Tup bebekle hamile kalnlar bakin lutfen!!!

Mehayyy bacım sen bilirsin yaa şimdi benim en son adet tarihim 26 ocak ya ben şimdi ne kadarlık hamişim ben tıcker ıma doğum tarihim olarak 26 ekim yazdım beni 4 hafta 6 günlük gösterdi bunun doğru olduğunu sanmıyorum yada doğrumu bunu öğrenmek istiyorum

sanırım yaptım canım netteki gebelik hesaplayıcıları 3hafta 6 günlük olduğumu gösteriyor doğumuda 2 kasım olarak gösteriyor bende tıcker ı ona göre ayarladım umarım böyledir

mehaycım görünce inanamadımhamilesin çok sevindim canım,rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş.a.s.

evet canim 3+6 dogru yani yarin 4+0 olacaksin....

bende testen tam 21 gun sonra duydum. 14 gun sonra vajınal bakılsaydı duyulacaktı ama baktırmadım.

anladim canim ...benim randevum testten sonraki 14. gun ben nasil bakmak isterse baktiririm yeterki bebegimin kalp atislarini duyayim sagligindan emin olayim....

kızlar bende 17 şubatta hamile olduğumu öğrendim. 10 martta kese görmeye çağırdı doktor. benim belim ağrıyor. kasıklarıma ağrı giriyor. korkuyorummmm.ilk kan değerim 133 iki gün soraki değerim 248

bende aynı şeyleri hissediyorum 4 martta benim keseyi görcez ama bende senin gibi tedirginim ve aklımdan sorular hiç gitmio ya dış gebelikse ya boşsa ya bişi olursa çok zor buldum bu bebeği bişi olursa dayanamam

canım üzmeyelim kendimizi bebiş üzülür. iyi düşünmek istiyoru. hatırlarsanız yumurta toplamadan önce acaba kaç yumurta transferden sonra cacaba tuttumu tuttuktan sonra acaba yerindemi. bizler doğana kadar inanmayacağız. keşke 21 günde bebişler doğsaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…