga batması başladı nefes almakta zorlanıorum. göğüs hastalıklarına gittim akciğerde su tespit ettiler. ultrason eşliğinde enjektörle girip çekmemiz incelenmesi lazım sıvının da dediler. ertesi gün suyu aldırmaya gittiğimde göremediler akciğer içerisine geçmiş su. 8. haftaya girdim ama hala ohss çekiorum ama buna şükür.

umudunu kaybetme dediğin gibi kaç günlük olduğunun önemi yok. bir denemen uğurlu denemen olaacak mutlaka umutsuzluğa kapılıp pes etme. hamilelerin duası kabul olurmuş. dualarım seninle

Allah razi olsun guzel arkadasim dualarin icin... insallah bu sikıntı ve saglik sorunlarinin neticesinde sorunsuz akilli zeki saglikli bir yavrun ödülün olsun..
Pes etsek de etmesek de kader de ne varsa o oluyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…