- Konu Sahibi nevbaharmina
-
hayırlı olsun topicin
ben aklıma takılan bişey oldukça yazarım
hımm bak ilk sorum geliyo
lucrin kaç gün vuruluyo?
topiğiniz hayırlı olsun cnm inşşşş guzel haberler verirsiniz
kıslarr tüp bebekte merak ettiğiniz bişey yokmi.....
meraba..benim birkaç sorum var...uzun protokol ve kısa protokol nedir ve farkı nedir anlayamadım..kimlerde fark eder yada..
bende anti tpo yüksek olması gibi bir sorun var.. bu ay yaptıracaktım erteledim.. düşmesini bekleyeceğim..bu durum ne yönede etkiler bilginiz varmı??
yumurta rezervinin durmuna göre seçiliyor yada ilaçlara vereceğiniz tepkilere göre
mesela ilk tedavim uzun protokoldu 14 yumurtam oldu
3 dollendi
ama ikincisi micro doz tedavi onda ise 9 yumurtanın 8 i döllendi
mikro doz yumurta rezervi az olanlarda yapılıyorr..
kısa proyololdede lucrın yerıne citrotate kullanılıyo bu yumurtayı baskılayıp hepsi aynı anda olgunlassın diye
yani tüm tedavi süreci son yaptırdıgınız hormon tahlilleri
ve yumurta rezervine göre..
tpo için ilaç kullanmıyormusunuz
buda yumurtlamyı dengesizleştiruyorr..
kullanıyorumdum 4 ay önce son gittiğim doktorda öğrendim bu problemi. 4 ay dır düzenli kullandım son ay ramazanda aksattım..hiç ilaç kullanmazken 445 olan değer nasıl 600 oldu anlamadım..hayırlısını diliyorum Allah tan..cevap verdiğiniz için teşekkürler..
fatmacım merhaba.dün ege ünüversitesi hastanesinden 19 eylül saat 9 a randevu aldım.eşimle birlikte gideceğiz nasip olursa.sormak istediğim şu? bizden bu güne kadar yapılan testleri istediler.bizde sadece eşimin sperm analizleri var.bende kan ve horon testi yaprtırıştım ama atmısım galiba bulamıyorum.hastanede çok sıra beklememek adına kan ve hormon testlerini dışarda yaptırsam ucuz tutanları benden yne hastaneye gittiğimde test isterler mi ? mesela eşime tekrar sperm testi yapılacakmış perhizxli gelsin dediler.
günaydın herkese iyi hafta sonları,bende demir eksikliği çıktı bunu dün öğrendim,sınır 50 iken benim 20 miş,sağlık ocağındaki doktor sabah akşam şurup yazdı şimdi yeni bir tedaviye başlıcam tüp bebek acaba kansızlık gebelik oluşmamasına neden olurmu,tutunmayı engellermi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?