Amin canım cümlemize allah iyilik sağlık versin dileklerimizi kabul etsin. Ben transferden sonra her akşam bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki sefer de ananas yedim. Bu ikisinin de ne kadar doğru bilmiorm ama tutunma şansını artırma özelliği var diolar.
Cnm kesinlikle umutsuz olma ben 13senelik evliyim hep özel doktorlara gittim sonra bir arkadaşım izmir tepecik dogum hastanesinde tüp bebek yaptırdı ben de karar verdim gittim başta herşey iyi gitti sonra hep olumsuz luk yaşadım yumurtalar toplandı aşırı büyük oldugunu için su topladı doktor bana suratıma swn olumsuz hastasın dedi yatman gerekiyor dedi bir gün sonra transfer olacam herşey iptal olabilir cöpe atarız dedi ama sonuçta transfer oldu ve şu anda hamileyim şükürler olsun hiç beklemiyordum herkes benden umutsuzdu allahım bana mucizemi verdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım sizlerede bir mucize olur hiçbir zaman vazgeçmeyin muhakkak zamanı vardır....Tup bebek ... tekrar yaptirmak zorunda olmak cok kotu.. hic istemiyorum. Bu ay gidecektim depresyonum yuzunden erteledim. Amaan kesin cocugun olmayacak deseler bile bi rahatlik.. boyle umut iskencesi daha kotu. Kocamla yine kavga ettim. Tup bebek istemiyorum artik diye. Bi de mayis ta denerim. Olmazsa ki umudum yok.. sayfayi kapatmak istiyorum. Kadin olmak cok zor
Masallah.. dile kolay ama sabretmek cok zor... bizimki bir nevi ogrenilmis caresizlik galiba.. .. dun hemsire aradi gelmemiz icin israr etti..bugun ilaclara basladim... hayirlisi..Cnm kesinlikle umutsuz olma ben 13senelik evliyim hep özel doktorlara gittim sonra bir arkadaşım izmir tepecik dogum hastanesinde tüp bebek yaptırdı ben de karar verdim gittim başta herşey iyi gitti sonra hep olumsuz luk yaşadım yumurtalar toplandı aşırı büyük oldugunu için su topladı doktor bana suratıma swn olumsuz hastasın dedi yatman gerekiyor dedi bir gün sonra transfer olacam herşey iptal olabilir cöpe atarız dedi ama sonuçta transfer oldu ve şu anda hamileyim şükürler olsun hiç beklemiyordum herkes benden umutsuzdu allahım bana mucizemi verdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım sizlerede bir mucize olur hiçbir zaman vazgeçmeyin muhakkak zamanı vardır....
Ama saglikli sorunsuz zeki evlat versin hepimize..insallah.. eksik dua etmeyelim:)Sende inşallah hayırlı haber alırsın allah kimseyi evlatla sınamasın isteyenlere herkese nasıp etsin...
Normalde 10.gune kadar belli olmuyor yada cok dusuk oluyor.. ama 5 uzeri pozitiftir.. bence kesin hamilelik var. Devami gelir insallah.Arkadaşlar MErhaba,
Transferimin 7günü ve idrar testi silik çıktı kanda da 7.80 çıktı hamilemiyimm bir cvp verin lütfenn çok heycanlandımm doktorum 22 nisan dedi ama ben dayanamadımm yaptım
J
Normalde 10.gune kadar belli olmuyor yada cok dusuk oluyor.. ama 5 uzeri pozitiftir.. bence kesin hamilelik var. Devami gelir insallah.
Olabilir Hakkı'nda hayırlısıTeşekkür ederim ilgin için işallah vardır 2 emriyo kondu acaba ikizmi ondanmı erken çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?