- 15 Aralık 2016
- 6
- 7
- 1
- 44
- Konu Sahibi mehmeteymen
-
Wallaha oturup brkleyeceksin aynen benim gibimerhaba aranıza bugün katıldım..tüp bebek transverden sonra ne yapmam lazım.bi türlü karar veremiom..sizzce
Sen 7.gün seni regle oldun inşallah bir dahaki denemene olur hayırlısı olsunBenim beşinci gün transferiydi fakat regle oldum bugün kan testimde negatifyedinci gün bu gun inşallah senin güzel olur
Peki ne gibi belirtiler oldu veya hiç olmadımıSen 7.gün seni regle oldun inşallah bir dahaki denemene olur hayırlısı olsun
beklemek en zoru benim tuttu iki aylık oldu bile ikizlerim İnş seninkide tutmuştur çok zor bir süreç Allah kimseyi bunla sınamasınMerhaba ben de yeni katıldım aranıza öncelikle Rabbim herkesin gönlüne gore versin benim transferimin 9. Günü sabırsızlıkla bekliyorum perşembe tahlil yaptırıcam ben çalışanım cumartesi transfer oldu pazartesi ise geldim oturuyorum çok yormuyorum kendimi evde daha çok kafayi yerim zaten....hiçbir belirtin yok ne olucak çok heycanliyim
Hayırlısı olsun canım bahçeci de oldum bende fulyada çok İyi merkez güvenilir ellerdesin inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, estrofem kullanıyorum bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. ( Selen hanım doktorumuz ) 4 martta da hayırlısı ile transferimiz olacak inşallah büyük bir umut ve heyecanla bekliyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ben transferden sonra iş yapmadım kimine iş yapmak zarar vermiyor ama ben riske girmek istemedim ayakkabı bile bağlamadım. Ev işlerini annemle eşim yaptı hala da onlar yapıyor doktorum kurallara devam dedi geçen hafta... duş alırken banyo buhar olmasın ılık al duşunu kapı açık olsun. Uzanma , eğilirsen de kontrollü yavaşça çömel... hayırlısı olsun canım ayrıca kabak çekirdeği yekızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. ikinci denememiz tüp bebekte. inşallah olur bhcg yüksek çıktı tabi doktor muayenesini bekliyorum kese görünse tamam diyeceğim ama zaman geçmek bilmiyor. bu arada evde ev işi falan yapıyor musunuz? yani eğilip kalkmak bir tabak bardak almak için rafa uzanmak her seferinde kokuyorum bir şey olacak diye.
Canim kesinlikle kendini yorma egilip kalkarken dikkat et doktorlar banada herzamanki hayatina devam et dediler sonr 20. Günümde egilip tencereyi kaldiracakken aniden kan geldi ve dusuk oldu dengesiz hareketlerden uzak dur birak is falan yapma elinden geldigince dinlem kese gorunene kadar allah yardimcin olsun bizede dua et hamilelerin dualari kabul olrmuskızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. ikinci denememiz tüp bebekte. inşallah olur bhcg yüksek çıktı tabi doktor muayenesini bekliyorum kese görünse tamam diyeceğim ama zaman geçmek bilmiyor. bu arada evde ev işi falan yapıyor musunuz? yani eğilip kalkmak bir tabak bardak almak için rafa uzanmak her seferinde kokuyorum bir şey olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?